Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על פיאט מריאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט מריאה שנת 2001 . ויש לי בעיה האמברקס לא תופס . איך אני יכול לסדר את זה לבד.ויש לי עוד בעיה החום עולה רק שהרכב עומד בניסע הרכב לא מיתחמם ביכלל .2 המהירויות עובדות כמוה שצריך .מה יכולה להיות הבעיה . תודה לעונים יגאל

פורסם
יש לי פיאט מריאה שנת 2001 . ויש לי בעיה האמברקס לא תופס . איך אני יכול לסדר את זה לבד.ויש לי עוד בעיה החום עולה רק שהרכב עומד בניסע הרכב לא מיתחמם ביכלל .2 המהירויות עובדות כמוה שצריך .מה יכולה להיות הבעיה . תודה לעונים יגאל

מה כוונתך בכך שבלם היד לא תופס?

כשאתה מושך אותו כלפי מעלה אתה שומע קליקים והוא נשאר למעלה אך הרכב ממשיך להדרדר, או שהידית עולה וברגע שאתה עוזב אותה היא נופלת?

לגבי בעיית חום המנוע - זה החל רק לאחרונה בימים הקרים והגשומים או שזה כבר זמן מה?

פורסם

כשאני מעלה את האמברקס הרכב מדרדר איך אני יכול לסדר את זה אולי צריך לחזק את זה .ואל חום מנוע זה היה גם בקיץ אותו דבר רק שהרכב עומד החום עולה אבל לא לקוו האדום. משהו יכול לאזור לי עים הבעיה . טודה לעונים

פורסם

אולי הגיע הזמן להחליף את הברקסים האחוריים...

לגבי החום של המנוע, תנסה להחליף את הטרמוסטט ברדיאטור (ידוע בכינויו 'יוניט')

הוא עולה גרושים וההחלפה לוקחת 5 דקות

יום טוב גם לך

פורסם

במכללי בטיחות לא מטפלים לבד אלא במוסך.

בלם היד מפעיל את הבלמים האחוריים וכפי שכתב קודמי יש לפרק גלגלים ולבדוק אותם.

כוון ידית בלם היד ללא בדיקת הבלמים האח' זה מסוכן כי אולי הם נמצאים בסוף עוביים.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...