Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

באשמתי ואני מציין באשמתי, כי ייעצו לי להחליף טיימינג ולא עשיתי את זה...

קפץ או נקרע ככל הנראה הטיימינג (רצועה) במהלך הנסיעה....אני רוצה לציין שלא היה כל רעש בכלל...

האוטו פשוט כבה...וזהו...

הרכב: רובר 200

רציתי לשאול האם לדעתכם חוץ מהטיימינג בתוך הלכו השסתומים? ואולי עוד משהו? או שאולי אולי יש תקווה שזה רק רצועת טיימינג?

וכמה אמור לעלות לי התענוג של השסתומים? בערך? פלוס מינוס שאני אהיה מוכן...לא חייב לרכב רובר..סתם כדי שאקבל איזה מסגרת של סכום...

בתודה ענקית מראש,

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לי גם בסקסו.

קודם כל, אני מקווה שלא ניסית להניע שוב- אם כן, יכול להיות שגרמת לעוד נזק.

אין מנוס מפירוק הראש ובדיקתו. יכול להיות שכל הנזק יהיה שיפוץ ראש "קל" (שגם יעלה לך סדר גודל של כמה אלפים) ויכול להיות שתאלץ גם להחליף חלק מהשסתומים או את כולם. אצלי היה צורך להחליף אחד (וקל לבדוק את מצבם במוסך מתמחה).

בכל מקרה, תכין את הארנק לנזק של כמה אלפים, משתתף בצערך (בתור מישהו שחווה את זה גם כן)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי חבר טוב שמשרת איתי באותה מחלקה בצבא והוא סיפר לי שלפני שנה קרה לו אותו מצב בהונדה שהייתה לו. הוא החליף לה רצועה (שהייתה קרועה) וזהו. גם אצלו... הרכב פשוט כבה באמצע נסיעה רגילה, מה שכן הוא לא ניסה להניע שוב ושוב את הרכב.

פורסם

רציתי לשאול האם לדעתכם חוץ מהטיימינג בתוך הלכו השסתומים? ואולי עוד משהו?

סביר להניח שעיקמת שסתומים. מה עוד? אתה צריך לעשות טיימינג,שסתומים חדשים,שטח וכו וכו וכו. תכין בוחטה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בוחטה?

באיזה סדר גודל?

אולי זה רק טיימינג?:)

אני פוחד שהמוסכניק יעבוד עליי...חשבתי להיות לצידו מחר בבוקר...כשהוא פותח את זה..

אבל אני לא יודע, אולי עדייף לא להציק לו?

פורסם

היו לי ארבע 'תקלות' כאלה (ולא באופן אישי לשמחתי), הראשונה והשנייה היו ברנו מגאן 2001, שם הלכו כל השסתומים - 8.5K עלות תיקון. השלישית היתה במיצובישי סופר לאנסר, נפגעו רק 2 או שלושה שסתומים, זה עלה בערך 3000 ש"ח תיקון. והרביעי היה בשברולט קווליר, התיקון היה זול יחסית, לא נפגעו שסתומים.

לאור כל זאת אני מעריך שהעניין תלוי בשני גורמים - האחד סוג המנוע - נאמר לי שלסובארו פשע לדוגמא השסתומים לא יכולים לפגוע בבוכנות בשל צורת המנוע. השני הוא האם כיבית את המנוע ברגע שהרגשת בתקלה או שנתת למוע להיכבות מעצמו והאם ניסית להניע אח"כ וכמה פעמים.

לסיכום, כמו שאמרו קודמיי; תכין כסף. לדעתי בין 4000 ל 9000 ש"ח תלוי במידת הנזק וגם תלוי במצב המנוע, בד"כ נוטים להחליף חלקים נוספים כשהכל כבר פתוח כדי להימנע מתקלות בהם בעתיד.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

זה בטוח לא רק טיימינג. בכל מקרה צריך לפתוח את הראש לראות מה קרה שם, וזה כבר עולה כסף. וכשפותחים ראש עושים גם שיפוץ, וזה עוד יותר כסף. ואם שסתומים הולכים זה... עוד כסף.

סדר גודל? לא מכיר את המנוע שלך, אבל זה ארבע ספרתי, לא מתחיל ב-1 וגם לא ב-2 כנראה...

אם אתה פוחד שהמוסכניק יעבוד עליך - לך למוסך אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המחירים כ"כ גבוהים בגלל שזו רובר, או שבכל רכב בעל רצועת תזמון אפשר להגיע לסכומים כאלה במקרה כזה?

מפחיד.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני לא פוחד, אלא חושש...:) אי אפשר להיות בטוחים..

אני מאוד מקווה שזה רק טיימינג...אולי כבר עדיף להביא מנוע חדש וזהו לא?

אם אני מגיע לאותם סכומים? או אפילו אולי להביא עולה פחות....

לגביי המקרה: הטורים החלו לרדת...והאוטו נעצר...

ניסיתי להניע פעמיים או גג שלוש פעמים...זהו...אבל אולי זה מספיק..אני רק רוצה לציין שלא היה שום רעש!

בגלל גם ניסיתי להניע...

לפי מה שאתם אומרים את הראש חייבים לפתוח...אי אפשר להחליף טיימינג...ולנסות להניע...זה מה שאתם אומרים? או שכן אפשר להחליף טיימינג ולהניע? אני פשוט מנסה למזער את הנזק...

כי אם באמת לא נפגעו השסתומים, והראש ייפתח...יהיה צריך להחליף מלא דברים וזה מלא עבודה...

פששששש הלכה לי משכורת:)

פורסם

דימה,ברובר 200 יש מנוע עם 8 שסתומים ויש עם 16,מנועים שונים במודלים שונים

כתוב את המודל, ונפח המנוע. אני עדיין לא משתתף בצערך,כי אולי לא יהיה צורך.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הלוואי שכל אחד שהיה צריך לתקן את הרכב בסכום כזה היה מקבל את זה בקלות כמוך, (לפי כמות הסמיילים בהודעות שלך, אני רואה שתיקון כזה קטן עליך).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אם אכן נקרעה רצועת טיימינג, לדעתי לא צריך ישר לפתוח את הראש.

דבר ראשון מחליפים רצועה, ומניעים. אם האוטו מניע ועובד עגול ותקין, אזי ניצלת. ואם לא....

ד"א כשאני קרעתי את רצועת הטיימינג הראשונה שלי (כן,זה קורה לכולם :-) ) היה רעש, מין חריקה מצמררת שכזו.... גם בניסיונות ההנעה לאחר כן.

• תוכן חדש...