Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל אחד רק מי שיש לו סורק, ושיכול לסרוק את הרכב . כיון שמגון האופציות לתקלות רבות.

חג שמח

יצחק :|

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

מה שלום מצב הצמיגים? יכול להיות שיש עודף אוויר והצמיג בא במגע רק במרכזו עם הכביש, מה שיגרום לנעילה מהירה יותר. כמו כן יכול להיות שהצמיג שחוק וגמור ופשוט כבר לא אוחז במאומה.

תקלה נוספת שיכולה להיות היא במערכת הבלמים עצמה, אולי אחד הקליפרים תפוס מה שגורם לנעילת הגלגל בכל נגיעה חלשה בברקסים.

בכל מקרה מדובר כאן בבעייה בטיחותית ממדרגה ראשונה שמחייבת בדיקה ותיקון במוסך בלבד! למוסך ומהר!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני שאתה ניגש למוסך לאבחון, פרק את גלגלי הרכב, אתר את רגש ה-ABS, נקה אותו משאריות אשר נצמדו אליו וערוך נסיעת מבחן קטנה.

הסתדר - סע לשלום, לא הסתדר - סע למוסך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

למוסכים האלו יש סורקים וידע מקצועי במקומות שציינת:

1. "מוסך אדמונד עשה לי טוב" שברח' הסתת 10 (מהצד) א.ת חולון, 03-6500613 ובקש את

אדמונד או את יורם.

2. "מוסך סימל" שברח' ההגנה 16 א.ת חדש (מערב) ראשל"צ, 03-9616373 ובקש את יעקב.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

הכי חשוב, לא תיארת מתי זה התחיל (אני לא ראיתי באיזה אוטו מדובר- רשמת ופספסתי?)

בכל אופן :

מישהו החליף צמיגים באוטו? החליפו רק צמיג אחד?

היה פנצ'ר והחליפו גלגל?

היה מצב כזה ?

שים לב:

יש לבדוק שכל ארבעת הצמיגים (וכמובן הג'אנטים) בעלי אותה מידה בדיוק!!!!!

תתכן בעיה בגלגלים שאינם בעלי אותה מידה!

עד היום לא נתקלתי בתופעה זו במערכת ABS , אבל במערכת בקרת יציבות, כן!!

בכל אופן, שווה בדיקה,

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי,

זו פעם ראשונה שאתה נוהג על רכב עם מערכת ABS ?

האם נדלקה נורת אזהרה בלוח השעונים על תקלה במערכת ?

מערכת ABS כמו כול מערכת ממחושבת ברכבים החדישים לומדת את סגנון הנהיגה של הנהג ושומרת מפה של 40 התנעות , ייתכן שבמידה ותנתק את המצבר (הקוטב השלילי) המחשב התאפס ושוב פעם תתחיל למידה מ-0 עד 40.

איזה כייף לי :)

פורסם
מערכת ABS כמו כול מערכת ממחושבת ברכבים החדישים לומדת את סגנון הנהיגה של הנהג ושומרת מפה של 40 התנעות ,
ABS לא לומד סיגנון נהיגה!

מאיפה הבאת את זה? אשמח ללמוד.

פורסם

אני נתקלתי בבעיות כאלו והגורם היה בדיוק כפי שכתב "קומפי" , שבבי מתכת על חיישן ABS שגרמו לשבוש קריאת נתוניו כך שמע' הABS הופעלה גם בבלימה רגילה. את שבבי המתכת המיקרוסקופיים יש לנקות היטב ובעדינות כדי לא לקלקל החיישן. ע"י התחברות עם סוק/מחשב אבחון ניידים המאפשרים בדיקת נתוני מע' ABS ניתן לראות איזה חיישן משגר נתון שונה מהאחרים ואז רק אותו לפרק ולטפל בו.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

1332... :wink:

ממש מוזר... אף פעם לא נתקלתי בתקלה דומה בפורומים בחו"ל...

ההשערה היחידה שאני יכול לתת ולחוות מנסיון שלסטרלט יש מידת צמיגים בעייתית מאוד (145) ועל אספלט חלק וחם הצמיגים נוטים לאבד אחיזה מהר מאוד. גם אותי בהתחלה הרכב היה מפתיע אבל לומדים להכיר אותו.

הבעייה שלך מתרחשת תמיד או רק בתנאים מסויימים של כביש חם, רטוב...?

אגב, החלפת הצמיגים ל 165.70.13 תעזור במקצת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...