Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה.....

אני אחד האנשים המאושרים לרגע זה....אבל יש עוד מה להמתין..לאושר המלא..רק רציתי לעדכן..

הטיימינג בסדר...טפו טפו...ולא הלך כלום..

מה שהלך זה כנראה הכוהל הצתה..אני מקווה שרק זה..

בשעה 13:00 הוא יגיע למוסך...ואז יגידו לי אם הלך עוד משהו או שרק זה..

אני מאוד מאושר אני אצא מפה בנזק של כ500 ש"ח ולא 9000 ש"ח:)

בכל אופן המון תודות לכולכם...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
שלום.

או לא הבנתה אותי או ההסבר קצת מבלבל.

שים לב דוגמא תאורטית, אם תצליח לדחוף את הרכב שלך האוטומטי למהירות 40 ק"מש+ כאשר ידית ההילוכים במצב דריב הגיר יתחיל לסובב את המנוע בתנאי שמשאבת השמן תיכנס לפעולה (לא בכול הדגמים) כלומר אם תכבה את המנוע במהירות 100 קמ"ש בדריב המנוע ימשיך להסתובב במצב בלימת מנוע וכאשר המהירות תרד ל40 קמ"ש המנוע יפסיק להסתובב ביגלל נפילת לחץ שמן בגיר.

בברכה בני ל.

כל הסיפור בציטוט לא נכון,"הסיפור" מתייחס למכוניות שמשאבת השמן שלהם מותקנת בזנב הגיר.

לכן כשהמנוע נכבה הגלגלים מפעילים את מ. השמן,והסרבו מקבל לחץ שמן,שמצמיד את הדיסקיות.

כל זה בחלק מהמודלים הישנים.ב-10-15 שנים האחרונות לא יצרו גירים עם מ. שמן מאחור.

המשאבות מותקנות קדימה,והממיר מומנט מפעיל אותה.לכן כשהמנוע נכבה הממיר מומנט נעצר

ולא מסובב את המשאבה.המנוע יפסיק להסתובב מיד ולא "כאשר המהירות תרד ל40 קמ"ש"

(ויקומו הגננים ויקו את המלפפונים,ולא ההפך):roll: :roll:

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
חברה.....

אני אחד האנשים המאושרים לרגע זה....אבל יש עוד מה להמתין..לאושר המלא..רק רציתי לעדכן..

הטיימינג בסדר...טפו טפו...ולא הלך כלום..

מה שהלך זה כנראה הכוהל הצתה..אני מקווה שרק זה..

בשעה 13:00 הוא יגיע למוסך...ואז יגידו לי אם הלך עוד משהו או שרק זה..

אני מאוד מאושר אני אצא מפה בנזק של כ500 ש"ח ולא 9000 ש"ח:)

בכל אופן המון תודות לכולכם...

כולנו שמחים מאוד בשמחתך, ויושבים על בקבוק שמפניה.

עכשיו, נחש איזה עוד טיפול אתה הולך לעשות ?

באשמתי ואני מציין באשמתי, כי ייעצו לי להחליף טיימינג ולא עשיתי את זה...

נכון !!!! טיימינג !!!

כדי שנתראה בשמחות.

פורסם
כל הסיפור בציטוט לא נכון,"הסיפור" מתייחס למכוניות שמשאבת השמן שלהם מותקנת בזנב הגיר.

לכן כשהמנוע נכבה הגלגלים מפעילים את מ. השמן,והסרבו מקבל לחץ שמן,שמצמיד את הדיסקיות.

כל זה בחלק מהמודלים הישנים.ב-10-15 שנים האחרונות לא יצרו גירים עם מ. שמן מאחור.

המשאבות מותקנות קדימה,והממיר מומנט מפעיל אותה.לכן כשהמנוע נכבה הממיר מומנט נעצר

ולא מסובב את המשאבה.המנוע יפסיק להסתובב מיד ולא "כאשר המהירות תרד ל40 קמ"ש"

(ויקומו הגננים ויקו את המלפפונים,ולא ההפך):roll: :roll:

דוד

שלום.

אני חושב שאתה מרשה לעצמך קצת יותר מידי ואתה גם חצוף!!!

מה שאני שכחתי במיקצוע אתה לא תילמד. ואם היתה קורא בדיוק מה כתבתי אז לא היתה מגיב ביכלל.

מה שאומרים החברה ליקפוץ מעל הפופיק!!!

למשל כתבתי בתנאי שמשאבת השמן תיכנס לפעולה (לא בכול הדגמים) מה זה לא ברור! כתבתי איזה שנים? לאחר ששיפצתי אולי כמה מאות אם לא יותר גירים אוטומטים בחיי שאני יודע משהוא לפחות כמוך אם לא יותר.גם לגבי הפורד בשרשור השני אתה מרשה לעצמך יותר מידי. אם אני כותב שירשום פרטים

תאמין לי שאני יודע למה. (אין יודע כבעל נסיון)

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני היקר ערב טוב!

