Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת ערך לאחר תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב.

יש לי שאלה יש לי רכב משנת 95 כלומר יותר מ10 שנה על הכביש.

לאחרונה עבר תאונת דרכים שבו הוחלפו 2 דלתות ימין ושתי כנפיים קדמיות.

התיקון בוצעה בלי בעיות. אבל בנוגע לירידת ערך אמר לי השמאי (של הביטוח) שלא מגיעה לי כי רכב בן יותר מ 9 שנים לא קובעים לא ירידת ערך וגם הוא אומר כי אין פגיעת שלדה אז בכלל לא מגיע לי.

רציתי לדעת אם זה נכון כי נראה לי שבהחלפת מרכב זה לא פחות קריטי משילדה והאם זה באמת נכון שרכב לא זכאי לירידת ערך בגלל גילו.

תודה מראש לכל מי שיענה

פורסם

נשמע הגיוני.

חבל שלא ציינת מהו סוג הרכב,אך בהנחה שלא מדובר במרצדס 500 S או באקזוטיקה יקרת ערך,אין לתאונות מהסוג הזה כל השפעה על ערך הרכב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ממה שהבנתי מאנשים בתחום בסוג כזה שלתאונה החלפת חלק ממרכב שכולל החלפת חלקי פח(מרכב) וצביעתם ישנה ירידת ערך וזאת עקב אי יכולת למכור רכב במחיר מחירון עקב החלפת חלקי פח וחשש לתאונה גדולה- שליש אוטו הוחלף הבעיה שהשמאי אומ שרכב מעל 10 שנה לא זכאי לירידת ערך האם זה נכון

פורסם

על איזו מכונית מדובר?

ברור שבמכונית שערכה 20K אין לכך שום חשיבות,אך במכונית יקרה הפגיעה עלולה לגרום לירידת ערך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
על איזו מכונית מדובר?

ברור שבמכונית שערכה 20K אין לכך שום חשיבות,אך במכונית יקרה הפגיעה עלולה לגרום לירידת ערך.

ככל הנראה, ע"פ הודעות קודמות של הבחור, מדובר בפונטו מודל 1995 - אוטו שביום טוב שווה בלחץ 15-20K ש"ח... רק חבל שהבחור לא מציין זאת בהודעה הראשונה שלו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נכון הרכב הוא פונטו שמחירון שלו זה 19500 אבל אפילו אם מגיעה לי 100 שח מחברת הביטוח אז מגיעה לי לקבל אותם בדיוק כמו שהם דורשים כסף ממני

• תוכן חדש...