Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בעד המגרשים האלה כי הם פשוט ילמדו את אלא שאוטו עוברים טסט איך לשלוט על המכונית טוב יותר ולא להיכנס לפאניקה מכל תת היגוי או היגוי יתר אלא לדעת איך לצאת ממצבים כאלה.

או שתראה המון ילדים מלפפים את האוטו ליסינג של אבא על עמודי חשמל ועל הולכי רגל כשהם מנסים להדגים לחברים שלהם איך הם למדו ב-6 שעות לנהוג כמו קולין מקריי.

הנדוקה שלי בדיוק.

רוב התאונות פה לא מתחרשות במצבים אקסטרמליים ! רוב התאונות קורות פה בגלל שהנהגים מפגרים ! תרבות הנהיגה הישראלית ! אם במקום קורס כזה היו נותנים לכל נהג קורס על תרבות נהיגה, זה היה עדיף הרבה יותר.

אני לא מדבר על התשתית שיש פה.... רק ברוסיה יש כבישים כאלה גרועים כמו פה ! :x

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אני יודע על קורס ב"בית ספר הארצי לתחבורה אשדוד" שעולה 280 שח....

ואבא שלי מדריך שם ויש שם מגרש הרבה יותר טוב מכל מגרש בארץ...

הוא לא "גומר" מציגים... וכ'ו...

שווה בדיקה!!!!

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
אני בעד המגרשים האלה כי הם פשוט ילמדו את אלא שאוטו עוברים טסט איך לשלוט על המכונית טוב יותר ולא להיכנס לפאניקה מכל תת היגוי או היגוי יתר אלא לדעת איך לצאת ממצבים כאלה.

או שתראה המון ילדים מלפפים את האוטו ליסינג של אבא על עמודי חשמל ועל הולכי רגל כשהם מנסים להדגים לחברים שלהם איך הם למדו ב-6 שעות לנהוג כמו קולין מקריי.

הנדוקה שלי בדיוק.

רוב התאונות פה לא מתחרשות במצבים אקסטרמליים ! רוב התאונות קורות פה בגלל שהנהגים מפגרים ! תרבות הנהיגה הישראלית ! אם במקום קורס כזה היו נותנים לכל נהג קורס על תרבות נהיגה, זה היה עדיף הרבה יותר.

אני לא מדבר על התשתית שיש פה.... רק ברוסיה יש כבישים כאלה גרועים כמו פה ! :x

אני לא יודע איפה בחול יצא לך להיות, אבל אני הייתי לפני חודש בצרפת 10 מימים ואני מבטיח לך שם ש90% מהכבישים שם לא יותר טובים מבישראל. לנסוע שם על האוטוסטרדה זה סיוט: אין-סוף בורות, תלאים, כביש רועש. ההבדל הוא בנהגים, כביש דו מסלולי, מהירות ממוצעת של כ130 קמ"ש, מלבד מי שנמצא בעקיפה ברגע זה אין אף אחד על המסלול השמאלי, המסלול ריק לחלוטין!!!

גם כשמישהו יוצא לעקיפה ואז הוא רואה שבעוד חצי קילומטר הוא יצטרך לצאת שוב הוא לא נשאר על השמאלי מכיוון שהוא יודע שיש כאלה שעדיין נוסעים מהר יותר והוא יחסום אותם. הוא מסיים עקיפה, יורד לימיני ו30 שניות אחרי זה הוא יוצה לעקיפה מחדש כשבאופן קבוע הם עושים את העקיפה בצורה הכי מהירה והכי נכונה שאפשר.

ההרגל לשמור שם על היימין כל כך מושרש שאף אחד לא מאותת כשהוא חוזר לנתיב הימני מכיוון שזה ברור לכולם שזה מה שהוא הולך לעשות.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

• תוכן חדש...