Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לחבר אותו מקרה במקרה של השבתה כל הכסף עובר לטובת העירייה אם יש עודף תקבל אבל

אם ערך החוב לפחות כמו ערך הרכב ,תשכח מליראות שקל.בדוק!.

פורסם

אחרי בירור קצר עם חברת הביטוח התברר שצבי אכן צודק,

חברת הביטוח לא מעבירה שום כספים לעיריה כל עוד אין עיקול על הפוליסה, הפוליסה אינה על שמה של החברה המדוברת, ולעירית תל אביב אין מושג מה עם הרכב, במצב כזה, חברת הביטוח מעבירה את הכסף לחשבון הבנק, ואם חשבון הבנק היה תחת עיקול, הכסף היה הולך לעיריה, אבל חשבון הבנק אינו תחת שום עיקול, חברת הביטוח לא מעבירה כסף לעיריה, הכל תקין, ואפשר לחדש בפעם הבאה ביטוח מקיף. יש טעם.

תודה רבה לכולכם.

ארז.

פורסם

לאור כל הפרטים שנתת:

אם קרתה תאונה והרכב הלך טוטאל לוס לא תקבל שקל

אם האוטו נגנב לא תקבל שקל

אם קרתה תאונה סביר להניח שהביטוח ישלם את הנזק אבל גם על זה לא הייתי בונה ב100 אחוז.

פורסם
לאור כל הפרטים שנתת:

אם קרתה תאונה והרכב הלך טוטאל לוס לא תקבל שקל

אם האוטו נגנב לא תקבל שקל

אם קרתה תאונה סביר להניח שהביטוח ישלם את הנזק אבל גם על זה לא הייתי בונה ב100 אחוז.

רוצה לשתף אותי איך הגעת למסקנות? ומאיפה הודאות? (ברצינות), כי כתבתי במפורש שדיברתי עם חברת הביטוח והסברתי במפורש למה הם מעבירים את הכסף אלי ולא לעיריה.

פורסם

כיוון שכמו כבר הסבירו כאן, במקרה של אובדן גמור/גניבה הרכב עובר לבעלות חברת הביטוח. כיוון שאתה לא הבעלים של הרכב+הרכב מעוקל ברישום, אי אפשר לעשות את העברת הבעלות. ועד שלא תהיה העברת בעלות לא תוכל לקבל כסף. פשוט מאוד.

אני רוצה להדגיש כאן שיש לך 2 בעיות במקרה הזה:

1. אתה אינך הבעלים של הרכב.

2. הרכב מעוקל ברישום.

גם אם הרכב לא היה מעוקל, או שלחילופין היית משלם את הסכום שבגינו הרכב עוקל, היית צריך להביא את הבעלים לצורך העברת הבעלות.

במקרים שבהם לא מדובר באובדן גמור של הרכב, כל עוד הפוליסה עצמה לא מעוקלת, חברת הביטוח תשלם עבור הנזק שנגרם בניכוי השתתפות עצמית ובהתאם לתנאי הפוליסה. זאת כיוון שבמקרה זה שאלת הבעלות על הרכב אינה רלבנטית.

והודאות היא כי יש לנו סוכן ביטוח במשפחה :-D

אם בכל זאת סוכן הביטוח מבטיח לך שאם אם הרכב נגנב/טוטאל לוס אתה מקבל את הכסף בלי להסיר את העיקול, שיתחייב לך על זה בכתב.

• תוכן חדש...