Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר כאמור ב205 שנת 94 גבו ממני 390 שקל על שיפוץ סטארטר..ונאמר לי שכל הסיפור לקח שעתיים פירוק ניקוי והרכבה..

מה דעתכם על המחיר??

בנוסף ביקשתי שיבצעו ניקוי של יחידת ההזרקה בעקבות קרטועים בהנעת הבוקר..

ובנוסף בוצע כיוון שסתומים ללא עלות ובאמת עכשיו המנוע נשמע יותר רגוע ופעולתו יותר עגולה..

הכל ביחד יצא לי 617 עד הבעיה הבאה :roll:

פורסם

הוא דיבר על שיפוץ כי הסטארטר מת הנעתי וכלום..רק אמר שהוא פתח ניקה בין היתר ומה עוד אין לי מושג עכשיו הכל עובד..ונתן לי גם 3 חודש אחריות...אבל זה סטנדרטי בכל מוסך נראה לי...

הכל ביחד יצא 617....ה390 זה רק השיפוץ על העבודה לקחו לי 140

פורסם
מדובר כאמור ב205 שנת 94 גבו ממני 390 שקל על שיפוץ סטארטר..ונאמר לי שכל הסיפור לקח שעתיים פירוק ניקוי והרכבה..

מה דעתכם על המחיר??

אם עשו עבודה ראויה, שכולל גם בדיקת מירכוז הציר של העוגן, פחמים, חריטה לעוגן, הלחמות אם צריך, ניקוי מגעים בסולונואיד, אז זה בסדר גמור.

בנוסף ביקשתי שיבצעו ניקוי של יחידת ההזרקה בעקבות קרטועים בהנעת הבוקר..

ובנוסף בוצע כיוון שסתומים ללא עלות ובאמת עכשיו המנוע נשמע יותר רגוע ופעולתו יותר עגולה..

הכל ביחד יצא לי 617 עד הבעיה הבאה :roll:

אז לקחו לך 218 שח על ניקוי, לא ציינת איזה סוג של ניקוי /טיפול ביצעו, ולכן קשה להגיב על סכום זה שעל פניו לא יקר, אבל שוב מה עשו בדיוק, אבל ממש בדיוק, כי ניקוי "בית מצערת" באוטו הזה זה 5 דקות וקצת ספריי,

אם עשו אינפוזיה איטית עם 44K לסעפת היניקה כדי לנקות את תאי השריפה זה מעולה, ואז צריך עוד חומר (עוד פחית כזו בדיוק) למיכל הדלק, ואז זה זול מידי.

לכן חשוב לדעת מה עשו בדיוק.

(ברכב הזה אין טעם לטיפול עם חומר מעורבב מ2 פחיות, השיטה שרשמתי היא הטובה ביותר.)

\

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נראה לי שהטיפול הבא אם הבעיה הזאתי שוב תחזור של הקירטועים תהיה אצלך :)

שאלתי אם הוא בדק את ה"חיישן בוקר" כמו שהוא קרא לו והוא אמר שכן הוא פתח וניקה אותו היה שם הרבה פיח כדבריו...בינתיים הכל בסדר...ולגבי מה בדיוק עשה בסטארטר ומסביב יותר ממה שכתבתי אני לא יודע וגם לא מתמצא..חוץ מהחומר שציינת שכמו שהבנתי הוא הכי טוב לניקוי אבל יש גם סיכונים עד כמה שאני יודע...

בכל אופן להבא אני אהיה יותר חכם ואלך למתמצאים בתחום...

פשוט כבר הייתה בעיה עם הסטארטר וגם ככה גירדתי את ה500 אז חזרתי למוסך שעשה לי את הישור קו שבכל מקרה ביקש לחוזר אליו אחרי 500 ק"מ לכיוון שסתומים..

תודה רבה לך דני על התגובה המפורטת כמובן ומצטער שאיני יכול לתת פירוט מעמיק :(

פורסם

אם זה מה שנאמר לך :

פתחו וניקו את הסטארטר , ניקוי פיח....500 שקל.

אני בדעה של דני , 5 דקות עבודה, סגרו 500 שקל.

אבל זו רק הנחה.

ב 500 שקל אתה כבר קונה סטארטר משופץ ממקום מקצועי כולל פירוק והרכבה עם אחריות.

להבא תישאר עם הרכב ותראה בדיוק מה עושים.

פורסם

מה זה ניקוי סטראטר?

זה כמו שתגיד לי, היה לי בעיה עם ההגה, הלכתי למוסך,פירקו הכל , ניקו והחזירו.

אם כבר מורידים סטארטר מהרכב אז פותחים ומשפצים אותו כמו שצריך וכך הוא יחזיק לך כמה שנים טובות.

פורסם

אני מניח ומקווה שזה מה שעשו

אני בעיקרון בקטע הזה סומך על המוסך שאם הוא לקח לי כסף על שיפוץ אז באמת הוא עשה מה שצריך לעשות..

תאמת יותר מדאיג אותי הקטע של הקירטועים בבקרים מאשר זה...

פורסם

טוב, תבדוק אם נשארו הבעיות של הקירטועים בבקרים או שלא.

דרך אגב, אתה מוכן להזכיר, מרגע שאתה מניע את האוטו , מתי בדיוק מתחיל הקרטוע ומתי בדיוק הוא מפסיק..

ואני לא זוכר, האם חיברו סקנר, אתה אולי אמרת שהיה רשום שם או שעל סמך מה, אמרו איזה שני חיישנים..

חיברו?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...