Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רובכם יודעים ששלחתי את הרדיו דיסק לתיקון, אז הוא נמצא תקין, עכשיו אחרי התיקון משום מה לא בא לו לקלוט שום תחנה, אף אחת !, ולפני זה גם הוא בקושי קלט..

הכל מחובר ובדוק..מבולבול מזה..

תודה.

Suzuki Jimny

פורסם

אגב, התקלה שלשמה הוא נשלח לתיקון , נפתרה?

זה העיוות הגבוה , נכון?

מהתר'ד הזה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83308&page=3&pp=15&highlight=%F1%F7%E5%F4

בקשר לרדיו, תראה , אולי צריך לשנות את תחנות הרדיו לזוגיות, היו כאן כבר כמה מקרים

של jvc שפורק מהרכב והיה זקוק לשינוי.

ZZR

פורסם

עופר, אין לי בעיה עם זוגי או אי זוגי, זה לא קולט בכלל !

מידן- שום בעיה לא נפתרה הכל נשאר נורמלי רק החליפו פיוז , כן ואותו ת'רד

אני יודע שאפשר לשנות עם לחיצה על FM ועל מקש 5 ניסיתי לא עזר.

Suzuki Jimny

פורסם

בחלק מהמכוניות החיבור אנטנה (שמתחבר לרדיו) מורכב מברך מולחמת ולפעמים אחרי ניתוקים וחיבורים ההלחמה בפנים מתנתקת-שווה בדיקה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אולי חוט האנטנה לא מחובר מאחור?

תשלוף את המכשיר ותבדוק אם זה מחובר.

חוץ מזה, לא הבנתי, האם הבעייה ברכב עדיין קיימת? האם שלחת כדי לבדוק/לתקן את הבעייה מה'תרד הישן?

ואם פתרו , או לא פתרו?

ZZR

פורסם
אולי חוט האנטנה לא מחובר מאחור?

תשלוף את המכשיר ותבדוק אם זה מחובר.

חוץ מזה, לא הבנתי, האם הבעייה ברכב עדיין קיימת? האם שלחת כדי לבדוק/לתקן את הבעייה מה'תרד הישן?

ואם פתרו , או לא פתרו?

החוט מחובר טוב מאוד ובדקתי היום, בעיה היא לא ברכב (חוץ מהנפילת מתח שזה משהו אחר שאני יסדר אח"כ) שלחתי, ולא גילו שום בעיה לטענתם, לא פתרו שום דבר.

בחלק מהמכוניות החיבור אנטנה (שמתחבר לרדיו) מורכב מברך מולחמת ולפעמים אחרי ניתוקים וחיבורים ההלחמה בפנים מתנתקת-שווה בדיקה.
עופר, זה נבדק ולצערי שום דבר לא עוזר.

Suzuki Jimny

פורסם

תנסה לעשות בדיקה פשוטה יחסית,

תשלוף את המכשיר החוצה, תתקע כבל חשמל של 1-2 מטר(קצה חשוף , כמובן)

בתוך שקע האנטנה.

אם הוא יקלוט רדיו עם האנטנה החורנית הזו, כנראה שהבעייה היא ברכב, או אנטנה או חוט

, או התקע שעופר דיבר עליו.

אם הוא לא קולט עם החוט חשמל-תקלה במכשיר, בוודאות.

נ.ב.

שמת לב שקרה בדיוק מה שחזיתי?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=686399#post686399

אולי שווה לחשוב על פתרון אחר.

ZZR

פורסם

או קיי אני אנסה עום חוט 8 גייג' 2 מטר שיש לי אני יחבר לאנטנה נראה מה נסגר, לגבי המגבר הפנימי של הרדיו דיסק, נפגשתי עם יותם מהפורום, הוא אמר שצריך מגבר בשביל לפתוח את הרמקולים (נו ברור, מן הסתם זה ככה) .

ואי הבעיה הזאת מעלה לי את העצבים ! :evil:

Suzuki Jimny

פורסם

טוב, עקבתי אחרי החיבורים לא ראיתי בעיה..

לבינתיים המצבר מנותק

עכשיו ניסיתי לשחק עם האפשרויות של הרדיו דיסק ותראו מה קיבלתי:(:

VER_J127 - אולי זאת הגירסת תוכנה של המכשיר?

אחת מבין התמונות)

Picture 013.jpg

Picture 012.jpg

Picture 014.jpg

Picture 015.jpg

Picture 016.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

תחבר מכישר רדיו פשוט לרכב שלך. עם הוא קולט רדיו. אז המכשיר שלך דפוק, ואתה צריך לחזור לחנות/יבואן. ולהראות להם את זה, ולהגיד להם לסדר את זה, (ובלי זה בעיה ברכב. תגיד הנה מכשיר אחר עובד באוטו עכשיו והוא קולט רדיו)

עם המכשיר לא קלט רדיו, אז יש לך בעיה באנטנה של הרכב שלך. ואתה צריך או לתקן (לבדוק את החיבור שעופר אמר) או להחליף את הכבל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ואאלה צודק מידן, בגלל זה זה נראה לי מוזר שפתאום הרדיו לא קלט לי !, אפשר לחתוך את הכבל ובסוף לשים שם אחד חדש אם אני לא טועה...

והנה עוד שאלה למבינים טיפה באלקטרוניקה:

השנאי מתח שבתמונה , יכול להיות שהוא גורם לי לנפילת מתח ברדיו דיסק? (שהרכב כבוי)

Picture 001.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

לגבי השנאי מתח, אני ייבדוק עם מולטימטר כמה הוא מוציא בהזדמנות

לגבי האנטנה- מאיפה אני יכול להשיג את החלק הזה לבד , כמה יעלה בערך?

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...