Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC מונזה !!!

4Runner
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חי

מירוץ ראשון, BMW, סיאט סיאט !!!

הסיאטים טובים יותר בפניות, BMW בישורות !!!

לאן הגענו ?

עוד עדכונים אחרי המירוץ השני עוד שעה.

gene-wtcc-espagne-z1-01_220306.jpg

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

היה כיף.. המון אקשן על ההתחלה. אני חושב שאני אקבל היום התקפת אקשן. על הבוקר גראנד פרי אוסטרליה נתן לי בראש, עכשיו כאן 2 שניות להתחלה כבר 2 אלפות נכנסות אחת בשניה, אחרי 2 סיבובים פיג'ו עולה באש ועוד אחת מושבתת... מעניין מה יהיה שעה הבאה, אני כבר מפחד לחשוב!

ה-BMW לא עד כדיי כך יותר טובה בישורות, ראית בעצמך שמולר החזיק את מולר יפה מאוד בישורת, ואז בפניה הצליח לצלול ולקחת אותו, ואחרי עוד כ-2 סיבובים אם אני לא טועה גם טומפסון עם הסיאט נתן למולר ה-BMW-איסט בראש, ככה שקשה להגיד שה-BMW יותר טובה בישורות.

מה שכן אפשר להגיד, שיש לה פתיחה יותר טובה בזכות הנעה אחורית.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כמו שפחדתי, מירוץ 2 הרבה הרבה יותר אקשן מכל דבר שהיה היום.

מירוץ 2 רע מאוד ל-BMW, לא משהו ל-SEAT, מעולה לשברולט שחטפו מקום על הפודיום פעם ראשונה אי פעם, ובעיקר אחלה מירוץ לאלפא שזכו אותו עם פרפוס.

ייבן מולר עם ה-SEAT זכה שוב במקום 2, ניצח את פתיחת העונה בזכות זוג מקומות שניים.

מישהו יודע על עוד איזה מירוץ היום? אולי איזה קארט? מכסחות דשא? הרבה אקשן יש בסוף השבוע הזה.

פורסם
מירוץ 2 רע מאוד ל-BMW, לא משהו ל-SEAT, .
רע ל BMW ?

הBMW הראשונה שסיימה הייתה במקום 11, והיא עוד "פרטית"

כל השאר היו מפורות לאורך שולי המסלול :smile:

לגבי סיאט - עדיף כך כל מירוץ, זו הדרך לקחת אליפות עולם (טוב, אני נוהג בסיאט לאון)

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

תראה, כש-2 BMW נכנסות בסיאט ואז מסתבכות סביבה, ובסוף מוצאות את דרכן לתוך קיר צמיגים, ועוד שאחד הנהגים ב-BMW לפני שעה זכה במירוץ הראשון... לא יודע מה איתך, אצלי זה לא נחשב כזה טוב :)

פורסם

ליאור- Leon Rules!!

:razz:

מה דעתך שנשים בחתימה כמו לירון יריב וכל אלה רק במקום "פורד"..נשים סיאט ליאון :smile:.

!!!ford rules!!!
לדעתי- הליאון החדשה יפה, עיצוב ממש יפה, רק את העיצוב הקודם אני מעדיף!
פורסם

אולי לא שמתם לב אבל מי שניצח במירוץ השני נהג באלפא 156....!!!

הנהג שניצח את שני המקצים אצל הפרטיים נהג באלפא 156 אז תנו כבוד .

ב.מ.וו חדשה , סיאט חדשה ובכל זאת מכונית זקנה מנצחת...

ועכשיו ברצינות .

אקשן זה טוב ויפה אבל אם הייתי רוצה לראות ניגוחים הייתי הולך לראות ראלי-קרוס או למכוניות מתנגשות בלונה-פארק .

האגרסיביות ב-WTCC גובלת באלימות מסלול לטעמי וממש מיותרת .

ואני לא מדבר על סתם נגיעות של טמבון בטמבון אלא ממש דחיפות .

בנוסף , באופן קבוע הפנייה הראשונה במירוצים הללו היא בעייתית מכיוון שאף אחד לא בולם , פשוט אין בלימות ואז או שהם עוצרים אחד על השני (ראה מקרה האלפות לדוגמא במירוץ הראשון ) או שהם חותכים את הפנייה-שיקאן וממשיכים הלאה .

יש מקום מצד המארגנים לשקול זינוק בנסיעה , ROLLING START , ואז המכוניות יגיעו לפנייה הראשונה עם יותר מרווח בינהם ופחות בלאגן .

חוץ מזה - ב.מ.וו פשוט פישלו , למעט הניצחון של אנדי פרילוקס , נראה כאילו שניצר הגיעו ממש לא מוכנים .

סיאט לדעתי יתנו את הטון כקבוצה , השאלה מה יהיה שיתחילו הקרבות הפנימיים וגם תוספת המשקל תיתן את משמעותה בהמשך העונה .

