Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, בד"כ אינני נוהג להתפרק ולהתרפס על כל מעלל נהיגה של אחד מהנהגים בארץ הקודש, אך היום נשבר שיא חדש.

השעה 14:23 ואני ב"פקק המאפיות" בכניסה לפרדס כץ מכיוון מתחם קניון אילון.

עמדתי בנתיב האמצעי ופתאום עקפה אותי מהנתיב הימני (שמשמש לחנייה ובד"כ חסום ע"י מכוניות) סקודה אוקטביה אפורה עם גגון הנושא את האות "ל" והשם אלי שושני מופיע לידה באותיות קידוש לבנה אדומות.

"טוב" חשבתי לעצמי. "אולי הוא בדיוק חנה והחליט לעקוף כמה מכוניות ואז להשתלב בתנועה", ואכן אדון שושני השתלב שתי מכוניות לפני.

נכנסים לפרדס כץ ואני רואה את מכוניתו של אלי שושני חונה בנתיב הימני (שהפעם לא משמש לחנייה) וכבודו נכנס למאפייה לקנות משהו... :?

אוקיי.

אני ממשיך בדרכי ונעמד בפקק הרגיל בעלייה וההתחברות עם רחוב ז'בוטינסקי. הפעם אני נמצא בנתיב השמאלי (מתוך שלושה נתיבים) לשם פנייה שמאלה. יש עוד נתיב אמצעי (משמש גם לפנייה שמאלה וגם ישר) ונתיב ימני המשמש את היוצאים מפרדס כץ ימינה לכיוון מכון מור.

הרמזור מתחלף ופתאום מהנתיב הימני (הפנוי) חותכת לנתיב האמצעי (העמוס) סקודה אוקטביה אפורה, בדיוק מטר לפני הרמזור. לא רק שהוא חותך אלא הוא גם עובר באדום מלא את הצומת...

ז'בוטינסקי לכיוון פתח תקווה. אני עומד בנתיב האמצעי והוא בנתיב השמאלי, רוצה לפנות שמאלה תוך בני ברק. אני חושב להעיר לו, לשאול אותו אם ככה נוהג מורה לנהיגה, ובשנייה האחרונה אני מתחרט. הוא נראה מפחיד ביותר. שנייה אחרי שאני מבין שכאן אין עם מי לדבר הבנאדם מתחיל לצפור כמו משוגע לרכב שעמד לפניו בפנייה שמאלה.

מה אני אגיד לכם, אני לא יודע מי זה הבחור הזה והאם הוא באמת מורה נהיגה. את מס' הרכב לא הצלחתי לרשום כי באמצע ז'בוטינסקי קצת קשה להוציא עט ונייר.

אני לא מתכוון לשתוק על זה. לא ייתכן שככה מתנהג מורה נהיגה.

הספקתי ללוט באחורי הרכב את השם "נגבה", ואולי זה ביה"ס לנהיגה שהוא מלמד בו. אם מישהו מכיר את האיש אשמח אם יענה כאן או בפרטי.

לתשומת לבכם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מכיר בית ספר לנהיגה שעונה לשם "נגבה",אני בספק אם הוא קיים

אני לא יודע אם זה יעזור לך אבל יכול להיות שזה אולי בית ספר "מבט לנגבה"?

כדי שבאמת תיצור קשר עם הבית ספר לנהיגה שבו הוא מלמד....בכל אופן אני עובר מידי פעם באיזור הזה,אם יצא לי לשמוע עליו

או לראות אותו אני אקח את המספר.

פורסם

מה חדש?

היום אני עומד בפקק כי עבדו בכביש בתוך הקריות, ולפתע לניידת משטרה נמאס לחכות כמו כולם, חתכה שמאלה שני נתיבים, עלתה על המידרכה באמצע(מדרכה גבוהה) כאילו היא גיפ ועשתה פרסה ...משהו יכול לדבר איתו בכלל = מלך.

פורסם

"נגבה" הוא בי"ס לנהיגה בפ"ת

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

חבר של למד אצלו נהיגה לפני...25 שנה(!) (אז היתה לו פולקווגן ג'טה כחולה.)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תתלונן עליו באיגוד מורי הנהיגה או בבית הספר שלו, מורה נהיגה כזה צריך לקחת לו את הרישיון ולשלול לו את רישיון הלימוד נהיגה. מה הפלא שככה אנחנו נראים בכבישים?

ROOONEEYY

פורסם

לגבי הניידת - אל תתפלא...רוב הסיכויים שהיא פשוט קיבלה קריאה דחופה על אירוע.

אתה כזה תמים , נראה לך הגיוני אפילו לא הפעילו את הצקלקה ולא אורות, כלום, פשוט אחרי 10 דקות של המתנה פשוט נשבר להם לעמוד, שלא יעבדו עליך.

פורסם
מה שבטוח - אולי, וגם זה בספק :?
למה אתם ממהרים לשפוט את הניידת אני לא מבין, כאילו הייתם בפנים ושמעתם אם יש אירוע או אין אירוע.

אם יש אירוע יש המתלוננים שהניידות מגיעות ממש לאט, מצד שני שרואים ניידת שממהרת לאירוע ועושה עבירות תנועה בדרך באים אנשים ואומרים היא עשתה ככה והיא עשתה ככה בלי שהם יודעים בכלל אם היה אירוע או לא.

אז נכון הם לא צדיקים גדולים, אבל אל תיהיו ה"ישראלי המכוער"....

Honda hornet 600

פורסם
למה אתם ממהרים לשפוט את הניידת אני לא מבין, כאילו הייתם בפנים ושמעתם אם יש אירוע או אין אירוע.

אם יש אירוע יש המתלוננים שהניידות מגיעות ממש לאט, מצד שני שרואים ניידת שממהרת לאירוע ועושה עבירות תנועה בדרך באים אנשים ואומרים היא עשתה ככה והיא עשתה ככה בלי שהם יודעים בכלל אם היה אירוע או לא.

אז נכון הם לא צדיקים גדולים, אבל אל תיהיו ה"ישראלי המכוער"....

לא משנה, בכל מקרה כל שירשור כזה מתגלגל לתלונות על השוטרים איכשהו, מה שהמשטרה תעשה לא יהיה בסדר בשביל אנשים....! בכל מקרה, בקשר למורה נהיגה- גועל נפש פשוט, אם תוכל להתלונן נגד ה**מה זה יהיה מצויין....! :x
  • תוכן חדש...