Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

16v זה לא כמו V6..

מדובר על מספר השסתומים (valve) ברכב, ולא על מספר הצילינדרים..

המנוע 1.4 16v הזה הוא מנוע די איכותי והוא בהחלט יזיז את הפאביה בצורה סבירה+..

אם תוכל למצוא אחת- מומלץ ביותר..

אם לא, תנסה למצוא איזו 206XSI מנוע 1.6 ליטר (110 כ"ס) ידנית..

ל2 חברים שלי יש כאלה- והם מרוצים עד השמים..

וגם לא חסרות כאלה למכירה בעיתון (ה206 נפוץ הרבה יותר מהפאביה..)

בהצלחה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מקלארן - הבעיה ביונדאי קופה, מהסוג שיכנס לו בתקציב, זה שאלו מכוניות שנחרשו ועברו מספר רב של ידיים..

ורובן גם נשחטו ע"י אי-אילו נהגים חדשים קודמים שהיו בעלי הרכב (ולפעמים גם החברים שלהם..).

פורסם
מה עם יונדאי קופה?

מתאים לבחור צעיר, נראה טוב, אוטו חזק יחסית, מנוע 2000.

צריכת דלק יחסית שפויה, 1:10-9.

לא גרמני.

יש בתקציב שלך, אוטו מצוין.

אני לא מסכים, למרות שפעם חשבתי ככה אבל....

מי שקונה יונדאי קופה הוא כמו שאמרת, צעיר שמחפש כח, ספורטיביות ופוזה (לא שיש בזה משהו רע כן..).

אני לא מכיר כאלה שנמכרות כשהן לא שחוטות וגמורות... אוטו ספורטיבי (או אפילו כזה שסתם נראה ככה) לצערי אפשר לקנות רק חדש, אם תחפש משומש תצטרך הרבה מזל או הרבה כסף כדי ליישר קו

אם כבר קונים משומש קונים כזה ששמרו עליו, רצוי מאיזה יקה זקן ששמר על האוטו כמו על העיניים שלו ונסע בערך 40 מטר בשלוש שנים (את כל שאר הנסיעות עשה במונית כי חבל לו על הקילומטרז' באוטו) ולקח אותו פעם בחודש למוסך מורשה ש"ייבדוק שהכל בסדר"...

יש מלא כאלה, אני מכיר כמה, שלא מוכנים לסוע רגע אחד בלי רכב עם אחריות יצרן, ולכן, כל שנתיים נפלטת לשוק המשומשות בובה שמורה ומדונדשת, אם נפלת על כזה- אתה המאושר באדם. הבעיה היא שאין הרבה ייקים זקנים שנוסעים בקופה, אז תאלץ להסתפק אוטו של זקנים...

306 ופאביה מתאימות בול לתאור..

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

הכל עניין יחסי.

יש אנשים שבשבילם גם 156/150 כ"ס על השילדה הזו לא מספיקים ומתעקשים להעלות את ההספק ל- 190 / 200 כ"ס.

אם הוא צעיר ורוצה רכב צעיר, חזק, ספורטיבי אז כבר עדיף לו שיבחר באיביזה טורבו 2001 על פני הסקודה פביה.

תצרוכת הדלק של ה-1.8T נעה בין 12 ק"מ לליטר בשיוט רגוע בין עירוני לבין 6 ק"מ לליטר עם צ'יפ, צנרת, ולחיצות כל היום.

אבל אם הוא מחפש רכב אמין, נוח, חסכוני, שישמור על הערך שלו (כמו שרב עם ישראל מחפש) אבל לא חורך אספלט, וגם לא נראה הכי ספורטיבי אז אני ממליץ דווקא על הונדה ג'אז משנת 2002 .

פורסם
16v זה לא כמו V6..

מדובר על מספר השסתומים (valve) ברכב, ולא על מספר הצילינדרים..

המנוע 1.4 16v הזה הוא מנוע די איכותי והוא בהחלט יזיז את הפאביה בצורה סבירה+..

אם תוכל למצוא אחת- מומלץ ביותר..

אם לא, תנסה למצוא איזו 206XSI מנוע 1.6 ליטר (110 כ"ס) ידנית..

