Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תגיש תביעה. קיבלת מלובינסקי שירות מצויין, מה אתה רוצה??

באמת יכול להיות שהרכב קיבל מכה בצרפת והם לא יודעים.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי מפתיע איך הרבה משתמשים פה מגנים על לובינסקי...

נכון שהם פעלו יפה במקרה הזה אבל זאת חובתם... הבן אדם שילם ממיטב כספו בשביל שקט נפשי

כאשר קנה רכב חדש שהסתבר כפגום... הם חייבים לפצות אותו.

אני אישית הייתי מסתפק במה שקיבלת בתוספת שכר שמאי.

נ.ב.

הרכב הפגום סביר להניח לא יחזור ליצרן אלא יימכר ללקוח תמים אחר...

וזה מה שמרגיז כל כך... נקווה שלא...

Veni Vidi Vici

פורסם

אוקיי, תודה על התשובות . אני אשקול מה לעשות ואעדכן בהמשך. מפריע לי שאני יודע שהרכב יעבור לפרייר אחר, ויש ויהיו עוד מקרים דומים שאנשים פשוט לא שמים לב לחתול בשק שהם קונים:?

היוזר נחסם למשך 7 ימים, כדאי לשקול מילים לפני פעם הבאה שאתה מחליט לפתוח ג'ורה על מנהל בלי רשיון שרברבות.

אבקשך שלא לפתוח יוזר נוסף או משהו בסגנון, הדבר רק יוביל לחסימה מוחלטת שלך מן האתר.

מוטי

פורסם

הרכב לא יעבור לפריאר אחר כי מי הקילומטרז' שלו צריך להספיק כדי שיהיו ללקוח הבא תהיות לגבי האוטו, ואני די בטוח שלובינסקי לא יאפסו את הקילומטרז' או משהו שיפגע במוניטין שלהם כל כך חזק.

בקשר לשאלה של למה לקחת רכב בן יום לפחח אני מצדיק לגמרי את הקונה, השקעת סכום נכבד נגיד 100,000 ש"ח ומעלה לא שווה להשקיע 1000 - 2000 - 3000 שקל כדי להיות בטוח בקנייה שלך? אחרי זה יכול לקרות מצב מאוד לא נעים שבו אתה בא למכור את האוטו לבנאדם האוטו יד 1 (00 ברישיון) אתה מצהיר שהאוטו לא עבר שום תיקון בחיים שלו בבגאז', פתאום בבדיקה מגלים פחחות וצבע מה שגורם לך גם לשלם את עלות הבדיקה (או מחצית ממנה תלוי לפי הזכרון דברים) וגם להגיע למצב מאוד לא נעים מול הקונה

אבי.

פורסם

בקשר לשאלה של למה לקחת רכב בן יום לפחח אני מצדיק לגמרי את הקונה, השקעת סכום נכבד נגיד 100,000 ש"ח ומעלה לא שווה להשקיע 1000 - 2000 - 3000 שקל כדי להיות בטוח בקנייה שלך? .

אני גם מצדיק את הקונה בקטע הזה.

אבל מאיפה אתה יודע שבדיקה אצל פחח תעלה 1000-3000 ש"ח?! 3K נשמע מחיר בשביל לצבוע את כל הרכב קומפלט..

פורסם

אני לא מבין משהו מאוד פשוט - לובינסקי נתנו לבחור אוטו דפוק, הוא קיבל מהם רכב חלופי (במקום לקבל את הרכב החדש שלו מלכתחילה) והוא עוד צריך להודות להם? זה כלל לא קשור לאם התביעה שלו תתקבל (מה שאני באמת לא יודע). כשאתה קונה אוטו חדש, אתה מצפה לקבל אוטו חדש, לא אוטו דפוק שגילית במזל, רכב חלופי ליומיים ואז עוד אוטו.

ובמצב העניינים הנוכחי, אני אהיה בספק אם בלובינסקי לא ידעו את זה. יותר הגיוני להניח שאם זה היה קורה עוד בצרפת, האוטו לא היה מגיע כך ללקוח.

הם ניסו לדפוק אותך, נתפסו, ועשו את המינימום בשביל שתודה להם (על כך שניסו לזמבר אותך, MIND) ותעזוב אותם בשקט. לעזוב או לא לעזוב? זה כבר עניין שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה ?!

תגידו לי מה אתם מחלקת הונאות ציבור שלהם ?

אם אני קונה מוצר חדש, לא חשוב מה הוא, לצורך העניין קניתי מחשב לאחרונה אם אני אגלה שהחלקים שבו הם משוחזרים יש לי עילה מאוד רצינית לתביעה, יש חוקים ברורים נגד הדברים האלה. החנות יכולה להסגר בעקבות הטענות שלי.

הבחור שילם עבור מכונית מושלמת ותו לא, לא עבור דלקן של שבוע ולא עבור רכב חלופי. לובינסקי בטח שלא עשו מעל ומעבר, איפה אתם חיים, זה מרתיח אותי שהלקוח עכשיו חושב שמגיע לו לאכול חרא בגלל שכל החיים זה מה שלימדו אותו שטעים.

אתם יודעים מה היה קורה אם דבר כזה היה קורה במדינה מתוקנת ?

א. זה לא היה קורה, אין סיכוי.

ב. נניח וכן, החברה הייתה יוצאת בהתנצלות רישמית.

ג. פיצוי כספי מלא + החזרת סכום הקנייה.

