Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי לא שווה להסתכן רק בשביל לראות את ההוכחות האלה, יותר מידי כאבי ראש ובסוף הוצאה כספית לא קטנה שתעלה כמו הירידת ערך שהוא היה מקבל אם היה משאיר את הרכב הפגוע אצלו.

היה את מקרה סקודה לפני כמה זמן, שם הכחישו בכלל שהרכב עבר תיקון כזה או אחר ולא הסכימו לשלם גרוש, במקרה המדובר ישר החליפו לו את הרכב, אני לא יודע מאיזו סיבה הם הסכימו להחליף אבל הם החליפו אני מאמין כדי לחסוך לשני הצדדים כאבי ראש עתידיים והוא לדעתי לא יצא פה בהפסד מול לובינסקי.

הוא לפחות קיבל אוטו חדש, מה אמא שלי תגיד שהתגלתה בעיה אצלה באוטו ואין לזה פיתרון וגם נגמרה האחריות והמקרה שלה לא קיבל שום מקום במחשבי החברה? לאמא שלי יש מזדה לצורך העניין

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כדי לחסוך לשני הצדדים כאבי ראש עתידיים

זה מה שמוזר כאן. כשאדם פרטי עומד מול גוף גדול כלובינסקי, אני די בספק אם דורי מנור הוא זה

שיזדקק לאספירין. גופים שכאלה בד"כ לא יהססו להכנס למלחמת התשה וכמעט תמיד גם ינצחו בה,

מתוך הנחה שלרוב המתלוננים אין את הצירוף של כסף, זמן ועקרונות ללכת עם תביעה שכזו עד הסוף.

לדעתי, הקשר בין לובינסקי (או כל יבואן אחר לצורך העניין) למחווה של רצון טוב, הוא אפסי עד לא קיים.

הופתעתי מאוד כשקראתי שהם החליפו לך את הרכב.

לדעתי, הסיכוי שגוף שכזה יציע לך את מה שאתה ראוי לו, לאחר שהתלוננת ולפני שפנית לערכאות

גבוהות יותר (וכאן אני מכניס גם את אמצעי התקשורת כערכאה גבוהה יותר), הוא שוב, אפסי עד לא קיים.

ולכן, אני חושב שהם ידעו על הפגיעה ברכב לפני שמכרו לך אותו. האם שופט יקבל את זה? אין לי שמץ.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אל תשכח שהיום המגמה היא לא ללכת לבית המשפט בלבד אלא לעיתונות בנוסף, עיתונות זה כאב ראש לגופים האלה בגלל פגיעה בתדמית החברה.

לצ'מפיון למשל זה לא אכפת כי הם מוכרים המון ובגלל זה מזלזלים בלקוח, פיג'ו כנראה מוכרים פחות ולכן חשוב להם לצאת בסדר מול לקוח. אני לא אתפלא אם הם כן ידעו על הפגיעה וניסו שיטת מצליח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חדש!

מבצע בלובינסקי!

קנה רכב (חדש) וקבל בדיקת פחח מוסמך (מטעמנו) חינם!

כל הקודם זוכה! המבצע עד ה23.03.2006

ועכשיו ברצינות...זה ממש מפחיד כל הקטע הזה...אבל משום מה יש לי הרגשה שהרכב ניזוק בארץ...:roll:

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

השישרשור הזה משום מה מסרב לגווע.

הוא נמשך ונמשך בעוד הצד הנפגע \ או שלא (כנראה שכן) אפילו לא טורח להשתתף בו ולספק מידע.

כנראה הוא עדיין מחפש את פתחי האיוורור ברכבו החדש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=100644

ואני אומר...

אין כמו תאוריית קונספירציה טובה.

זה הזמן לעלות שלב.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
1. זו לא התקרחות. זה שיפור עמדות מהמצח לעורף.

2. תרכיב סקייטבורד על הגג , ככה תוכל להמשיך לנסוע.

1. שיפורים זה פאסה, שאל את מוטי.

2. זאת לא הייתה התהפכות, זה היה extreme drifting.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
השישרשור הזה משום מה מסרב לגווע.

הוא נמשך ונמשך בעוד הצד הנפגע \ או שלא (כנראה שכן) אפילו לא טורח להשתתף בו ולספק מידע.

כנראה הוא עדיין מחפש את פתחי האיוורור ברכבו החדש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=100644

ואני אומר...

אין כמו תאוריית קונספירציה טובה.

זה הזמן לעלות שלב.

חי

אם במקום לרשום שטויות היית קורא כמה הודעות קודם ו\או שותק (כי גם ככה אתה לא תורם)

היית רואה שכבר התחלתי בתהליך:

תסתכל בהודעה שלי 18-01-2006, 00:33

היוזר נחסם למשך 7 ימים, כדאי לשקול מילים לפני פעם הבאה שאתה מחליט לפתוח ג'ורה על מנהל בלי רשיון שרברבות.

אבקשך שלא לפתוח יוזר נוסף או משהו בסגנון, הדבר רק יוביל לחסימה מוחלטת שלך מן האתר.

מוטי

פורסם
אם במקום לרשום שטויות היית קורא כמה הודעות קודם ו\או שותק (כי גם ככה אתה לא תורם)

היית רואה שכבר התחלתי בתהליך:

תסתכל בהודעה שלי 18-01-2006, 00:33

איזה תהליך ? של חשיבה עצמית עמוקה ?!

אתה מתחיל לעלות על העצבים.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הוניגמן יקירי,

אתה כתבת:

השאלה שלי היא כזו:

האם לדרוש פיצויים נוספים בגין 1- עוגמת נפש. 2-אובדן ימי עבודה

דעתכם בבקשה(כמה לדרוש? האם לדרוש? דרך עו"ד?)

ואז הוספת וכתבת:

מפריע לי שאני יודע שהרכב יעבור לפרייר אחר, ויש ויהיו עוד מקרים דומים שאנשים פשוט לא שמים לב לחתול בשק שהם קונים:?

ואני שואל, האם בתור לוחם צדק ושומר התמימים את הכסף שתקבל מהתביעה תתרום לאותו פרייר שיקנה את החתול בשק? וזאת למרות עוגמת הנפד העצומה וההפסד על ימי העבודה שאיבדת?

תהיה בריא חביבי ותצליח, רק אל תבקש ממני לתרום לך, אין סיכוי.

חי סולומון

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...