Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכוניות שלי עברה טיפול 10000.... ( ברקסים שמנים פלאגים וכו...)

בגלל הבדיקה הוצאתי תסאב מהבאגז והחוטים נשארו חשופים אחד ליד השני ( פלוס ומינוס)

קיצר שהבאתי תאוטו הדלקתי תמערכת והמגבר עבד אבל עדיין לא חיברתי תסאב .. לאחר כמה דקות המגבר הפסיק לעבוד ועד היום אינו עובד כלומר הוא לא מגביר לי את ה 6X9 ולא את הסאב

מה לדעתכם הבעיה?

כמו שאמרתי החוטים נשארו חשופים ולא נעטפו באיזולירבן או דבר דומה...

פורסם

אם זה מגבר חדיש יחסית לא משנה אם הוא סיני או לא.........סביר להניח שיש עליו פיוז והוא נשרף...קודם כל לבדוק שמגיע אליו זרם + ראשי + פיקוד ואדמה........ואחרכך לראות שהפיוז על המגבר לא נשרף....במידה וכל אלה תקינים....סביר להניח ש הוא נשרף..

פורסם

אני לא יודע הוא לא עובד נראה ... אין לי דרך לראות עם המגבר עובד או לא כי זה מאחוריי בניה וצריך להוציא ת 6X9 ואת השטיח שבבאגז כדי להוציא תבניה...

תראה בתאכלס מה שהבנתי שהפלוס נגע במינוס ונוצר קצר.. עכשיו מה זה אומר בקשר למגבר?

חלק אמרו לי שיש מצב שעם יש פיוז נגד קצר במגבר אז צריך סך הכל להחליף פיוז עניין פשוט ביותר

וחלק אמרו שהמגבר נשרף... דרך אגב זה המגבר רק 4 ערוצים

http://www.e-net.co.il/uploadimages/3047.JPG

פורסם

עד שלא תפרק את הבנייה שעשית ולא תגיע למגבר לא תוכל לדעת מה הבעיה. פיוז שרוף ו/או מגבר שרוף הכל ייתכן. צריך להתחיל וליבדוק.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מניח שזה פיוז. בכל מקרה לגבי עובד לא עובד תעיף מבט חטוף על מנורת הבקרה של המגבר. אם היא אינה דולקת אני מציע ראשית לבדוק פיוזים על הכבל מתח ובמגבר עצמו . לאחר שבדקת וגילית

שזו לא הבעיה .נמשיך לעזור לך עד כמה שנוכל מהרשת..

אגב אם תוכל לצלם תמונות של החיווט החשוף והיציאות במגבר זה עשוי לעזור.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סבבה תודה לכולם ולילה טוב ..

אני מחר יעדכן אותכם אני יפרק תמגבר נראה עם זה פיוז ( אני מקווה מאד )

ומשם כבר תדריכו אותי ... תודה

• תוכן חדש...