אנחנו דנים בעניינים טכניים,ואין מקום למילים כמו:"קופץ מעל הפופיק","וחצוף".באמת שלא היית צריך.

אני שמח שיש לי חבר בפורום ש-"יודע לפחות כמוני,אם לא יותר",ממי שלא יודע אי אפשר ללמוד.

מסכים איתך "שמה ששכחת,אני לא אלמד".אם שכחת מי ילמד אותי? :roll:

לגבי הפורד,לא הבנתי למה "אני מרשה לעצמי יותר מדי" כתבת שירשום פרטים,לא חלקתי עלייך.

אדרבא,שירשום.הלוואי שכולם ירשמו פרטים על המכוניות,זה יחסוך בירבורים.

אתה מפחד על כוס הקפה? ימדרוב. :roll: :roll:

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
בני היקר ערב טוב!

אנחנו דנים בעניינים טכניים,ואין מקום למילים כמו:"קופץ מעל הפופיק","וחצוף".באמת שלא היית צריך.

אני שמח שיש לי חבר בפורום ש-"יודע לפחות כמוני,אם לא יותר",ממי שלא יודע אי אפשר ללמוד.

מסכים איתך "שמה ששכחת,אני לא אלמד".אם שכחת מי ילמד אותי? :roll:

לגבי הפורד,לא הבנתי למה "אני מרשה לעצמי יותר מדי" כתבת שירשום פרטים,לא חלקתי עלייך.

אדרבא,שירשום.הלוואי שכולם ירשמו פרטים על המכוניות,זה יחסוך בירבורים.

אתה מפחד על כוס הקפה? ימדרוב. :roll: :roll:

בברכה

דוד

שלום זה נישמע וניראה יותר טוב :-D .

אתה תמיד מוזמן לקפה ועוגה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

The Stinger

תודה לך על האיזכור...אבל אני זוכר את זה גם:)

עוד 3500 קילומטר יש לי טיפול...שבו אעשה טיימינג!:)

תודה לכולם שוב...משאבת מים אני לא אחליף נכון? כי החלפתי לפני 3000 קילומטרים

פורסם

ידעת שצריך להחליף טיימינג לפי הקילומטרז'\ו\או השנים שהרצועה עובדת..., הייתה לך נזילה ממשאבת המים, החלפת משאבת מים ולא החלפת על הדרך גם טיימינג? לא יודע איך המנוע ברובר שלך בנוי אבל רצועת הטיימינג מניעה אותו לא? ואם כן אז למה לא החלפת על הדרך גם טיימינג...

פורסם
פעם מרק כמדומני פרסם קובץ ובו רשימה של רכבים שבמידה ותקרע הרצועה לא יגרם נזק למנוע, יש לא מעט כאלו, למשל אני יודע שככה זה בבלנו מסויימות, באימפרזה עד 98, באופל קדט גם ולא חסר רכבים ככה שלא למהר להספיד את הרכב.

לפותח השרשור מדוע לא ענית כמה שסתומים המנוע אצלך

יונתן, אם אתה לא בטוח - חבל לכתוב מידע מטעה.

באופל קאדט, כמו במנועים של דייהו רייסר וסופר רייסר שהמשיכו אותה והשתמשו באותם מנועים יש גל זיזים [או שניים] שמונעים על ידי רצועה, וקריעה שלה בהחלט יכולה לדפוק את השסתומים.ואת זה ברשותך, אני אומר מנסיון.

כך שאין לי מושג לגבי באלנו או אמפרזה או אינוצ'נטי, אבל זה לא נכון לומר שבמנועים מבוססי GM עם OHC או DOHC השדתומים לא ייפגעו במקרה של קריעת הרצועה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ידעת שצריך להחליף טיימינג לפי הקילומטרז'\ו\או השנים שהרצועה עובדת..., הייתה לך נזילה ממשאבת המים, החלפת משאבת מים ולא החלפת על הדרך גם טיימינג? לא יודע איך המנוע ברובר שלך בנוי אבל רצועת הטיימינג מניעה אותו לא? ואם כן אז למה לא החלפת על הדרך גם טיימינג...

הלחפתי בטיפול 100K טיימינג וכמו טמבל לא החלפתי משאבה...כי הוא אמר לי שהיא נראית בסדר, אבל הוא חד משמעית ממליץ להחליף! לא החלפתי..

ואז אחרי 10K המי רדיאטור החלו להיעלם:)

ואז החלפתי משאבה שהיתה גמורה, היא טיפתפה כנראה על הטיימינג ה"חדש" ואכלה אותו קצת, כשהחלפתי את המשאבה....המוסכניק אמר שהטיימינג לא במצב טוב, ויש לו עוד 10-20K.

ועכשיו עבר מאז 7K ובגלל זה קרה כל הסלט...

בכל אופן יש לי טיפול עוד 4K ואני מחליף טיימינג!

• תוכן חדש...