Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

שמתי לב לתופעה חדשה ומעצבנת שעלתה אחרי התקנת הקפיצים אצלי באוטו

הבולמים האחוריים התחילו להשמיע צווחות חלושות בעליה והירידה של הבולם , מן סקוויקינג כזה

האם הבולמים גמורים ?

או שפשוט זה בגלל שהקפיצים קצרים יותר אז מהלך הבוכנה של הבולם התקצר ובגלל זה הרעשים

מה דעתכם ?

תודה

איציק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
שמת קפיצים מקוצרים ומוקשחים על בולמים מקוריים בני מאתיים אלף ק"מ?!? :shock:

מוטי

הבולמ"זים הקדמיים אצלי בני שנה

האחוריים מקוריים לדעתי ונראה לי שגמרו כבר את הקריירה

פורסם
הבולמ"זים הקדמיים אצלי בני שנה

האחוריים מקוריים לדעתי ונראה לי שגמרו כבר את הקריירה

בוא'נה, זה עוד סט-אפ עוד יותר "מוצלח" ממה שמוטי תיאר לעצמו.

העיקר זה שהסברת ל-wil שגם SP2000 "עושים את העבודה..." כשהוא מחפש צמיגים לקליאו ספורט...:shock:

העיקר שכסף לקפיצים יש...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מדובר בבולמי גז של מוטוקראפט , אני לא יודע כמה זמן הם אמורים להחזיק

בבדיקה שלפני הקנייה נכתב שהבולמים תקינים

ואת הקדמיים אני החלפתי לפני שנה

תאמין לי שאני לא מזניח שום דבר ברכב, ובמיוחד חלקים בטיחותיים כמו בולמי זעזועים

ה-sp2000 הם צמיגים סבירים ביותר , לא הלכתי לקנות wanly או משהו בסגנון

פורסם

ת'שמע, אני לא מומחה גדול למתלים אבל לסוע עם בולמים בני 200K ק"מ מאחור וחדשים, אחרים, מלפנים, לא נשמע מתכון לרכב מאוזן. בולמים לא גומרים את הקריירה בבת אחת.

לגבי ה-SP2000, צמיג סביר לאוטו שלך, לא סביר לקליאו ספורט (לפחות לדעתו של היצרן...).

פורסם
ה-sp2000 הם צמיגים סבירים ביותר , לא הלכתי לקנות wanly או משהו בסגנון
SP2000 זה המלצה לעניין לרכב ספורטיבי לדעתך?

קראת פעם מה דאנלופ עצמם כותבים על הצמיג?

בבקשה:

The Dunlop SP2000 tyre has been developed with comfort in mind as well as a quieter drive quality due to a slightly softer compound than its competitors. Built primarily for durability and reliability we can’t fault this tyre as it delivers exactly as promised.

תקציר -

"ה-SP2000 תוכנן לנוחות ונסיעה שקטה... נבנה בעיקר כדי להחזיק מעמד לאורך זמן באמינות (גבוהה)..."

זה נשמע לך כמו תיאור של צמיג ספורט?!

:roll:

מוטי

פורסם
ת'שמע, אני לא מומחה גדול למתלים אבל לסוע עם בולמים בני 200K ק"מ מאחור וחדשים, אחרים, מלפנים, לא נשמע מתכון לרכב מאוזן. בולמים לא גומרים את הקריירה בבת אחת.

לגבי ה-SP2000, צמיג סביר לאוטו שלך, לא סביר לקליאו ספורט (לפחות לדעתו של היצרן...).

גם לא לדעתו של היצרן של ברכב שלי , שצייד אותה במקור במישלין פיילוט (דרוג VR כמדומני)

אבל מה שבזמנו לא היה לי תקציב לצמיגים כל כך יקרים , אז לקחתי משהו באמצע ,סביר, איכותי

בקשר לבולמי זעזועים , אין לי שום מושג אם הם הוחלפו בעבר או לא

אני לא יתחיל עכשיו להתקשר לשלושת קודמיי ולשאול אותם מתי הם החליפו ומה הם עשו ברכב

עשיתי בדיקה ובבדיקה נאמר שהם היו תקינים !!!

פורסם
SP2000 זה המלצה לעניין לרכב ספורטיבי לדעתך?

קראת פעם מה דאנלופ עצמם כותבים על הצמיג?

בבקשה:

תקציר -

"ה-SP2000 תוכנן לנוחות ונסיעה שקטה... נבנה בעיקר כדי להחזיק מעמד לאורך זמן באמינות (גבוהה)..."

זה נשמע לך כמו תיאור של צמיג ספורט?!

:roll:

מוטי

logo_dunlop.gif sp_sport_2000.gif

sizes.giftrans.gifsurvey.giftrans.gifreviews.giftrans.gifspecs.giftrans.gifwarranty.gif forward_to_friend_cropped.gif

The SP Sport 2000 shares much of the advanced technology of Dunlop's SP Sport 8000 and is specially tuned to offer a quiet ride making it the choice of Audi, BMW, Jaguar and VW as original equipment on some of their sportiest models.

זה מה שאני קראתי לפני שקניתי

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Dunlop&tireModel=SP+Sport+2000

ותודה ש-1500 שקל לרביעייה זה מחיר סביר

מדובר אצלי ב-sp sport 2000 , לא sp2000

בכלל לא ידעתי שאלו שני דגמים שונים

סתם דרך אגב , מרצדס מכרו לפני כמה שנים את ה-clk עם הסט צמיגים הזה

פורסם

אני לא יתחיל עכשיו להתקשר לשלושת קודמיי ולשאול אותם מתי הם החליפו ומה הם עשו ברכב

עשיתי בדיקה ובבדיקה נאמר שהם היו תקינים !!!

תראה, אתה כתבת שהבולמים האחוריים מקוריים, לא אני...

בכל מקרה אני לא מבין את ההגיון בהחלפת זוג בולמים בלבד ברכב ספורטיבי ועוד יותר לא מבין את הבחירה בקפיצים על חשבון צמיגים/בולמים עדיפים.

אני כן ממליץ לקרוא את המאמר של מוטי בעניין. יש כאן בפורום מקצוענים אמיתיים וזו לא בושה להיעזר בהם, לשמוע לעצתם ולתקן טעויות. נהפוך הוא.

פורסם

ברקסים וצמיגים החלפתי בזמן שקניתי את הרכב

לגבי הקפיצים פשוט נפלתי על דיל טוב , ידוע לי שעדיף קודם להחליף את הבולמים

אבל גם זה יבוא לאט לאט , אני כולה סטודנט חבר'ה , אל תתנפלו עליי

• תוכן חדש...