Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mgb gt

M.Azulay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל ערב בין 19:00 ל- 20:00 יש תוכנית בנושא רכב.

בימי שני:

השיפוצניקים. מייק באואר ואד ציינה מטפלים במכוניות מענינות מיד שניה ומוכרים אותן במצב תצוגה.

בימי שלישי:

מכונית נולדת מחדש. מציאת גרוטאות והפיכתן למכונות במצב תצוגה.

בימי רביעי:

מרוצי הרעם. 3 צותים הופכים גרוטאות למכוניות מירוץ...

בימי שישי:

מלכת המשופצות. מעין סידרת ריאלטי על סדנת HOT ROAD ועל הנעשה בה.

ובשבת:

אוברול. גונבים לאזרחים תמימים בעזרת משפחתם את הרכב האהוב והמוזנח והופכים לרכב מדהים בתוך שבוע!!! עם עבודה של 5 אנשים מיסביב לשעון.

(אני לא זוכר מה משודר בראשון וחמישי אבל אני מבטיח להשלים).

כל התכניות מומלצות!!!

לכולן שידורים חוזרים. ב 2:50 בלילה וב 11:00 בבוקר.

הערב בתוכנית השיפוצניקים.

התכנית היתה מהנה. לקחו MGB GT מודל 1980. שאחד מהבעלים הקודמים החליף את הפגושים מפלסטיק לניקל. הרכב היה מבחינה מכנית במצב טוב אבל קצת חלודות וריפוד מושבים בלוי.

פורקו המושבים וניקנתה ערכה להחלפת כיסוי המושבים. כמה דקות והמושבים חדשים. פורקו כל חלקי הניקל, השמשות הפנסים והסמלים. המרכב שוייף תוקנו חלודות והרכב נשלח לצביעה. לאחר הצביעה באדום מירוצים, הורכבו כל החלקים שפורקו. נוקו הפגושים מסימני החלודות. והג'נטים המקוריים עברו שיחזור, דבר אחד הפריע לי. איך מרכיבים גוז'ונים חלודים על רכב כזה מדהים????

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...