Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי מערכת של פיוניר ומגבר כשאני מניע את האוטו אז מתוך הרמקולים יוצא לי רעש מוזר... וכשאני לוחץ על דבשת הגז אז הרעש הזה כאילו עולה בתדר וניהיה יותר גבוה.. מה יכול להיות הבעייה ?

פורסם

תחפש כאן בפורום נושא שנקרא "רעש אלטרנטור" - התשובה לשאלה הזאת ארוכה ומסובכת וממש מתסכל לרשום אותה כל פעם מחדש - תחכנס ל"חפש" או ל"faq" אתה תמצא שם את כלללל התשובות לבעיה הזאת

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תבדוק יציאות RCA שברדיו דיסק

תוציא אותם בזמן שהאוטו מונע

ומה הדגם של הרדיו דיסק?

יש דגמים שצריך לגשר מהגוף של הרדיו דיסק ל RCA

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

רעש כמו של פורמולה ?! וווווווווווווו ווו ווווווו ... :-)

תבדוק את כבל הארקה של המגבר .

יכול להיות שהוא ארוך מדי ואולי הוא מחובר לגוף שלא מספק לו הארקה מספיק טובה .

זה נכון

פורסם
תבדוק יציאות RCA שברדיו דיסק

תוציא אותם בזמן שהאוטו מונע

ומה הדגם של הרדיו דיסק?

בדקתה את זה

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

תחפש בפורום רעש אלטרנטור ויהיה לך תשובה

יש הרבה ת'רדים שנפתחו בנושא

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

לא מומלץ בכלל לנתק את חיבורי ה - RCA כאשר המערכת פועלת במיוחד כאשר מדובר ב - HU מתוצרת פיוניר. יש לנסות לעשות גישור ע"י כבל חשמל פשוט בין הסיכוך של יציאות ה - RCA לבין הגוף של ה - HU

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

קודם כל לציין שזה יכול להיות הרבה דברים

כפי שאמרו חברי הפורום המלומדים לפני

רוב הסיכויים הם שהמינוס של המגבר לא מחובר טוב

תחפש מקום נסתר תשייף טיפה את הצבע מהפח של האוטו משהו בגודל של 2 ס"מ על 2 ס"מ

ואז תחבר את המינוס עם בורג קודח או בורג קיים

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

היה לי פעם בעיה כזו, וגם אני בדקתי הכל לפי ההצעות שנתנו ב"רעש אלטרנטור", אבל זה לא הפסיק.

לכן יש מצב שיש לך בעיה במגבר. תבדוק עם מגבר אחר ותראה אם יש רעשים...

אצלי המגבר נדפק ולכן היו רעשים, ופשוט החלפתי אותו וזה הפסיק.

סם.

• תוכן חדש...