Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש מושג לגבי זמינותו של קיט אטמים ודיאפרגמות שלם שכולל את כל החלקים הנחוצים לשיפוץ קרבורטור של פורד פיאסטה MK3 ג'יאה משנת 90'?

מדובר בקרבורטור Weber DFTM

אני שואל, כי לפני מספר חודשים רציתי לעשות שיפוץ כזה. קניתי קיט, ולמרות הכיתוב על הקופסה- לאחר פתיחת הקרב התברר שהוא אינו מתאים.

חזרתי לחנות והחלפתי (הפעם נכנסתי איתם למחסן ובחרתי קיט מתאים), אבל כשפירקתי שוב את הקרב- אמנם רוב האטמים התאימו, אבל עוד 2-3 לא התאימו, והיו חסרים 3 אחרים. שוב, למרות שהכיתוב על הקופסה העיד שזה קיט עבור פיאסטה MK3 וכו' וכו', וגם בדקתי בעצמי לפי העין.

בסופו של דבר נמאס לי, והעניין נסגר אצל צביקה קרבורטור (ובצורה מעולה אני חייב להוסיף :mm_yeah: :mm_yeah: ) שהשלים לי את כל האטמים החסרים.

אז לא שאני מתכנן לפרק את הקרב שוב, בטח לא בקרוב, אבל טוב לדעת לפעם הבאה (גם נשארה לי המון חומצה לניקוי קרבורטורים- אם מישהו צריך בדחיפות- דבר איתי בה"פ. יש לי פחית חדשה וסגורה ומיותרת כרגע. למרות שזה חומר זול וזמין, אבל יאללה...)

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

יש בת"א יהודי שמייצר את כל הפקונגים לקרברטורים,המחיר כ-40 % פחות מהחנויות

אני קניתי אצלו לכמה סוגי מכוניות.שכחתי את שם הרחוב,אנסה להסביר לך.

סע לרחוב בן אביגדור,כניסה מרחוב המסגר,פניה ימינה,אחרי 30 מ" שוב ימינה.

בסוף הרחוב יש חנות פינתית ידועה בשם צנטרל.

שלוש בתים לפני צנטרל מצד ימין,יש ירידה תלולה לחניה קטנה.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אחלה- תודה רבה!!

האם זה אומר שלא קיים בשוק סט מלא לקניה באופן חד פעמי ואני חייב להרכיב סט כזה בעצמי?

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

• תוכן חדש...