מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה אנטנת שארק כמו בשירוקו ובגולף החדשות. נותן מראה יוקרתי יותר ואינו פוגע באיכות הקליטה. מתאים לכל רכבי VAG בעלי אנטנת גג רגילה. לפרטים ניתן לשלוח ה"פ או לטלפון 050-7777838(מקס).
הודעה אחרונה מאת max_k, -
ברשותי רנו קליאו גיר רגיל, שנת 96 הרכב במצב מצויין גיר ומנוע כחדש. מוכר את הרכב לחלקים. 0544313914
הודעה אחרונה מאת Slavon, -
- 0 תגובות
- 576 צפיות
למכירה גיר ירד מCIVIC 96 במצב חדש באחריות מימני . עבר 145 אלף ק'מ אמיתיים אני יד 3 על הרכב, מי שמחפש גיר זה הזדמנות . גמיש. יש לי גם את כל החלקים של האוטומט עם מישהו צריך. טלפון 0522223158 נדב חולון. מוכן להחלפה על רכיביי האודיו
הודעה אחרונה מאת NADAVX2X, -
- 0 תגובות
- 598 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=396027 הרכב תקין, לא אחרי תאונה ובמצב נסיעה ומכאני מעולה, כל הפרטים בלינק.
הודעה אחרונה מאת Dragon_wars, -
- 1 תגובות
- 794 צפיות
בצער רב החלטתי לא לתקן את הרכב (הלך הראש). לכן כל בעלי PSi המחפשים תורם איברים מוזמנים. הרכב ללא ראש מנוע 1.9 Li. מעבר לכך כל החלקים זמינים וימסרו לאנשים פרטיים בעלי רכבים מתאימים. הרכב באזור ירושלים. מי שמעוניין נא לשלוח הודעה פרטית ע"מ לקבל פרטים נוספים. בנוסף אתם מוזמנים לתת לייק לסרטון שלי לרכישת רכב משומש של carsforum ואלדן. http://www.carsforum.co.il/cars/emasteruserMovie.aspx?id=28 אייל.
הודעה אחרונה מאת HENDRIX, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה ג'אנטים מגנזיום מקוריים של פז'ו גודל 14
הודעה אחרונה מאת alexandery, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי מכירת הרכב נותרו לי זוג פנסים יתומים מצבם מצוין וימכרו תמורת 400/500 ש"ח לזוג איתמר 0523-849506
הודעה אחרונה מאת huli2000, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
דיוק 0.001, מודד עד עובי 2.5 ס"מ או 1" , איסוף מחיפה. מבוקש 200 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 1 תגובות
- 777 צפיות
כמו שנאמר בכותרת. פולי(גלגל ) קל מתכוונן בצבע כחול אנודייז למנועי CVH של פורד. מנוע CVH יושב בחלק מהאסקורטים. אולי מתאים גם לרכבים ומנועים אחרים.. צ'יקו 054-2003371
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 0 תגובות
- 882 צפיות
נורה מסוג H4 מקורית-באריזה לא נפתחה מעולם נקנתה בטעות(סוג נורה לא נכון) 200 ש"ח-כמו שקניתי ככה מוכר. 0508185232
הודעה אחרונה מאת barig, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה כמו בכותרת כמה חלקים לפג'ו 206: 1.טמבון קידמי כולל הפנסי ערפל=600 ש"ח 2.זוג כנפיים {שמאל+ימין}=400 ש"ח 3.זוג פנסים אחוריים מקוריים=300 ש"ח כל החלקים במצב חדש חדש! צבע ירוק בהיר הנחה יפה למי שיקח הכל ביחד! בהודעה פרטית או ב0526323850 רפי
הודעה אחרונה מאת פולו 16V, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 583 צפיות
למכירה גיר ייבוא מצב מעולה + ב550 ש"ח מתאים לדגמי ה1400 וה1100 וגם לאלה שיש להם נפח מנוע 1100 ורוצים הילוך נוסף שמשה קדמית נקייה משריטות מגבים ב200 ש"ח שמשות צד אחוריות לדגם הקופה 100 ש"ח לחתיכה ושמשות דלתות נהג ונוסע לדגם הקופה 100 ש"ח לחתיכה וישנם חלקים נוספים חלקי פנים וחשמל 0502102004 אסף
הודעה אחרונה מאת אסף22, -
- 0 תגובות
- 746 צפיות
כבל חדש לגמרי 150 ש"ח 0545431722 רז איזור נתניה
הודעה אחרונה מאת leibraz, -
למכירה ZX16V
מאת רועי לוי- 0 תגובות
- 840 צפיות
