Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל קניית הונדה ג'אז מהיבואן, וקיבלתי מהם הצעת מחיר של 2000 ש"ח הנחה מהמחירון. לי 2000 ש"ח הנחה נראה כמו צחוק מהעבודה, אבל מעולם לא קניתי רכב חדש ככה שאין לי מושג אם זה ריאלי לנסות להתמקח על הנחה גדולה יותר. יש פה אולי מישהו שיש לו נסיון עם היבואן של הונדה ויכול להגיד אם הוא הצליח להוציא מהם הנחות יותר משמעותיות?

פורסם

הנחות ממחיר המחירון של רכב חדש ניתן לקבל במקרים הבאים:

1) מבצע רשמי של היבואן.

2) סוף שנת דגם.

3) הפסקת ייצור / שינוי קרוב בדגם.

4) עודפי מלאי.

5) ציי רכב.

ככלל היבואנים בארץ לא אוהבים לתת הנחות כי זה דופק את שוק המשומשות של אותו הדגם.

חברת "מאיר" איננה שונה מחברות אחרות ומעדיפה להציוע אשראי מסובסד או אבזור נוסף במקום לתת הנחה במחיר.

אם מדובר בדגם 2006 ההנחה בהחלט סבירה, בדגם 2005 תוכל ללחוץ עוד ולהגיע (אולי) ל-5000 ש"ח הנחה. בכל מקרה בסוכנות המרכזית יותר קל להוציא הנחות משמעותיות מאשר בסוכנויות משנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ולי נראה שלתת הנחה בכלל זה צחוק מהעבודה, אבל זה הרי לא מונע מחברות כמו ב.מ.וו לזרוק מחירי מחירון היסטריים כל כך שברור לכל לקוח שמספיק להכנס לסוכנות ולהגיד שלום לסוכן, וכבר הוא מקבל איזה 50 אלף שקל הנחה...

שלא לדבר על ההאמר החדש, למשל, עם מתח רווחים של 150 אלף שקל למכונית, אפשר גם אפשר לתת הנחה של 50 אלף ש"ח והלקוח ירגיש מרוצה במקום מרומה.

והיום שמתי לב לשוס נוסף: קאיין V8 עולה בבריטניה, למשל, קצת פחות (!) מטוארג V8 מקביל. כמה בארץ? הבדל של סביבות ה-200 אלף ש"ח ל"טובת" הפורשה. נו, יבואן פורשה בהחלט הצליח ליצור כאן מיתוג גבוה כמו שצריך...

אבל אני הרי סוטה מהנושא :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במכוניות בסגמנט של הג'אז זה לא עד כדי כך... ובפרט שהג'אז נעדרת מציי הרכב, שאחד הנתונים הדומננטיים להכלל בהם הוא גובה ההנחה הנתנת לחברת הליסינג/השכרה בעת הרכישה.

אני מסכים איתך שבמכוניות יקרות המשחק שונה לגמרי - עד היום רכשתי מחברת "מאיר" 3 מכוניות וולוו וההנחה המינימלית שקבלתי היתה 15 אלף ש"ח. א-ב-ל כשבאתי בתזמון לא מתאים מבחינתם לא קבלתי הנחה, ודחיתי את הרכישה לעונת ההנחות.

אגב ציפור קטנה לחשה לי שאת הדגם הבסיסי של ה-S80 ניתן לרכוש עכשיו ב-270000 ש"ח במקום 348500 שמופיע במחירון הרשמי - רוצו לקנות לפני שיגמר :-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...