Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pictures of the members??x

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך רואים שאתה ירוק... :D

מה יוליה עליי רואים שאני בז'?:roll:

אני האמצעי שביניהם, תיראו את הדבר המנצנץ לנו בצד שמאל ותמיד תדעו שאנחנו בוגרי המיכלאה הטכנולוגית יכולים לעבור עכשיו יסורי גיהנום.

אומנם זה טיפה השפיע עלינו כל אחד בדרך שלו לדוג': הבחור הג'ינג'י (השמאלי) עונד את השעון בצד ימין

עליי זה השפיע בצורה אחרת כמוש אתם רואים בתמונה השניה, ליפני המופע של הסקורפס עליתי על פח זבל (סגור אומנם ודי חדש) וחבר שלי צילם אותי מלמטה (אגב הוא לא נימצא בתמונה א' אבל גם הוא סיים את הטכני) אבל מה לפחות עכשיו אני באמת גבוה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיכלאה הטכנולוגית אהה? פעם קראנו לזה הקללה הטכנולוגית,אני רואה שעם הזמן השמות רק משתפרים ומשתפרים. ובקשר למיכלאה אתה כנראה צודק לא סתם בצמוד לטכני קיים צער בעלי חיים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
מיכלאה הטכנולוגית אהה? פעם קראנו לזה הקללה הטכנולוגית,אני רואה שעם הזמן השמות רק משתפרים ומשתפרים. ובקשר למיכלאה אתה כנראה צודק לא סתם בצמוד לטכני קיים צער בעלי חיים.

המצאה שלי ד''א

זה אגב טכני ב''ש ושם אין לנו צער בעליי חיים אלא ביוב פתוח

אבל כל אחד והתאנים שלו

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
SilverCivic - אתה בטוח שזה חבר שלך ולא סתם איזו ילדה מהשכבה שהתחפשה למגדת עתידות והתעלקת עליה?! :x

טוב בעצם עכשיו שאתה אומר את זה...

:lol: :lol: :lol:

ענק! וזה כל כך נכון :-P

שחר.

פורסם

עכשיו תורי...עדין בן 18 :-P

הראשונה זה תמונה בדרך לניצחון בקארטינג הרצליה ,בביצוע עקיפה משמאל חח

אחר כך זה אני ושאולי מהפורום(mazda 323)

זה אני לבד אחרי קנאפה טעים ביפו !

http://www.rar.co.il/files/iL-1129803816.jpg

פה יש כמה תמונות שלי מאיה נאפה(קאפריסין) עם הכלי המטורף ששכרנו 100סמ"ק מגיע ל 70 קמ"ש!!!

וקצת ספורט ימי , ועוד איזה 2 מכוערות:wink: ...

התחנות דלק שם זה מוזר לגמרי, מכניסים שטר (שבדרך כלל הוא לא קולט את השטר וניהיה בגלל זה תוך ארוך מאוד) והתידלוק עצמי לגמרי...

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=FC4B494E6EA8486B8F52FF795425F935&alid=297476

norm_8319DB8026764D1090FB7AFE41651E35.jpg

norm_5A7A7F97573B4C5C9B2392BFF4BE48CD.jpg

פורסם
מה יוליה עליי רואים שאני בז'?:roll:

אני האמצעי שביניהם, תיראו את הדבר המנצנץ לנו בצד שמאל ותמיד תדעו שאנחנו בוגרי המיכלאה הטכנולוגית יכולים לעבור עכשיו יסורי גיהנום.

אומנם זה טיפה השפיע עלינו כל אחד בדרך שלו לדוג': הבחור הג'ינג'י (השמאלי) עונד את השעון בצד ימין

עליי זה השפיע בצורה אחרת כמוש אתם רואים בתמונה השניה, ליפני המופע של הסקורפס עליתי על פח זבל (סגור אומנם ודי חדש) וחבר שלי צילם אותי מלמטה (אגב הוא לא נימצא בתמונה א' אבל גם הוא סיים את הטכני) אבל מה לפחות עכשיו אני באמת גבוה

עכשיו יוליה רוצה את המספר שלך!

;).

פורסם
המצאה שלי ד''א

זה אגב טכני ב''ש ושם אין לנו צער בעליי חיים אלא ביוב פתוח

אבל כל אחד והתאנים שלו

"לכל כישלון טכני פתרון"

משפט שנשמר משנות השיבעים.

שכבת הנדסאים.

ירושלים 2005.JPG

DSCF0003.JPG

P1010056.jpg

:king:

פורסם

פייי אני שם לב יש יותר ויותר אסירים משוחררים

קצת אוף טופיק לאוף טופיק (משפטים טיפה יותר מודרניים):

''הטכני קיים והעולם שותק''

''משרד הבריאות קובע הטכני מזיק לבריאות''

''איכות זה לא מילה גסה''

''עד שלא הגעת לטכני לא הרגשת סבל מהו''(עוד המצאה של אלק' 53 מב''ש בהשראת שיעור ספרות)

פורסם

תגיד לי יא צעיר מה יהיה איתך? מתי תישתחרר כבר?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...