Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נשבר לך הקונקטור של חוט האנטנה(אם אני מזהה נכון בתמונה)אז יש סיכוי סביר שה"פין" החסר תקוע בתוך הרדיו דיסק...תבדוק לפני שאתה מכניס חיבור תקין לשם כדי לא להגדיל צרותיך.

ולגבי מציאת קונקטור..אם יש לך זוזים..קנה מאריך קצר,תחתוך את הקצה,חבר בצורה יפה,ותוודא שאתה לא מקצר בן ה"שערות"החיצוניות לכבל זהב המרכזי(אל תשכח לחזק את העסק,ברגע שמוציאים שוב את הרדיו העסק יכול להתפרק במשיכה)אם אין לך זוזים מיותרים,סע למגרש גרוטאות,תמצא גרוטאה(אבל גרוטאה!)ותיראה אם יש לה את הכבל,אם כן,זכית!(אני מזכיר..רכב זרוק לחלוטין)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא מכיר את הבחור,כשלי זה קרה הייתי חייל(לפני כמה שנים טובות)סיימתי אז לשפץ את ה Y10שלי ולא היה לי שקל על הטוסיק...לכן אני נותן שתי דרכים..שייבחר במתאימה לו.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מצטער על ההקפצה

הלכתי למתקין ביקשתי ממנו את החלק, הוא אמר שאין לו, ולא כדאי לחבר לבד כי זה לא יקלוט טוב וצריך להעביר חוט מחדש.

אני לא יתחיל לפרק את כל האוטו בשביל אנטנה, ולכן רציתי לשאול אם הגיוני שמחברים לבד ולא ייצא טוב?

מאיפה אני יכול למצוא את זה חוץ מחנויות לאודיו לרכב?

זה החיבור:

syspic1253.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

ינעל דינאק איזה מתקין מעפן הביא את ההערה הזאת

תחבר לבד ויצא פצצה זה לא תורה מסיני

אתה יכול ללכת לחנות לחלקי חילוף של רכב קנה אנטנה הכי פשוטה ומקסימום תפרק את הקונקטור

בדר"כ יש את הקונקטור הזה לחנויות שמתקינות מערכות לרכב ואזעקות

אולי תמצא כזה אצל חשמלאי רכב יש מצב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
ינעל דינאק איזה מתקין מעפן הביא את ההערה הזאת -אדי מערכות אזור תעשיה חדש ראשון

תחבר לבד ויצא פצצה זה לא תורה מסיני - צריך רק את קונקטור עם החוט או הקונקטור עצמו לבד?

אתה יכול ללכת לחנות לחלקי חילוף של רכב קנה אנטנה הכי פשוטה ומקסימום תפרק את הקונקטור

בדר"כ יש את הקונקטור הזה לחנויות שמתקינות מערכות לרכב ואזעקות - יש המלצות לחנות באז"הת חדש בראשון?

אולי תמצא כזה אצל חשמלאי רכב יש מצב- אולי

לגבי המייצב מתח- כדאי להוריד אותו? כי כשהרב כבוי יש נפילת מתח

תמונה פה !

Suzuki Jimny

פורסם

אצלי באותו כשגנבו לי תמערכת חתכו תקבל של האנטנה אז המתקין לקח חיבור כזה וחיבר אותו לכבל של האנטנה ואין לי שום בעיה בקליטה של תחנות....

ועלה לי איזה 20 שקל כולל עבודה

פורסם

20 שקל נשמע אחלה אבל העבודה אני יעשה בעצמי כי זה ממש לא בעיה..

אני עדיין מחפש חנות מאזור תעשיה חדש בראשון...

ומה אומרים לגבי המייצב מתח? להוריד אותו?

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...