Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם רכבים שידועים כבעיתיים מבחינת חום ממיר(פיאסטה, דייהו, פונטו דור 1), רכבים אלו רצוי לבדוק לאחר "קריעה" של הרכב.

אתה יכול להרחיב בבקשה את הבעייתיות בפונטו דור 1 ?

אני בעל אחת כזו, עברתי טסט די בקלות (לפני התקנה), חבר שלי שיש לו אחת דומה נכשל בבדיקה.

יש לך טיפ או משהו אחר לספר לי, איך אפשר לעבור את הבדיקה ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
האם הבנתי נכון, בדיקת 4 גזים מראה שהכל תקין , והלמדה גבוה?או שבטסט למכשיר יש אפשרות למדוד רק co?

המכשיר מודד את ה CO כבסיס

וגם את הלמבדה (אין גז כזה דרך אגב) כנתון "סטטיסטי חכם"

התוצאה של הלמבדה מצביעה על תקלות כאשר הנתון הנרשם במכשיר אינו בתחום התקן, אף אם הCO תקין בהחלט. במקרה שצויין ,הגבול המקסימלי הינו 1.03 והרכב הנבדק לא היה בתחום וחרג מעליו.

כפי שרשמתי בתגובתי הקודמת, ושים לב, הלמבדה הוא בעצם חילוק של כמות האוויר בפועל חלקי כמות האוויר שדרושה, ולצער בעלי הרכבים, אין יותר מידי מקום לסטייה.

בהחלט מכוני הרישוי יתחילו להרוויח ממכירת תוספים. אני לא רוצה לחשוב מה יעשה לקוח שאינו עדין במיוחד אם וכאשר רכישת התוסף ושימוש קצר בוא לא יביאוהו למעבר בטסט,

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אתה יכול להרחיב בבקשה את הבעייתיות בפונטו דור 1 ?

אני בעל אחת כזו, עברתי טסט די בקלות (לפני התקנה), חבר שלי שיש לו אחת דומה נכשל בבדיקה.

יש לך טיפ או משהו אחר לספר לי, איך אפשר לעבור את הבדיקה ?

הממיר ברכבים שנתתי לדוגמה אינו מגיע לטמפ' יעילה ע"מ לעשות עבודתו או שכבר סיים את חייו.

טיפ - בהמתינך בתור לבדיקה, השאר את הרכב בסל"ד בינוני גבוה כך לכשתגיע לעמדה הממיר יהיה "רותח".

בהחלט מכוני הרישוי יתחילו להרוויח ממכירת תוספים.
(1)מיום החלת התקנה החדשה לא מכרנו אצלנו ולו תוסף אחד, אנו מפנים את כל הנפסלים בבדיקה אל המוסכים ו/או המכונים המתמחים בהזרקה(גם לאגזוזנים).

(2)רוב המכונים אינם מורשים במכירת כימיקלים(שמנים, תוספים וכד').

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אין ספק שעם כניסת החוק החדש המחייב את הבדיקה המדוברת, כמה שווקים רציניים שחלקם היו מאוד רדומים בשנים האחרונות (למרות מכוניות "לחם וחמאה" עם הזרקות דלק כבר מעל עשור וחצי) - הולכים להתפתח בצורה מאוד משמעותית... בינהם לדעתי נמצאים 3 תחומים עיקריים;

1. תחום התוספים עומד לקבול נופח גדול יותר וחיזוק משמעותי מבחינת חשיבות ויעילות.

2. תחום ההזרקות (ניקוי מזרקים וכו').

3. תחום הפליטה (ממיר קטליטי וכד').

כולי תקווה שמרבית האנשים יבינו את חשיבות הנושא (זיהום אויר) ויפיקו מכך את מיטב הדברים החיוביים;

1. בפן הצרכני יפיקו צריכת דלק נמוכה יותר ומנוע יעיל יותר וחזק יותר.

2. בפן איכות החיים והסביבה; פחות זיהומים (וכתוצאה מכך פחות מחלות ופחות תמותה).

כתוצאה מהתפתחות הרבה תחומים הנוגעים בדבר, אני מקווה שתהיה תחרות בריאה מבחינה כלכלית והוזלות מחירים כתוצאה מייבוא של כמויות גדולות יותר של ממירים קטליטיים, תוספים וכד'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תחרות כלכלית לא תהיה, בישראל אם זה נמכר הרבה אז למה לא לדרוש מחיר גבוהה יותר (יש ביקוש)?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בארץ שלנו כשיש שוק למוצר ,המחירים יורדים.

המחירים יורדים כי הסוחרים "קטנים" גם אם הם נחשבים ליבואנים גדולים, הקטנים מצמידים אותם אל "הקיר".

(בשוק של ענקים וסוחרים בקנה מידה בינלאומי כמו שוק הסוללר למיטב הבנתי ועוד כמה שווקים של עשירי המדינה ומשקיעים מחול המחיר רק עולה והפריירים לא עושים לזה סוף , אני אתה את ואתם בסיפור של הפריירים)

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...