265487.jpg

l__f6e9046-3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

השאלה מה יהיה ?

יהיה מעניין, לפחות לנו הצופים:

אם במקצה הראשון ניצחה BMW

ובמקצה השני אלפא 156

ואת הטבלה מוליכה סיאט לאון

מה עוד נבקש ??

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם
אולי לא שמתם לב אבל מי שניצח במירוץ השני נהג באלפא 156....!!!

ועכשיו ברצינות .

אקשן זה טוב ויפה אבל אם הייתי רוצה לראות ניגוחים הייתי הולך לראות ראלי-קרוס או למכוניות מתנגשות בלונה-פארק .

האגרסיביות ב-WTCC גובלת באלימות מסלול לטעמי וממש מיותרת .

ואני לא מדבר על סתם נגיעות של טמבון בטמבון אלא ממש דחיפות .

בחייך דובי , 80 אחוז מהנהגים ב WTCC יוצאי/מושפעי ה BTCC של המאה הקודמת. שכחת איזה חוליגנים הם היו שם.. :smile:

ניר

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

מה גם, לא לשכוח שאם לא היו הנגיעות האלה... רייטינג לא היה משו. כל מה שהיה לנו פה זה פורמולה 1 במכוניות כביש.

ובכל זאת, 34 מכוניות על מסלול כזה קטן, רק 3 מקומות על הפודיום... לא מפתיע שכולם מוכנים להרביץ קצת בשביל לעקוף.

פורסם

איזה BMW זאת ? M3 ? ואם אפשר שמישהו יסביר על החוקים של המכוניות בטורינג כמו ההספק והמנוע וההגבלות , ובקשר לסיאט ליאון היא הנעה קדמית?

תודה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

ה BMW זו ה320SI החדשה עם מנוע "קטן" וקל יותר, 4 צילינדר, כ 275 כ"ס "בלבד"

הסיאט הנעה קדמית

כל החוקים כאן http://www.fiawtcc.com/ תחת סעיף REGULATION

כמובן שיש גלריה, תאריכי מירוצים, ועוד ועוד ועוד, התחילה התקופה המעניינת !!!

עם כל הכבוד לכירכרות הF1, זה הדבר הקרוב ביותר לרכב שלנו.

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

השאלה היא אם אנחנו רוצים לראות מירוץ או קרב WWF בין מכוניות...

לראות 34 מכוניות על מסלול זה ממש לא נורא ולא הרבה , גם במונזה , ראיתי כבר 43 מכוניות נאסקר על מסלול אחד או את מכוניות הסאלון V-8 האוסטרליות , גם בכמות כזו .

השאלה היא איך מקיימים את המירוץ , מבחינת "אלימות המסלול" .

בואו ננסה רגע להיות הגיוניים .

באנו לראות מירוץ מכוניות ושהנהג הכי טוב ינצח ולא זה שהצליח הכי טוב להתחמק מנגיחות.

2 הנהגים שניצחו אתמול עשו את זה כי הצליחו , כל אחד במקצה שלו , לברוח ממגע ממכונית אחרת בגלל...שזינקו ראשונים .

כל שאר המכוניות נפגעו בדרך זו או אחרת.

לעיתים יש רושם בסדרות הטורינג , ביחוד באירופה , שמותר במקום להשתמש בבלמים , לעצור בעזרת המכונית שלפנייך או לצידך...

אז נכון שאף נהג עוד לא הרביץ לשני ונכון שבטח כל נהג חושב היום זה אני ומחר זה הוא , אבל בסופו של יום זה הורס את הטעם הטוב של המירוצים , לפחות לי .

בטוח שיהיו כאלו שיגידו שהם נהנים מזה . אין לי בעייה עם זה ואם יש לי זו בהחלט בעייה שלי .

השאלה היא איפה הגבול .

מה מותר ומה אסור .

ואל תגידו לי יש תקנון , כי את זה התקנון לא מגדיר . בתקנון אסור כל מגע בין כלי הרכב על המסלול , אלא שהשופטים משאירים טיפה "רווח" , בגלל השואו , טעויות נהג וכו' .

לי ממש הפריע אתמול שהנהג עם האלפא 156 הפרטית , בלזן , כבר היה רביעי בשלב מסויים ובכניסה לשיקאן הגיעה סיאט לאון (אחת מיני רבות) ופשוט נגחה אותו !!!

לעומת זאת , בכדי שלא תגידו שאני איזה "חנון" או משהו כזה , הקרב על ההובלה בין זנרדי לפאפוס , בשיקאן , שכתוצאה ממנו זנרדי נפגע , היה לגיטימי , קו פנימי , מלחמה על תפיסת מקום , סביר .

ואם תסתכלו על זה טוב , תראו שממש יש הבדל בין 2 הדוגמאות הללו .

זהו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...