Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בשכונה שלי ובשכונות ליד התחילה תופעה אשר מתרחשת כל סופ"ש של השתוללות של מס' נהגי טרקטורונים הכוללת בעיקר נסיעה פרועה ומסוכנת!

אנו יודעים איפה הנהגים הנ"ל מחנים את רכביהם. האם ניתן לעשות משהו, רצוי לציין גם כי על הרכבים אין לוחיות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לבעייה\טרנד חדש.

אצלנו (קריות) תמיד בסופי שבוע ילדים ערסוואתים קטנים חורשים את הכביש עם טרקטורונים, נוסעם וחותכים נתיבים כאילו אין מחר, נוסעים הרבה מעל המהירות המותרת,טרקטורונים בלי מספרים בכלל, נוסעים כנגד התנועה בתוך רחובות העיר, מרימים גלגלים,פשוט מטורפים...איפה המשטרה , למה לא עושים כלום?!

פורסם

רובה צייד כפול קנה.

ברגע שתרוצץ כתף או פיקת ברך של אחת המשתוללים - השאר ילכו ולא יחזרו.

לחלופין, אם יש לך שכנה עם ילד מעצבן - אתה יכול לדחוף אותו לכביש שעה שהם עוברים ולקוות שהוא ידרס על ידי אחד מהם - כך מובטחת התערבות של המשטרה ועצירה של התופעה.

בכל אופן אחר - שוטרים יצחקו לך בפנים כשתתלונן על זה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יופי רון...:?

הפתרון הוא להציק למשטרה - למרות שהבעייה היא לתפוס אותם. נסו פעם לתפוס ילד משתולל כזה, כאשר אתם עם רכב מצ'וקמק שבקושי נוסע , והטרקטורון נעלם בשניות.

אם אתם רוצים שמהשטרה תתייחס ברצינות (אגב ,התופעה שכיחה בכל הארץ - עניין של ילדים משועממים ,חופש גדול , והורים טיפשים שנותנים חופש מוחלט לשטויות של הילדים) צריך להציק שוב ושוב , עדיף מספר גדול של שכנים.

ציינו שהתופעה נפוצה בימי שישי בערב (רמת הטמטום עולה עם כניסת השבת - עדיין לא ברור למה) , והכי טוב - אם יש לכם שמות של הנערים (הרי מספר רישוי וכו' אין) או לכל הפחות דגם של הטרקטורון - זה עשוי לעזור.

למשטרה יש סדר עדיפות - על פי כח האדם המצומצם מדי בימים כתקנם , ובטח עכשיו.

רק מספר תלונות גדול יזיז אותה לפעול.

מעצבן , נכון ? זה כרגע המצב...:?

פורסם

לדעתי אסור לך כברירה ראשונה להלשין למנאייק או להשתמש באלימות.

ראשית לך לדבר עם ההורים שלהם ובקש מהם שיחנכו את הילדים שלהם לנהוג כמו בני אדם אחרת לא יהיו להם ילדים, וכשאתה אומר את זה לאימא תאמין לי שהיא תעשה משהו.

אם אתה יכול לעצור מישהו שרוכב על טרקטורון ולנהל איתו שיחה, לדוגמא שיוציא את העצבים שלו בשטח ובטבע ולא באמצע הכביש לנסוע עם מיגון וכו'.

הילדים האלה לא אשמים שבמדינה שלנו אין חינוך מוטורי או חינוך בכלל, אם כל אחד ידבר עם אחד כזה לאט לאט הם יקבלו שכל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

להוציא את העצבים בטבע למה? מה בגלל שזה לא כביש אז מותר להשתולל ולהרוס שם?

ראיתי כבר אנשים שמשתוללים בטבע, הם נכנסים לשדות חיטה ועושים חריש והורסים פרנסה של אחרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המשטרה לא תעשה כלום, הם מנועים מלעשות את זה בעירנו , לאחר ששאלתי כבר מספר שוטרים על העניין הזה של הטרקטורונים.

עקב מקרה שקרה בעיר שלנו (אשקלון) נער שרכב על טרקטורון דרס במהלך מרדף אם ובת ולמיטב זכרוני הם נפגעו קשה או נהרגו אני ממש לא בטוח בזה.

