Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת:

---------

1.מנוע 2.מערכת קירור

3.מערכת דלק 4.מערכת הצתה

האבחנה:

---------

בלאי פנימי גבוה,רעש מערכת תזמון ושסתומים,סימני קורוזיה במעברי מים וראש מנוע,מנוע שורף

שמן,

תושבות מנוע פגומות,קורוזיה במצנן,ניקוי מערכת הקירור,לתאם מנוע(מה זה? :roll: ),מנוע מצלצל.

--------------------------------------------------------------------------

הנתונים הנ"ל הם מטופס תוצאות בדיקה בקומפיוטסט לפני שקניתי את האוטו שלי

מה שאז היה חשוב לי שאין פגיעה בשילדה ,וכשוידאתי את זה קניתי את האוטו

ולא הבנתי מה הנתונים על המנוע אומרים.

אז הנה העתקתי אותם לקבל חוות דעת מחברי הפורום החשוב הזה:cool:

מה אתם אומרים על הנתונים הנ"ל?

זה נורמלי למנוע של רכב?(להזכירכם שנת97)

האם הייתם קונים את האוטו?

האם הייתם מורידים מהמחיר ?אם כן אז על איזה ליקוי?

חשוב לי לדעת כי אני מוכר את האוטו

ואני לא רוצה שהקונה יוריד לי מהמחיר על דברים שהם בבחינת נורמלי למנוע משנת 97

(שעשה דרך אגב 105000 ק"מ)

תודה מראש

סמל אריה

שבקרוב עוזב את הפורום הזה.

:wave2:

פורסם

האבחנה:

---------

בלאי פנימי גבוה,רעש מערכת תזמון ושסתומים,סימני קורוזיה במעברי מים וראש מנוע,מנוע שורף

שמן,

תושבות מנוע פגומות,קורוזיה במצנן,ניקוי מערכת הקירור,לתאם מנוע(מה זה? :roll: ),מנוע מצלצל.

שמע מיכאן קודם כל רואים שהאוטו לפניך לא היה בידים הכי נאמנות שבעולם .

אפשר ליראות שהוא לא שם מים שמתאימים למכונית הזאת והשתמש במים מהברז.ובגלל זה יש לך את כל הקורוזיה במעברים ובמצנן ואת כל הסתימות במערכת הקירור.

אבל מה שלא מוצא חן בעיני שרשום בלאי פנימי גבוה ( איך בדיוק בדקו את זה?)

ומנוע שורף שמן (גם איך בדיוק בדקו את זה?)

תודה מראש

יוגב

פורסם

הבדיקה כמובן לא שווה כלום.

אבל, תגיד אתה אם התושבות קרועות , המנוע אוכל שמן, וכו...

לנו אין דרך לדעת מה תיקנת במרוצת הזמן.

*הרכב הנ"ל מבוקש מאוד, לא הייתי ממהר למכור לנודניק הראשון.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

אין לדברים שכתבו שם שום משמעות. רובם נכתבים בכל מקרה ככיסוי משפטי בפני תביעות. אלו דברים שנרשמים אוטומטית גם אם תכניס לשם מכונית עם ניילונים מודל 2006. שאר הדברים כמו מנוע שורף שמן וכו', זה מה שנקרא "בדיקה על העין". יכול להיות שזה נכון, ויכול להיות שככה נראה למוסכניק באותו רגע.

תן למישהו שמבין ושאין לו אינטרס לבדוק את הרכב ואז תדע. אם אתה גר באזור רחובות אני אשמח לעזור לך.

אני מאוד לא מאמין בבדיקות רכב במכונים, זה גזל ורמאות. כמו כן דווקא בסעיפים הכי קריטיים הם מחפפים בבדיקה ואח"כ מתנערים מאחריות (ובד"כ אין מה לעשות נגדם אח"כ). זה נכתב מניסויני האישי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תושבות מנוע, קורוזיה במערכת הקירור, בלאי פנימי גבוה, רעש ממערכת תיזמון, תיאום מנוע ושות' הם כסתחים ידועים של מכוני בדיקה, לא להיבהל.

מה שכן, מנוע שורף שמן ומנוע מצלצל הם שתי הערות שלא מופיעות בדרך כלל...

כמה יורידו לך במכירה? לא יודע.. את מצב הרכב האמיתי רק אתה יודע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כל מה שכתוב בבדיקה לא אומר כלום, תעלה לנו נתונים מספריים של נפילת לחץ, קומפרסיה, או גרפים של המנוע.

אתה לא מעודכן, ברוב הבדיקות ה"מסודרות" היום במכונים, כלל לא בודקים נפילת לחץ וקומפרסיה. מקסימום יש להם איזו בדיקה של משהו במערכת ההצתה. בקיצור עבודה בעיניים. כשלקחו את ה-205 שלי לבדיקה (קומפיוטסט נס-ציונה) לא עשו שום בדיקה למנוע. הבוחן פשוט לא נגע בו, כנראה ראה את הקרבורטורים ונבהל (אין לי שום הסבר אחר).

מעבר לזה אני חייב לציין שכל מה שהוא אמר לגבי מצב המערכות ברכב הוא שטות מוחלטת. הוא אמר על דברים שידעתי שיש בהם תקלות שהם תקינים לחלוטין, וההפך. אני יכול לגולל פה רבות על הניסיון שלי עם המכונים, אבל אני לא אטרח. בואו נגיד רק שאנשים שכותבים פה בפורום ברמה שהבוחנים עובדים - מקבלים נעילות (שירשורים) במקרה הטוב, וחסימה מהאתר במקרה הפחות טוב...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...