הקכב מודל 93 יד רביעית . 220000 ק'מ יושב על קוני צהוב. רינקלנריים OMP סעפת8-1 מקורית ,צנרת לכל האורך בנייה כולל דוד אחורי PIPER. גיר מצב מצויין לא חורק לא בשני ולא ברוורס. אין טסט. לרכב דרוש תיקון ראש. כל החלקים החדשים אצלי כולל ראש משופץ כחדש. בודי יפה צבע שחור אפור. רכב בין המהנים לנהיגה. מתאים גם לפרוייקט. מחיר 6000 0508825305. תמונות בהמשך
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קיט חצאיות לגולף mk4 עשוי פלסטיק (לא פיבר) הקיט נקנה לפני הרבה זמן ברדיו מילאנו במחיר מופקע של 11.000 ש"ח . הקיט יעודי לגולף 4 ומתלבש בצורה מושלמת על המגנים שמתחת לפגושים. החצאיות עשויות פלסטיק קשיח (אי אפשר לשבור או לסדוק) , יש מקום כדי להכניס ג'ק (יש שני חלקים נשלפים בכל צד). הקיט חדש לגמרי , לעולם לא נעשה בו שימוש , והוא עדיין לא נצבע. מדגם הקיט נמכר עקב מכירת האוטו. אני דורש על החצאיות 6000 ש"ח לכל מי שרוצה להשוות מחירים ניתן להתקשר לרדיו מילאנו ולבקש קיט יעודי לגולף 4 של חברת MS-Design מדגם Race Line הרכב בתמונה לא שלי אבל הקיט זהה.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ספריי שימון וספריי קרבורטור\הזרקה של מקסאול. 10 ש"ח ליחידה. כמו כן מגרזת-20 ש"ח. 050-4758342
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 594 צפיות
חדש באריזה מקורית כולל חומר איטום. הגיע אלי בטעות ולכן יימכר במחיר מוזל. יוסי 054-7420904
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- 21 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
למכירה ג'אנטים של הונדה 14' {במקור של סיוויק} יכול להתאים לעוד הונדות. הג'אנטים עברו שיפוץ וצביעה בתנור אצל מומחה והם לא נראים רק כמו חדשים אלא שלאחר השיפוץ לא הורכבו על אף צמיג ולא נעשה בהם כל שימוש, כרגע נמצאים אצלי בבית בחדר ולא זרוקים באיזה מקלט עם עכברים וגוקים. כמובן כל הקאפות ישנן וגם הם במצב מעולה + { 2 קאפות הוזמנו מחו"ל בגלל שנאבדו}. באמת, מי שאוהב מקוריות הג'אנטים בשבילו, לא מצועצע מדי , סולידי ויפה. לפי חיפושים שעשיתי אין ג'אנטים במצב כאלה למכירה ואני מניח שלא יהיו. בנוסף לג'אנטים אני מוכר שעון ששייך לאח שלי ,דמוי ג'אנט { לא לנסות להרכיב אותו על הרכב כן? } גם במצב מצויין נעשה בו שימוש למשך שנה וחצי שנתיים בערך, המנגנון והכל עובד פיקס. השעון…
הודעה אחרונה מאת moshiko20, -
- 0 תגובות
- 697 צפיות
אני רוצה לקנות פנסי ערפל והבנתי שיש איזה בעיה מבחינת אישור הדבר ברישיון הרכב, האם תוכלו לחדד לי את העניין?
הודעה אחרונה מאת matanff, -
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
1. פנס בלימה אחורי אדום לZ3 (רק הבקלית), כולל גומיה, לא היה בשימוש. חדש - 200 ש"ח. 2. סמל BMW מתאים לZ3 ולE36. חדש - 100 ש"ח. 3. פורק לחץ פנימי מתאים ל1.8T, עבר נקיון יסודי וגירוז, במצב מצויין, תקין לחלוטין. 250 ש"ח. תמונה: http://www.siz.co.il/my/tytyo4qe1d2o.jpg דניאל: 050-5676161
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
יש הכל מהכל מחירים נוחים לא מוכר קומפלט 0528138790 איזור צפון (קריות)
הודעה אחרונה מאת asd20, -
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
סט ג'נטים מקוריים "16 של סיאט לאון 2010 כולל צמיגים Bridgestone Turanza 205/55/R16. הסט עבר 9000 ק"מ ופורק לפני שבועיים מרכב בן חצי שנה. מצב חדש-חדש. מרווח ברגים 112*5. מתאים לכל הוואגיות החדשות. מחיר 2800 - גמיש טיפה. אני מאיזור מרכז. 0507868696 - איוון או בה"פ.
