Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי יונדאי אקסנט שנת 96 וכידוע אין לה מד טורים מה שממש מעצבן ואני יודע שיש תמדי טורים הקטנים האלה שאפשר להוסיף אז רציתי לדעת כמה זה צריך לעלות? איפה אני יכול ליקנות?האם זה יתאים ליונדאי שלי? ואיך מתקינים אותו אם מישהו יודע לאן הולכים החיבורים וכו'...(אני מעדיף להתקין לבד)?

פורסם

אני מאמין שאם תחכה עוד קצת תקבל כתובת של מכוון שעונים (רפי לין).

אני שאלתי בקשר להוספת שעון טורים לגולף 94 שלי, במקום מה שיש לי עכשיו (שעון מחוגים), ואמרו לי שזה יעלה כ-300 שקלים.

יוסי.

פורסם

אופס האמת לא שמתי לב, אז אם אתה רוצה להתקין לבד, אני לא כל-כך מבין בזה אבל שאלתי רבות ואמרו לי שפלוס ומינוס אתה יכול לקחת מהמד מהירות, ואתה צריך גם להגיע עם חיבור למחשב של האוטו, שזה כבר יותר בעיה ואני לא מאמין שתוכל לעשות לבד. אז בכל מקרה תצטרך להגיע בסוף למכון שעונים וחבל על שתנסה לעשות לבד ותבסוף תפרק את הלוח שעונים שלך ולא תוכל להחזיר או תשבור משהו. (אני דווקא אוהב ניסיונות כאלו)

קיצר, אל תקשיב לי תעשה מה שבראש שלך - לך תידע? אולי בסופו של דבר תצליח!

בהצלחה, יוסי.

פורסם

אה תאמת דווקה יש לי נסיון אם פירוק לוח השעונים שלי כבר מס' פעמים אם מישהו יודע להגיד לי איפה זה צריך להיות אני כבר יסתדר או מישהו שכבר עשה זאת ואם אתם מכירים מקום כזה בבאר-שבע אז מה טוב?

פורסם

תעשה חיפוש - יש מספיק נושאים בדיוק על זה. תהליך לא אמור להיות מסובך למי שיש ידיים.

אני בזמנו חשבתי להחליף לוח שעונים כולו לאחד בעל מד טורים, אבל לא הגעתי לשלב של למצוא דגם עם מד טורים. אמ תמצא - תודיע בבקשה.

• תוכן חדש...