Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הרכב שלי הוא שרייד 93 1300 עם 95000 ק"מ. הרכב אוטומטי ולכן אני חושב שהגיע הזמן לעשות טיפול לתיבה שיכלול יותר מסתם החלפת שמן. ברצוני לציין שהתיבה פועלת חלק מאוד וללא בעיות.

במשך חיי הרכב הנוזל הוחלף רק 3 פעמים ולא נעשה שום טיפול מעבר לכך.

ברצוני לקבל יעוץ מקצועי לגבי סוג הטיפול הנדרש בתיבה בהתאם לקילומטרז של הרכב וגם יעוץ לגבי סוג הנוזל שכדאי להשתמש עם דגש על הסוגים הטובים והיקרים ביותר שיתאימו לתיבה זו.

תודה לכולם מראש.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

עדיין זה לא ענה לי על כל השאלה.

האם צריך גם לפתוח את הקארטר? מה סוג השמן הטוב ביותר שאפשר לרכוש לרכב זה?

וכמה הטיפול בתיבה אמור לעלות ?

Mario Anderetti

פורסם

הקארטר=אגן שמן , לתיבה אוטומטית יש כזה גם והוא משמש לנוזל ההידראולי של הגיר.

Mario Anderetti

פורסם

חייבים לפתוח את הקרטר של הגיר כי הפילטר נמצא בפנים.

לגבי השמן , יש שמן גיר אוטומטי של AGIP שהוא מאוד מומלץ(יש באוטו דיפו),120 ש"ח למיכל.או של וולווליין , ניתן למצא ב קאר מרקט בחוצות המפרץ-חיפה, טיפה יותר יקר.

ניתן לעשות את הטיפול הזה גם בכל תחנת סיכה בתחנות דלק.

העלות , אם אתה קונה את השמן בעצמך, יעלה לך השמן עצמו כ 120 שקל + הפילטר של הגיר שניתן למצא בכל חנות חלקי חילוף כולל האטם גיר אוטומטי,בסביבות ה 120 שקלים, והעבודה בסביבות 100-150 שקל, בקיצור סביבות ה 400 שקל אם אתה קונה את החלקים, אם אתה לא מביא חלקים משלך, קח בחשבון שישימו לך שמן באיכות מינימלית ויקחו לך קצת יותר על החלקים, סביבות 500 -400 שקל אבל עם שמן אחר

אתה יכול לקנות רק את השמן וללכת למוסך\סיכה ותאמר להם שישתמשו בשמן שלך.

פורסם

במקרה שאני לא אמצע את שני סוגי השמנים הנ"ל ,איזה עוד סוגי שמנים איכותיים יש?

Mario Anderetti

פורסם

אם אתה מחליט לקנות את השמן בעצמך ,הכי חשוב,תשתדל לקנות משהו מוכר, יש גם של חברת "דלק". ואל תקנה את הפשוטים של אמריקו איגל וכו.

פורסם

שום דבר באולם לא יגרום לי לקנות נוזל כלשהו של אמריקן איגל :-) , הרכב מקבל רק מוצרים מהשורה הראשונה.

יש לי שאלה אחרונה, איזה מכוני גירים הם המומלצים ביותר באיזורים הדרום/מרכז ? גם מבחינת עלות וגם מבחינת איכות העבודה.

Mario Anderetti

פורסם

1. "גירים אוטומטיים צומת סגולה" שברח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה ומנהלו הוא ספי חבר פורום זה

וטל' ישיר אליו 052-3868964.

2. "מכון גיר-רון" שברח' שניצלר 16 יפו, טל' 03-6819380 ובקש את רוני.

שניהם מכונים מקצועיים אך גם הוגנים ואמינים.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...