Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

חבר שלי מעוניין לקנות מערכת לרכב (פיזו 205) שלו בתקציב של 3000 ש"ח.

הוא רוצה רדיו דיסק(עדיפות רבה לmp3), מגבר, וקומפוננט.

חשוב להגיד שיש לו כבר רמקולים אחוריים 6/9 וגם סאב של פיונייר והוא רוצה לצרף אותם מערכת.

עוד דבר החבר אינו מוכן לקנות באינטרנט אלא רק בחנות. שבה בוא גם יתקים את המערכת.

תודה מראש !!! :-)

פורסם

3 אלף ... אז ככה :

זאת ההמלצה שלי :

קומפוננט - מורל דוטק היום עולה 900 ש"ח

מגבר 4 ערוצים (שיחובר לקומפוננט ולסאב ..) - JBL GTO75.4 - עולה 1400 ש"ח

(כמובן שאפשר "לחסוך" קצת ולהביא איזה לאזר \ קנדס \ מאק אודיו \ מגנט .. אבל ה JBL הכי מומלץ)

ואם יש גישה לדיוטפרי - 200 $

מה שמשאיר לנו 700 ש"ח ל HU - עכשיו אני הייתי ממליץ או על הפיוניר סידרה 3 (האלה עם ה 2 יציאות) או על JVC KDG510

שוב מכשיר עם 2 יציאות , וישנם עוד כמה וכמה מכשירים של פנסוניק וקנווד שיכולים להתאים - כל אלה ראיתי במחירים של

עד 750 ש"ח - 780 ש"ח (אז נכון חורגים קטן מהתקציב - לא להיות קטנוניים :-) )

עכשיו התקנה + חיווט יעלה 300 ש"ח - 400 ש"ח - לא נלקח בחשבון בתקציב.

עכשיו צריך להחשיב תמיד אפשר לקחת את הפולס במקום הדוטק (אבל רצוי שלא :wink: )

שיהיה בהצלחה.

פורסם

שלום,

תומך בהצעה הקודמת, אבל לא הייתי מתפשר ב HU.

הייתי אומר לקנות מגבר ב1000, כמו שאמרו, לאנזר וכד', או אפילו יד שניה תוכל למצוא את הגי בי אל אם אתה כל כך רוצה.

על המערכת הייתי משקיע 1000 ואפילו מחפש בסכום הזה להביא משהו יד שניה ולעלות ברמה אחת או אפילו שתיים.

נשאר עם ההמלצה לדוטק.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אני דווקא כן הייתי יותר ממליץ להשקיע במגבר ולהביא אולי רדיו דיסק יותר פשוט.

הוא לא צריך את האפשרויות שיש ברדיו דיסקים של אלף ש"ח ... ברור שאם התקציב היה מאפשר את זה - אז עדיף.

אבל אם צריכים להתפשר על משהו לדעתי על ה HU (זה לא שמכשירים הנ"ל הם חרא של מכישירים פשוט ברמה נמוכה יותר)

או באמת אפשר לחפש HU יד שניה. ולמצוא את הפיוניר סידרה 6 או אולי 7 עד 800 ש"ח.

פורסם

לא נמאס לכם השילוב המרגיז של מורל וה-JBL המעפן הזבל הסיני הזה (כן יש מדבקה בגדול מתחת למגבר MADE IN CHINA ) גועל נפש מה אין לכם דוגמאות אחרות או שפשוט אתם לא יודעים כלום חוץ ממורל ו-JBL.

יש מלא חברות מצויינות עם תפוקה טובה יותר מהזבל הזה במחירים נהדרים השוק שלנו מוצף.

אני אתן מספר דוגמאות משתלמות לדעתי :

רדיו דיסק MP3 - שישקיע תקציב של 1000-1200 ש"ח יש קלריון ואלפיין או פנסוניק שיש להם מכשירים מצויינים או שיילך עם כל ה"עדר" וייקנה פיוניר.

מגבר : אני ממליץ על MAC AUDIO דגם Z-4200 יותר טוב בהרבה מה-JBL הוא 4X110W RMS ויש לו חיתוכים מעולים ומגבר ממש "סוס עבודה" אפשר להשיג בסביבות ה-1200 פלוס מינוס.

נשאר בערך תקציב של 600-800 לקומפונט אז יש את סידרת הבסיס של פייז ה-PCS סט ברמה גבוהה.

יש את ה-PROTECTOR של MAC AUDIO .

ב-700 ש"ח ראיתי גם את הקומפוננט המצויין של HELIX עם קרוס חיצוני לפי דעתי שווה בדיקה .

יש הרבה דברים טובים ומצויינים רק צריך קצת לרצות ולא ללכת עם כל "העדר" .

פורסם
-JBL המעפן הזבל הסיני הזה (כן יש מדבקה בגדול מתחת למגבר MADE IN CHINA )

רדיו דיסק MP3 - שישקיע תקציב של 1000-1200 ש"ח יש קלריון ואלפיין או פנסוניק שיש ל

אני יגלה לך סוד קטן, גם מאחורי HU של אלפיין יש מדבקה שכתוב עליה. MADE IN CHINA. מה זה אומר???

ואת זה אני כותב בלי קשר ליתר הדברים שכתבת. ישנן אופציות אחרות כמובן, כל אחד ממליץ לפי העדפתו וניסיונו האישי כך שלא יפה לפסול בצורה כזאת.

אני מסכים איתך שההמלצות פה חוזרות על עצמן וזה קצת נמאס. אבל מה לעשות כמו שאמרתי קודם כל אחד ממליץ לפי נסיונו.

לסיום: לא בטוח שרע כל כך ללכת עם העדר.

פורסם

אז ככה דבר ראשון שלא יחבר את ה-6*9 למגבר נקודה! שיחבר ישירות לרדיו דיסק

קומפונט- היפוניקס סדרת אטלס עולה 900 שקל לדעתי זה הקומפונט הכי טוב שיש עד 1500 שקל אבל שוב הוא צריך מגבר טוב . הלנזר יעשה תעבודה

מגבר- לנזר וייב 430 מגבר מצוין הנתונים שלו 175RMS*4 עולה 1000 שקל אין תמורה טובה יותר למחיר.

רדיו דיסק- פיוניר 670 עולה 1200

לסיכום: מערכת לדעתי הכי איכותית וטובה שיש בתקציב הנ"ל!!!

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם

בטח שלא חח לכן אמרתי שלנזר מצהירים שהוא 175 אבל בפועל הוא הרבה פחות אבל עדין הוא מגבר טוב מאוד למחיר שלו

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

• תוכן חדש...