הודעה אחרונה מאת iwalup, -
- 6 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
מחשב ניהול מנוע עם צמה וחיישנים מחיר 5000 שח טלפון 0549723637 http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=253842
הודעה אחרונה מאת tzahi1.8T, -
- 0 תגובות
- 950 צפיות
קניתי גיר מ-א.ד. אזולאי (למי שמכיר בת"א יבואן מנועים עם הסחורה הכי טובה שאני מכיר ולא זול בכלל) אתמול גיר חדש חדש של שנת 98-00 הגיר הגיע ללא מדבקות ובהתבעה שלו יש B000 ואחרי שקניתי התברר שהוא לא S40 שחיפשתי הוא דרש 1500 אחרי ויכוחים הוא ירד ממש מעט אז אני מוכר אותו באותו מחיר שקניתי ולמי שמחפש אמינות של גיר אז זה ה ג י ר ממש מצב ניילון אני יעלה תמונות בקרוב ולמי שרציני באמת יש מקום לפשרה קטנה .0542234064 Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת אלירן27, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה דוד זרימה חופשית. בנייה אישית. 600 שקל. 052-6666-016. יניב.
הודעה אחרונה מאת Silver S16, -
- 0 תגובות
- 851 צפיות
למכירה דגם חדש של (VALENTINE 1 (3.891 2500₪ 054-5602066
הודעה אחרונה מאת lapata, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מידה 195.65.15 דירוג מהירות 91T בעקבות פגיעה באחד הצמיגים , החלפנו את כל הרביעייה ולכן מוצעים 3 הצמיגים הנותרים למכירה. הצמיגים הללו עברו 13 אלף ק"מ בלבד . (על גולף 1.6 ) תאריך ייצור אמצע 2008 (אפרסם את התאריך המדוייק מאוחר יותר כשאבדוק). הצמיגים נראים ויזואלית חדשים, למי שצריך להחליף חלק מהצמיגים ברכב בתקציב נמוך זה יכול להיות דיל מצויין. צמיג כזה חדש עולה 350-400 ש"ח ליחידה. אני מציע את כל השלישייה הזו ב300 ש"ח כי הם סתם יושבים אצלי בבית. מיקום ת"א. לפרטים- הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז כמו בכותרת הקיט למכירה בחלקים או במלואו כולל מנוע או לא כולל מנוע תלוי בהחלטת הקונה יש שבוע להחליט סעפת יניקה ראלי דור ראשון מזרקים MI ווסת דלק ברז מכאני אינטרקולר צנרת עד האגזוז ועוד.. אפשרות להחלפה על דברים מעניינים. מחפש בעיקר טמבון של ראלי\GTI מנוע 1400 כולל כל האיבזרים במצב תקין ג'אנטים ראלי\נימרוד ופתוח לעוד הצעות אז.... תציעו צ'יקו 054-2003371 זמין בעיקר אחרי 16:00 באמצע השבוע
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה קלאץ' 200 מ"מ. מדובר על "צלחת" רפידות בלבד. בעל רפידות קרמיות. היחידה היא קשוחה אחת ללא קפיצים. כלומר, משקל כמה שיותר קל ותגובה כמה שיותר חדה. למי שמחפש קלאץ' רציני וחזק תמונות יועלו בקרוב צ'יקו 054-2003371
- 2 תגובות
- 920 צפיות
למכירה VALENTINE V1 בקופסה מקורית עם כל האביזרים. הגלאי רדאר הטוב ביותר בישראל!! כולל POP2 הגרסה האירופית (גם עבור ישראל) מכויל לישראל. מחיר 2000 ש"ח זמין בכל הארץ גיל 0547796288
הודעה אחרונה מאת flicki77,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,659 אורחים (הצג רשימה מלאה)