ל2 חברים שלי יש כאלה- והם מרוצים עד השמים..

וגם לא חסרות כאלה למכירה בעיתון (ה206 נפוץ הרבה יותר מהפאביה..)

בהצלחה :)

אתה מדבר על פיג'ו 206?

ובבקשה לא להריץ מכוניות מתחת לשנת 2000, בדרך כלל הן מתות, וגם אני רוצה יותר מ 2 מושבים , אני רוצה לנסוע עם כמה חברים

ובאמת תודה לכולם על העזרה, מאוד חשוב לי הדעות שלכם,

נימרוד.

פורסם

האיביזה טורבו ש Krusty הציע היא אפשרות..

-

וכן.. אני מדבר עם פז'ו 206.. אין לך בעיה למצוא אחת מעל שנת 2000 (אם נתחשב בזה שהיא רק התחילה כמודל 99..) ויש בה יותר מ2 מושבים..

היא סופר-מיני עם 5 מקומות.. אבל את תבנה על להושיב 3 חבר'ה מגודלים מאחורה..

פורסם
אני לא מסכים, למרות שפעם חשבתי ככה אבל....

מי שקונה יונדאי קופה הוא כמו שאמרת, צעיר שמחפש כח, ספורטיביות ופוזה (לא שיש בזה משהו רע כן..).

אני לא מכיר כאלה שנמכרות כשהן לא שחוטות וגמורות... אוטו ספורטיבי (או אפילו כזה שסתם נראה ככה) לצערי אפשר לקנות רק חדש, אם תחפש משומש תצטרך הרבה מזל או הרבה כסף כדי ליישר קו

אם כבר קונים משומש קונים כזה ששמרו עליו, רצוי מאיזה יקה זקן ששמר על האוטו כמו על העיניים שלו ונסע בערך 40 מטר בשלוש שנים (את כל שאר הנסיעות עשה במונית כי חבל לו על הקילומטרז' באוטו) ולקח אותו פעם בחודש למוסך מורשה ש"ייבדוק שהכל בסדר"...

יש מלא כאלה, אני מכיר כמה, שלא מוכנים לסוע רגע אחד בלי רכב עם אחריות יצרן, ולכן, כל שנתיים נפלטת לשוק המשומשות בובה שמורה ומדונדשת, אם נפלת על כזה- אתה המאושר באדם. הבעיה היא שאין הרבה ייקים זקנים שנוסעים בקופה, אז תאלץ להסתפק אוטו של זקנים...

306 ופאביה מתאימות בול לתאור..

גם לא מסכים, האוטו שאתה רואה באאוטר שלי הוא מיד ראשונה, אדם מבוגר, ששמר עליה, בונבון.

הסיאט לאון, ננהגת ע"י אימא שלי וכמו כן היא גם כן בונבון, יד 1!

יש הרבה כאלה, רק צריך לחפש.

פורסם

ביררתי על פיגו 206, ואיזה אחד פה ביקש 72 אלף

הוא אמר יש סאנרופ, אבל ראסמי זה הכל חרטה לא?

אני פשוט רואה מחירון-61 אלף, וחושב שיש מצב להוציא באיזה 57 אלף, לא?

אני פשוט לא מבין, איזה מכונית בעצם הולכת מעל ואיזה מתחת למחירון של לוי יצחק ?

פורסם

לפעמים אני לא מבין את האנשים פה..

פותח השרשור רשם שעל הכוונת שלו יש יונדאי גטס.. איך הגעתם לאיביזה טורבו? ליונדאי קופה?

גם אני חושב ש206 מהשנים הראשונות תהיה אופציה טובה.. פיאט פונטו ספייס 2003/4 גם בתקציב בשבילך.. רק ידניות יוכלו לזוז כמו שצריך, אל תחשוב על אוטומט.

206 משנת2001 דגם XS הגיעו עם 110 HP, חפש לך כזו ידנית ווזה יענה לך על כל הדרישות (תהיה צריך להתגמש קצת בתקציב).

גטס גם אופציה בשבילך, גם הונדה האצ'בק מהשנים האחרונות (2000) עם מנוע 1400 יכולה להיות אופציה טובה.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...