Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה נכונה , מה הבעיה במשטרות שמפקחות על המקום

הרי זה ברור שלא באים למפגשים ילדים מטומטמים להשתולל..

:roll:

רגע.. אני בא למפגשים לפעמים.. :shock::shock::shock:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

טוב חברה אתם סוטים מהנושא...

העיקר פה זה פרסום המפגש שיש לנו אנשי הצפון יום שישי...

אז אני מקווה שהפרסום עזר ושווה לבוא וראות כי משבוע לשבוע המפגש נעשה יותר טוב ...

כמובן אלה עם הצלחות הורסים לנו את המפגש וחושבים שהם מושכים את העין עם המשחקים של ילדים קטנים שהם עושים...

אז לא לשכחו יום שישי 17:00 בחניה האחורית של ביג...

אחר כך יש נסיעה לכביש חדש של בדיקות יכולת...

1.6 206

פורסם
אני חייב לציין , שבתקופה כזו קצרה, המפגש נהיה גדול .

Alfa Romeo - אתה טועה. לחלוטין. במפגש לפי שאני ראיתי, היו אימפרזות טורבו, ה- M Coupe של ד. עכשיו תבוא גם למפגשים וישנם הרבה מכוניות ספורטיביות (כגון ה-3000gt שבאה למפגשים בביג..).

יום טוב, ונתראה בשמחות.

האירוע של מקס טיונינג היה חד פעמי נקודה.

וכאירוע חד פעמי נהרו מכל קצוות הארץ מכוניות ספורטיביות במקום לבוא למפגש

ביום שישי במרכז .

זה הקטע פה. אני לא מדבר על האירוע של מקס טיונינג.

אם תיכנס למקס טיונינג, ותראה שם בארכיון, תמונות מהמפגשים הראשונים, אתה תוכל לראות הרבה אימפרזות מוגדשות. אם אתה מכיר את או*י עם האימפרזה טורבו הכחולה, אז הוא בא הרבה למפגשים בצפון. כפי שאני יודע, דו** חזר לארץ, והוא יבוא למפגשים בצפון עם ה- M Coupe. ולא ממש חסרות מכוניות במפגש הזה. פשוט צריך לתת לזה זמן.

זה נכון שבמפגש האחרון לא הייתה נוכחות מזהירה, אבל במפגשים לפני (שוב פעם, אני לא מחשיב את האירוע של מקס טיונינג) הייתה נוכחות גבוהה של מכוניות משופרות.

פשוט, צריך לתת לזה זמן לגדול.

יום טוב, ונתראה בשמחות.

פורסם

היה אחלה של מפגש שבוע שעבר...

היו ממש הרבה מכוניות... גם היו מלא מכוניות משופרות חדשות. כמו ה205 ראלי בין היחידות בבארץ.

שווה לבוא תמיד באות מכוניות חדשות

1.6 206

• תוכן חדש...