Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נתקלתי בחברה שלא מאפשרת לעשות ליסינג לנהג חדש - השאלה הגדולה היא התוספת הנדרשת למחיר הרגיל (שמניח נהג מגיל 21/24 ושנה רשיון)

ההגבלה היחידה (מוזרה אגב) שנתקלתי היא שיש חברות שלא מאפשרות לנהג חדש לנהוג ברכב בתקופת המלווה. (לדעתי זה הרבה יותר מסוכן אח"כ אבל נעזוב את זה...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
איכססס.... יש להם חברים ....גאים ... ;)

סתם

רכב ליסינג רק מגיל 21, ואם עדיין נהג חדש בגיל הזה, זה אפשרי (ראה לדוגמא - אני)

אתה פשוט טועה ומטעה. בחברה בה אני עובד ישנן קרוב ל-100 מכוניות בליסינג, רבים הם העובדים שיש להם ילדים בגיל העשרה שנוהגים (ברשות) ברכב החברה.

יכול להיות שיש פה ושם חברות ליסינג קטנות שלא מאפשרות נהגים צעירים מאד, אך זה יוצא דופן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסקר שעשית שהייתי בן 20, בחברה שעבדתי, לא מצאנו ולו חברה אחת שמוכנה להשכיר מתחת לגיל 21...

אולי אם זה נהג שני .. כן .. אבל נהג ראשי .. אין מצב לפי מה שהבנתי.

פורסם

כשאני עבדתי בחברה מסויימת לפני הצבא - קיבלתי רכב מליסינג בתור נהג ראשי.

(ואני מלאתי 19 רק לפני חודש וחצי :oops:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הסקר שעשית שהייתי בן 20, בחברה שעבדתי, לא מצאנו ולו חברה אחת שמוכנה להשכיר מתחת לגיל 21...

אולי אם זה נהג שני .. כן .. אבל נהג ראשי .. אין מצב לפי מה שהבנתי.

נכון, אז מבטחים מישהו אחר כנהג ראשי.

פורסם
כשאני עבדתי בחברה מסויימת לפני הצבא - קיבלתי רכב מליסינג בתור נהג ראשי.

(ואני מלאתי 19 רק לפני חודש וחצי :oops:)

באיזה חברה עבדת? גם אני בדיוק מחפש עבודה לפני הצבא...

ובקשר לנהגים צעירים או חדשים, יש לי כמה חברים שלהורים שלהם יש מכוניות ליסינג מהעבודה וחברים שלי נוהגים עליהן (ברשות), כלומר גם לנהגים צעירים או חדשים מותר לנהוג במכוניות ליסינג (לפחות בחלק מהחברות)...

• תוכן חדש...