בכל אופן מאז אותו מקרה המשטרה נמנעת מלבצע מרדפים בתוך העיר אחרי טרקטורונים.

בעבר היו מרדפים רבים באשקלון עד לאותו מקרה, מאז כולם עושים חיים בעיר ומשתוללים.

פורסם

צודק, לרדוף אחרי המופרעים האלה מסוכן, אבל אני יודע בוודאות איפה הם מחנים את הרכבים שלהם. למה לא להביא גרר משטרתי ופשוט להחרים להם אותם בלי מרדף ואלימות?

פורסם
לדעתי אסור לך כברירה ראשונה להלשין למנאייק או להשתמש באלימות.

הילדים האלה לא אשמים שבמדינה שלנו אין חינוך מוטורי או חינוך בכלל, אם כל אחד ידבר עם אחד כזה לאט לאט הם יקבלו שכל.

מה הקשר שאיןו חינוך מוטורי?

לא זכור לי שמרגע שקיבלתי רשיון הפכתי לפורע חוק.

לא תפקיד האזרח להתחיל להתרוצץ בין הבתים של המופרעים האלה - אם כבר, זהו תפקיד המשטרה.

זוהי לא הלשנה, אלא הצלת חיים.

• אחראי פורום
פורסם
צודק, לרדוף אחרי המופרעים האלה מסוכן, אבל אני יודע בוודאות איפה הם מחנים את הרכבים שלהם. למה לא להביא גרר משטרתי ופשוט להחרים להם אותם בלי מרדף ואלימות?
על סמך מה? "אדון שוטר,הנה הטרקטורונים שהשתוללו אתמול.

אז מה אם הם חונים עכשיו ולא עושים כלום , תגרור אותם..." ?

צריך לתפוס בשעת מעשה, אין ברירה. לך תציק לשיטור עירוני או למשטרה עצמה,

ממש אל תעזוב אותם ותבהיר שחיי אדם ובמיוחד ילדים- בסכנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נסה לדבר עם ההורים.

לא עוזר, פנה למשטרה.

לא עוזר, תשרוף...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשרות טובה... כמו שמישהו כאן הזכיר, אולי אפשר לצלם אותם כדי שיראו בבירור את הטרקטורונים שהם נוסעים עליהם ואז לפנות עם זה למשטרה ולהגיד שיש לך הוכחות לכך שהם מסכנים את התושבים ואתה יודע איפה הם חונים...

פורסם

תוספת לדבריו של הנ"ל:

אחרי שאתה מצלם- נסה לצלם גם פנים ונסה לא רק מהבית אלא ממקום אחר אם תיסע אחריהם ותצליח לצלם איך הם מסכנים חיים של אחרים- "נוסעם וחותכים נתיבים כאילו אין מחר, נוסעים הרבה מעל המהירות המותרת,טרקטורונים בלי מספרים בכלל, נוסעים כנגד התנועה בתוך רחובות העיר, מרימים גלגלים"

אין גם ביטוח חובה אני מניח- ככה שזה עוד מניעה...

אחרי זה ללא עריכה ללא כלום- איך שזה- תעשה 2 קופי... ככה שאחרי שאתה עושה קופי יש לך 3 קלטות זהות ביד- קלטת אחת שים בצד ושמור אותה טוב טוב

למחרת בבוקר גש לתחנת המשטרה ותגיש תלונה על רעש והשתוללות תוך כדי סיכון של בני נוער רכובים על טרקטרונים...

חכה להזדמנות הראשונה שהם מופיעים ושלח אחד השכנים להתלונן- מופיעים שוב תחזור לתחנה ותכריז שאם הם מופיעים פעם נוספת אתה מצלם אותם ושולח לאמנון לוי עובדה או כלבוטק- כל מי שמתעסק עם השטויות האלה תראה איך הם עונים לך (תתעלם מזה שצוחקים עליך...) אם הם באמת עונים לך בחיוב ואומרים שישלחו ניידת בסוף השבוע אז חכה עם זה- אחרת שלח לאחת התוכניות ותקווה לטוב..

פתרון מהיר- אין פה...

• תוכן חדש...