Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת שעון גז (??)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו נתקל בהתקנת שעון גז אנאלוגי או HEAVENS FORBID דיגיטלי לרכב?

במקום תצוגת הלדים המטרידה הזאת.

פורסם

הבעיה שרוב שעוני הגז יראו לך לחץ....אז...זה לא יגיד לך כלום מלבד שיש אספקה נורמאלית של גז

אתה צריך משהו שידע לכמת את הגז שקיים במיכל...גז עד כמה שידוע לי שוקלים...ואיך ישקל בתוך הרכב ? בעיה !

פורסם

הלדים שלו מראים כמות או לחץ ?

אם כמות אז ברור שאפשר להפוך את זה לשעון...אבל אם ה"מצוף" שלו נותן לו רק 5 פולסים שונים אז השעון יקפוץ ב5 מצבים שונים....מה שאומר שיהיה אותו אפקט כמו הלד..

פורסם

אני מאוד בספק אם ה"מצוף" הוא דיגיטלי, ולא אנלוגי.

אבל אנחנו מתעסקים בשאלה חסרת פואנטה - ארזארז - הכי קל שפשוט תשאל את המתקין שלך מה איך ולמה זה עובד, ואיפה תוכל להשיג שעון אנלוגי. (גם לא יזיק שתגיב בשרשור אותו פתחת).

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

יש לי איזה רעיון, נניח לוקחיםפ שעון לחץ קצת יותר אסטתי ממה שיש לי בברנר, ופשוט רושמים עליו מה שרוצים, השאלה היא, האם כשבמיכל נשאר רק גז ולא נוזל, כמה לחץ הוא יראה איך אפשר לדעת מתי נגמר לפי השעון, טוב אני אברר את זה איתם בתדלוק הבא... ויודיע למי שמעוניין! אני גם יעשה חיפוש באינטרנט עכשיו.

פורסם

יש משהו שמאפשר להפוך את השעון דלק שלך לשעון כמות גז, וזה משהו פשוט.

מהאינטרנט, עוד אין מידע...

כשיהיה אני אוסיף....

פורסם

שעון לחץ רגיל אפשר לשים, אבל צריך להעביר אותו לתא הנוסעים איכשהו, שיהיה אסטתי, ולא שעון של ברנר... יש שמועות שיש אפשרות ששעון הדלק יראה גם כמות גז, אבל לא הצלחתי למצוא איך לבצע את זה...

• תוכן חדש...