Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום בבוקר שכנה שלי נכנסה בכנף ימנית ומסתבר שגם בגלגל.

על ההגה היה מולבש מנעול הגה, וכאשר הגלגל קיבל מכה מהתאונה וזז ,הוא סובב את ההגה והשמשה הקדמית נופצה בצורה רצינית.

האם יכולים להגרם נזקים למתלה מתאונה כזו? כי מכה שמזיזה את ההגה בתנופה כזו שתשבור את השמשה היא מכה די רצינית לפי דעתי. מה עלי לעשות?

* רק אציין שהשכנים מאד הוגנים ובאו מייד להודיע כי ישאו בנזקים, ואנו ביחסים טובים.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם השכנים שלך הודו בתאונה והכל בסדר, אז למה לך להקשיב לניחושים מעל דפי הפורום?

תגרור את הרכב למוסך שלך, וששם יבדקו ויגידו לך בדיוק מה ניפגע.

פורסם

ההגה לא ננעל אצלך?

תבדוק טוב טוב את המסרק הגה.

חוץ מזה ברגע שהיא הודתה אתה הולך לפחח זגג מוסך מבקש הצעת מחיר וזהו.

אתה לא צריך להוציא שקל.

כן כן, לא לא.

פורסם

זה חוקי לנסוע עם שמשה מנופצת?

כמה עולה החלפת שמשה ב 205?

איך מתבצעת הפרוצידורה במקרה של תביעה? האם אני צריך לדרוש בדיקת המתלה? א שזה מתחייב אוטומטית בכל בדיקת תאונה ע"י שמאי?(אם יש כזו בכלל).

תודה

פורסם

למה לערב שמאי?

קח את הרכב לזגג, שיתקן את השמשה שנשברה, בקש קבלה.

קח את הרכב למכון פרונט, בקש שיבדקו את המתלה, בקש קבלה.

קח את הרכב לפחח, שיתקן את המכה ויעשה צבע לכנף, בקש קבלה.

גש לשכנים עם הקבלות, בקש את הכסף.

אם הם בסדר כמו שאתה מספר - הם ישלמו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה צביקה

העניין הוא שייתכן שכדאי להם להפעיל את הביטוח כי זה יעבור את ההשתתפות העצמית שהיא 1500 ש"ח.

מה קורה במקרה של תביעת הביטוח? שמאי שלהם חייב להיות מעורב פה לא? לא נראה לי שאני מתקן ומביא לביטוח קבלות על מה שמתחשק לי

כמה עולה להחליף שמשה קדמית ב 205?? אני לא יכול לנסוע ככה לשום מקום עם הקורי עכביש האלו שעוד שניה נופלים עלי...יש שירות תיקון בבית הלקוח לא?

תודה

פורסם

* רק אציין שהשכנים מאד הוגנים ובאו מייד להודיע כי ישאו בנזקים, ואנו ביחסים טובים.

תודה רבה.

זה טוב שהם מאוד הוגנים והם משתפים פעולה אבל שישתפו פעולה גם בדבר שנקרא שכר טירחה. עצם העובדה שאתה מפסיד זמן ודלק על להסתובב אצל כל מיני אנשי מקצוע ולאחר מכן את האוטו לזמן מה כי הוא לא ישרת אותך זה שווה כסף :idea: .

לכן תעיר בעיני שכניך כבר עכשיו את הסעיף הזה כדי שלא יהו בעיות מראש.

יוגב

פורסם

עכשיו היא בבית בישוב שלי אי שם בפאתי הקו הירוק ליד כפר סבא,מדוע?רפי , יש לך מקום שגם עושה פחחות , גם מכונאות וגם שמשות?

יש לך מושג מה הפרוצדורה לגבי הביטוח?

תודה רבה.

פורסם

בקשר לשמשה ,אם יש לך ביטוח שמשות אז תתקן דרך הביטוח ,ואת הכנף אצל פחח,ככה נראה לי הכי זול והכי מהיר,וכמובן העצה הכי טובה זה הכל דרך הביטוח,[אולי תקבל גטס חילופית:-) ]

חג בחירות שמח רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא יודע לגבי הגטס...

בכל מקרה זה לא הביטוח שלי כי אני לא אשם.

מי קובע באמת אם מגיע רכב חלופי?

פורסם

זה לפי הפוליסה שלך,[לפי דעתי] בכל מקרה תאונה מערבים את שני הביטוחים של הפוגע ושל הנפגע,והביטוח כבר מפנה אותך ל פחח,זגג ,מוסך,וכל מה שצריך,תבדוק מה ההשתפות שלך במקרה תאונה,ומה של השכן ותראו אם כדאי לכם להפעיל ביטוח,בכל מקרה תבדוק אם יש לך ביטוח שמשות,כי בדרך כלל זה בא עם ה צד ג'[שמשות גרירה ורדיו דיסק],כי שמשה קידמית לפי דעתי זה דבר יקר.

ערב טוב רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אין לך נעילה אוטומטית של ההגה? כי בטוח יהיה צורך להחליף גם את כל המנגנון של הסוויטץ', יש לבדוק את כל מערכת ההגה, בטוח שיש שם נזקים שלא נראים לעין במבט הראשון.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מתעלק על הנושא עם שאלה:

במקרים כאלו האם כדאי/צריך להחתים את הנהג הפוגע, פה מדובר על שכנים, על זכרון דברים או כל מסמך אחר בו הם מפרטים את מקרה האירוע ומצהירים כי הם יישאו בכל ההוצאות הכרוכות בתיקון הרכב?

פורסם

אם תערבו ביטוח, ולך אין ביטוח מקיף (ואני בספק אם יש לך ביטוח מקיף לרכב משנת 93) - אני בספק גדול אם תקבל רכב חלופי.

תגיד תודה אם תקבל מספיק כסף כדי לתקן את הדורש תיקון במוסך אמיתי, ולא במוסך הסדר.

לגבי השמשה - אין הרבה בררות.. או שאתה מנצל את ביטוח הגרירה של הביטוח שלך, ומזמין גרירה למחר בבוקר, או שאתה שובר לחלוטין את השמשה ונוסע כך לזגג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...