אם אני הייתי עו"ד הייתי לוקח את התיק הזה בשמחה ונותן באמאמא של לובינסקי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
נשחפנו קצת...:shock:

כפיר :-P

אני לא נסחפתי כלל וכלל, אני חושב שמגיע לו פיצוי מלא על עוגמת הנפש שנגרמה לו. אני רוצה לראות מישהו קונה קוקה קולה ומגלה איך שהוא ששמו לו שם קריסטל בטעם קולה,

הוא ישלח מכתב לקוקה קולה.

מה נראה לך שהם יעשו ?

ויוגב, אנחנו לא חיים במדינה מתוקנת בגלל אותם אנשים קטנים, שאומרים "הם עשו מעל ומעבר, הם שמעו את התלונות שלך והם היו יכולית לא לעשות כלום בכל זאת נתנו לך רכב חלופי ועוד עם דלקן !!!"

אז זהו, שהם לא היו יכולים לא לעשות כלום, ומה שהם עשו זה כלום ביחס למה שנגרם לאותו לקוח.

אם אני הייתי לובינסקי, הייתי הולך לחפש בעצמי את מי שעשה את הטעות הזאת ( בהנחה וזאת טעות ) ומפטר אותו לאלתר.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

טוב , אז ככה: נכון שקיבלתי רכב חדש -אבל זה מגיע לי ללא ספק!. רכב חילופי קיבלתי לשבוע -כי זה מגיע לי ללא ספק כי אין שום סיבה שבעולם שאני אשאר בלי רכב . את דמי השמאי 1200 ש"ח קיבלתי חזרה. לגבי תביעה -אני אתבע דרך עו"ד. 1- בזבזתי 3 ימי עבודה שאין שום סיבה מוצדקת שלא אקבל עלייהם פיצוי 2- אכן היתה לי עוגמת נפש . 3- ביודעין\או לא ביודעין היתה כאן ניסיון להונאה. אידע בהמשך לגבי התוצאות...

היוזר נחסם למשך 7 ימים, כדאי לשקול מילים לפני פעם הבאה שאתה מחליט לפתוח ג'ורה על מנהל בלי רשיון שרברבות.

אבקשך שלא לפתוח יוזר נוסף או משהו בסגנון, הדבר רק יוביל לחסימה מוחלטת שלך מן האתר.

מוטי

פורסם

דניאל, יש הבדל קטן בין פיצוי על בקבוק קולה פגום שעולה 5 ש"ח לבין רכב ב-100K.

לעניין עצמו.

לובינסקי לא עשו טובה לאף אחד, אופן הטיפול שלהם במקרה הזה הוא ללא רבב ולא בכדי...הם יעשו הכל כדי לרצות ולהשתיק את הפרשה הזאת.

עצם הרעיון של רכישת מוצר במעל 100K ש"ח ולקבל אותו פגום בצורה כזו מקוממת אותי, אני גם לא קונה את סיפור תום הלב של היבואן...קשה לי להאמין שהרכב היה יוצא משערי המפעל כך. אם היצרן היה משאיר את הרכב אצלו ומפרק אותו או משתמש בו בעצמו העלות היתה נמוכה יותר מאשר לשלוח אותו לישראל ולמכור אותו ללקוח תמים שאולי, כפי שקרה פה, יגלה זאת.

לובינסקי אכן פעלו היטב במקרה הזה והם גם יחזירו את שאר ההוצאות (ימי עבודה). הבעיה היא פוטנציאל הנזק שקיים במקרים כאלו במידה והקונה לא היה מגלה זאת סמוך לקניה. הרי לא יעלה על הדעת שאדם קונה רכב חדש וישר צריך לגשת ולהעביר את הרכב סדרת בדיקות תקינות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
. לגבי תביעה -אני אתבע דרך עו"ד. 1- בזבזתי 3 ימי עבודה שאין שום סיבה מוצדקת שלא אקבל עלייהם פיצוי 2- אכן היתה לי עוגמת נפש . 3- ביודעין\או לא ביודעין היתה כאן ניסיון להונאה. אידע בהמשך לגבי התוצאות...

1. אולי תקבל פיצוי עבור ימי העבודה

2. לא תקבל פיצוי עבור עוגמת הנפש, כי לא בטוח שתוכל להוכיח רשלנות ואפילו אם כן (שאל כל עו"ד)

3. הונאה שלא ביודעין, זה אוקסימורון. בכל מקרה, על הונאה כנגדך לא מקבלים פיצויים, על הנזק מקבלים. על הונאה מקבל הגורם שיזם את ההונאה כתב אישום פלילי.

לסיכום, תפסיק להתעסק בשטויות ודרוש פיצוי על שלושת ימי העבודה. לא תקבל, לך לבית דין לתביעות קטנות. עו"ד, הונאה, עגמימות נפש, נזק פסיכולוגי מצטבר... חליק...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
טוב , אז ככה: נכון שקיבלתי רכב חדש -אבל זה מגיע לי ללא ספק!. רכב חילופי קיבלתי לשבוע -כי זה מגיע לי ללא ספק כי אין שום סיבה שבעולם שאני אשאר בלי רכב . את דמי השמאי 1200 ש"ח קיבלתי חזרה. לגבי תביעה -אני אתבע דרך עו"ד. 1- בזבזתי 3 ימי עבודה שאין שום סיבה מוצדקת שלא אקבל עלייהם פיצוי 2- אכן היתה לי עוגמת נפש . 3- ביודעין\או לא ביודעין היתה כאן ניסיון להונאה. אידע בהמשך לגבי התוצאות...

יעיפו אותך מכל המדרגות (וטוב שכך). אתה הולך לבזבז כסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...