Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

וולבו 940 מנוע 2000 שנת 94 עברה 311 אלף ק"מ. להלן חלקים עיקריים מדו"ח הבדיקה, אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם כיוון שלי אין מושג בתחום הרכב. חשוב לי לא להיות כל יום שני וחמישי במוסך, וכן שהאוטו יחזיק מעמד תקופה ארוכה יחסית. תודה רבה.

הדברים העיקריים הם: נזילות שמן/חזקות, סימנים לשריפת שמן מן המנוע, פ"ה ראש מנוע, לנקות מערכת קרור ולהחליף מים, מצנן מים פגום. משאבת דלק מרעישה. דוד אחורי פגום. תיקונים כלליים בגוף המרכב, תיקון גג הרכב. רעידות בבלימה. מתנע פגום. מערכת איוורור אינה פועלת/רועשת. החלפת הילוכים לקוייה. נזילת שמן מתיבת ההילוכים. לבדוק מערכת תזמון. מתנע פגום לא ניתן לבדוק לחץ דחיסה.

לקנות או לוותר ?

פורסם

נכון שאתה לא רציני ??

רכב שעבר 311K קילומטרים, ואתה חושב שתהיה נקי מבעיות וכניסות למוסכים..??

מהאשליה הזו אתה צריך להתפכח, והבדיקה הנ"ל כנראה אומרת הכל.

לתקן את הליקוים של הרכב יעלו לך אלפי שקלים, שלא לדבר על מצב שהגיר אם לא שופץ עד כה , יצריך אותך לשיפוץ \ החלפה יקרה מאוד.

זאת בלי לדבר על המנוע, שנראה כבר שלא במיטבו..

חפש רכב אחר.

פורסם

אם הסטרטר לא פועל, איך הוא מניע אותה ?

בגדול נשמע שאפשר לסדר את הרכב, אבל ז הלא מה שאתה מחפש כי זה אומר הרבה התרוצצויות בין מוסכים והרבה כסף שנשפך (כמובן הרכב במצבו הנוכחי צריך להימכר בזול!)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

1. תגיד כמה הוא דורש ומה המחירון.

2. בהשקעה של 3500 ש"ח אתה פותר את כל הבעיות!!

אם המחירון 20000 ותקנה נניח ב- 14000 יחסית סביר.

אם תרצה משאבת דלק אני יכול לארגן לך במחיר זול-מקורית!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

לפי דעתי תמשיך לחפש, המחיר הנמוך שאני מתאר לעצמי שדורשים על הרכב לא שווה את הכאב ראש בתיקונים בעתיד הקרוב והרכב בהחלט במצב לא מזהיר.

פורסם

מחירון בסביבות ה 27K הוא דורש בסביבות ה22-20K הוא טוען שהוא טיפל באוטו בצורה טובה וסתם קרעו את האוטו בבדיקה בשביל הכסת"ח.

פורסם

אז ככה מהכרותי את הרכבים הללו, תתצטרך לתקן את הדברים הבאים:

החלפת רדיאטור : 1700 ש"ח

החלפת משאבת דלק 1000 ש"ח

החלפת טיימינג + מותחנים + מחזירי שמן: 1500 ש"ח

החלפת נוזל תיבת הילוכים + אטם לקרטר + ניקוי פילטר 800 ש"ח

ברקסים כ-750 ש"ח

מתנע 600 ש"ח

6350 ש"ח רק תיקונים, לפני הודה על הפגיעות השונות.

לדעתי סביר בין 15-17K ש"ח - לא יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
עלות תיקון הגיר לא נלקחה בחשבון, הרכב עבר כבר 300K ק"מ, הגיר לדעתי בסוף ימי חייו..

מנסיון, לא בהכרח - אם לא מתעללים בגירים האלה יותר מדי הם אמנם מראים סמני בלאי - אך ראיתי גירים שעברו את קו ה-500K. זאת מעבר לעובדה שמודבר בגיר "טיפש" וזול יחסית לתיקון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מקבל את הגישה שלו כך גם אני חושב.

למרות שלא חסרות וולבו 940 למכירה, וכמובן חשוב לציין שמנוע 2000 111 כ"ס בלבד מאוד עייפה!!

עדיף 2300 131 כ"ס יותר חזקה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
מחירון בסביבות ה 27K הוא דורש בסביבות ה22-20K הוא טוען שהוא טיפל באוטו בצורה טובה וסתם קרעו את האוטו בבדיקה בשביל הכסת"ח.
הסכום שהוא דורש גבוה מדי.

15K כמו שZVIT אמר זה כבר יותר הגיוני ולא יותר.

• תוכן חדש...