Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

טוב אז לפי מה שאתם אומרים אני מבין שיש שתי אפשרויות...

1. להוסיף אחוריים.

2. לשדרג קומפוננט.

אני מעדיף את האפשרות השנייה, אך אתם מכירים חנויות שבהם ניתן לעשות שידרוגים...?

ומיקמיק, אם היה לי מושג ויידע איך זה יישמע מערכת כזאת לא הייתי זקוק להתעייצות ועזרה...

פורסם

שום חברה לא תזכה אותך בקומפוננט שלא קנית אצלהם ,

וגם לא כל מקום יזכה אותך על קומפוננט שהיו בשימוש ועברו התקנה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

dpg, תקח בחשבון שעלות של קומפוננט בריא תהיה כרוחה בתקציב בריא.

וגם הגברה בהתאם שיספק אותם.

אני חושב שאם תוסיף רמקולים אובליים מאחורה אתה תפתור את כל הבעיה של "יותר עוצמה - בתקציב נמוך יחסית".

תוסיף את זה לשיקול שלך , ודרך אגב לא ציינת תקציב ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אז תחליף קומפננט למשהו בעל יותר עוצמה

או שתעשה אטימה בדלתות ככה הוא ישמע יותר חזק

ובאיזה רכב מדובר?

לפי דעתי וזו דעתי האישית במה קידמית זה דבר מעולה אם תוסיף לך רמקולים מאחורה הם יתנו לך עומק לבמה מין סראונד כזה

בתכלס זו הבעיה אצלי באוטו אין לי עומק ועכשיו אני צריך לשים רמקולים אחורים רק כדאי שיוכלו לתת לי סאונד וסראונד

המשפט הזה ממש לא נכון...

עוד עלולים לפרש אטימה כאמצעי הגברה.

שום דבר לא יישמע חזק יותר עם אטימה (וגם אם תהיה עלייה, היא לא תורגש כמעט בשמיעה)

זה כן יכול לשפר הרבה דברים אחרים בסאונד - אבל לא בעוצמה.

וזה ש DYNAMAT מציינים עלייה של עד 3DB , עדיין לא אומר שזה נכון.

פורסם

מחזק את גל, כפי שציין ... יכול מאוד להיות שהאיטום ימנע קירקושים, יצור סביבת עבודה טובה יותר.

ישפר העינות ... וכו וכו .....

אבל מכל השינוים החיובים האלה - למשוך את זה הלאה ולהגיד שזה מה שיגרום לקומפוננט שלי להישמע חזק - דומיננטי יותר .. אני בדעתו חושב שזה לחצות את גבול הטעם הטוב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש משהו במה שמיק מיק וגל אומרים ויכול להיות שאני טועה

אבל ברגע שאטמנו את הדלת וברגע שהיא אטומה כל הסאונד נכנס לתוך האוטו ולא בורח החוצה

וגם ככה מרגישים יותר את הבאס מהרמקול לפי דעתי יש איזה שהוא הבדל בעוצמות של דלת אטומה ודלת לא אטומה

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

בוא נצא מנקודת הנחה שאתה צודק, והמצב של הדלת ממש לא טוב.

והמצב של האיטום משנה את כל תיבת התהודה .....

הרי לך שהשוני האמיתי בהעינות יהיה בכל תחום התדרים הנמוכים.

איזה שוני אמיתי יהיה לנו בטווח של הטוויטר ? בטווח של המיד ?

אני לא חושב ששוני של תחום התדרים הנמוכים זה מה שישנה את המשוואה עבור פותח התרד..

הוא בכלל חשב להוסיף טוויטרים, לא להוסיף סאב או משהו בסיגנון ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק, התקציב שלי לא גדול, ולכן זה כמו שאמרת לפתור את בעיית העוצמה בתקציב נמוך יחסית.

לכן חשבתי על הרעיון של הוספת הטוויטרים.

פורסם

תשמע, אני לא יודע איך אתה אוהב את הסאונד שלך .... מי יודע אולי באמת הוספת טוויטרים זה מה שיביא את הגאולה.

פשוט יש לי ספקנות מאוד מאוד גדולה ...... אולי קודם כל תחפש רכב שגם מצא לעצמו פיתרון שכזה, תשמע אצלו ותקבל רושם על התוספת ... (לפחות שיהיה לך טעם בפה ממה שאתה הולך לקבל ..)

אם זה קולע לדרישות שלך - הרווחת ... אם לא ... תמיד תוכל להוסיף אובליים.

רק תזכור שאתה לא הראשון שהתפשר על הבמה הקידמית בשביל עוצמה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא דוגל בזה בכלל...

מדובר על חיבור זוג אלמנטים לכל דבר, בעלי התנגדות מסויימת...

אז רגע, איך בדיוק לחבר אותם?

אתה מקריב זוג ערוצים של מגבר עבורם? אתה מקריב זוג ערוצים של הרדיו דיסק?

ואם לא, והכוונה לחבר במקביל או בטור, האם ההתנגדות נלקחה בחשבון, או שאתה מתכוון להסתכן?

יש קרוס לטוויטר? קבל? איך התחימה מתבצעת?

בקיצור, יותר מדיי כאב ראש, בשביל זוג טוויטרים נוסף שיוסיף.... עוד יותר כאב ראש....

היי, הכי פשוט להוסיף עוצמה ברכב - עם מגבר.

אין לך מגבר? אז תחסוך עד אשר יהיה.

אל תתפשר יותר מדיי.

גל

פורסם

שזה מחזק את הטענה שלי לעוד יותר כאב ראש ואובדן שמיעה בגיל צעיר...

תוסיף זוג רמקולים נוסף אם יש לך זוג ערוצי מגבר שלא בשימוש... לא חבל?

• תוכן חדש...