Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלא מנסה להוכיח כלום ואומר שאין פה ויכוח יכול לסכם זאת במשפט במקום לרשום מגילה שמנסה להוציא אותו קצת יותר בסדר (לעשות מהטעויות עניין קטן שלא מעניין אף אחד) ואת הצד השני קצת פחות (להציג אותו כקטנוני וכו'). הדיון לא הסתכם רק בצבעים, רשמת למשל גם:

השילוב של קוולאר אפור ופוליסטר או שרף אחר, נותן תוצאה דומה מבחינת צורה ומרקם לקארבון, רק שעם קוולר ושרף הרבה יותר נוח לעבוד וניתן לעבד אותו יחסית בקלות לעומת הקארבון.
ולאחר מכן:

אכן נתקלתי בקוולאר בצבע אפור, אם זה היה צבוע אין לי מושג, לא בדקתי את זה במעבדה, והאמת זה גם לא ממש רלוונטי כרגע וגם ממש לא מעניין אותי, אם זה היה צבוע או לא, מה זה משנה לתוצר הסופי?

זה משפיע על זה? לא, ולכן זה לא רלוונטי.

לא רק התייחסת לגוון של החומר, טענת שזה פשוט סוג אחר ועוד פירטת כיצד משתמשים בו ומה הן התוצאות והסיבה לכך ולכן עופר התעכב על זה. זוהי אחריותו כאדם בעל ידע בנושא וכמנהל פורום לתקן מידע שגוי על מנת שלא יטעה אחרים אל תנסה לבלבל זאת בקטנוניות.

מה שכתבת בציטוט הראשון ובשאר דברייך לא מתיישב עם מה שאתה כותב עכשיו:

בכוונה לא נכנסתי לפרטים טכניים שגם ככה אני לא הכי מתמצא בהם.
עופר הוא לא זה שמשחק כאן משחקים, הוא בסך הכל הגיב בהודעה הראשונה במשפט קצר שתיקן את דברייך - ההמשך ידוע וניתן רק לקוות שגם הסוף.
פורסם

אני לא ממש מבין מה חושקת נפשך - כל מה שחושקת נפשי זה שהדברים שנכתבים יהיו נכונים. אם תשים לב לא אני פתחתי דיון על החומרים האלו כי אני מכיר אותם , בסך הכל תיקנתי במשפט אחד את מה שאמרת בהתחלה . זה הכל.

משנה התוצר הסופי, הבאתי את הלינק לאתר לדוגמא שיש שילובים יפים עם קארבון גם בגוונים של אדום ושחור וכו' - שוב , בדיוק על זה אני מדבר , לא מדובר פה בקרבון בגוונים שונים , מדובר בקרבון בצבע שחור , ועוד בניה של פיבר , שצבועה באדום מבריק. אין שום קרבון בצבעים שם. אפילו לא מדובר פה על בדים הייברידים שיש בהם שילובים של קרבון וחומרים שונים שנותנים צבע אחר.

.

כל מה שכתבתי בתרד הזה זה לתקן טעויות ולהסביר בנוגע לעניין , אם זה מעניין אותך או לא זה כבר עניין שלך ( ותשים לב שפעם זה כן מעניין אותך ופעם זה לא ) אבל גם אם זה לא מעניין אותך זה לא אמור למנוע ממני לתקן טעויות , ובמיוחד שאתה כותב ומציג דברים בתור עובדות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אוקיי, בסדר, כבר אמרתי שמבחינתי הנושא סגור.

בכל אופן גם ככה אני משתדל להעלות מידי פעם תמונות ואו סקירה על איזה אירוע מעניין או משהו דומה, קצת חו"ל לא מזיק לפורום הזה שמידי פעם הופך להיות רק ייעוץ בקנייה.

בכל אופן יש עוד כמה אירועים מעניינים שקרוב בזמן האחרון, וכמובן לקראת סוף השנה יש עוד כמה, אני אשתדל להעלות תמונות מבלי להכנס לפרטים טכניים.

אגב, בקרוב יש הוצאה של מוצרים חדשים מהחברות השונות!

אני אשלח קישורים בבוא הזמן .

under construction..

• תוכן חדש...