Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בריכבי (גולף 99) התקלקל המיקרו סוויץ' שתפקידו להדליק ולכבות את האורות בחלל הרכב (וגם את מנורת האזהרה על הדלת) ברגע הפתיחה של הדלת, מי שמכיר (ומי שלא) ברכבי VW המיקרו סוויץ' יושב כבילט אין בתוך המנעול ולא כמו ב99% מהרכבים כלחץ עצמאי, בעקבות מחיר עלות של מנעול ובגלל שאין! לי כל כוונה להביא פרה בשביל כוס חלב, זאת אומרת שאני לא! מתכוון להחליף מנעול בשביל מיקרו סוויץ', החלטתי להביא מיקרו סוויץ' אוניברסאלי (כזה לחץ קטן שמוצמד ע"י דבק\בורג למשקוף הדלת ונלחץ ע"י הדלת עצמה) ולבצע מעקף, דהיינו לעשות עליו את החיבור של החוטים והוא ישמש כמיקרו סוויץ', לצורך העיניין אני צריך לדעת בדיוק את דרך הפעולה של המיקרו סוויץ' ואיזה חוטים המיקרו סוויץ' החדש צריך לחבר\לנתק, - צירפתי קובץ JPG שהינו הסכימה החשמלית של הנוגעים בדבר, במטרה שאחד מכם חברי המלומדים יצליח לפענחו ולהבין את מבוקשי (אני בעקרון חושב שפענחתי אבל אני רוצה להיות בטוח) בתודה ענקית ! עתיד

להלן הקובץ :

פורסם

אם תעלה את הקובץ ברזולוציה שאפשר גם לראות משהו אני אנסה להסתכל שוב... זה נורא קטן.

בעקרון זה פשוט לאללה, המינוס מגיע מהשילדה (אתה כנראה תצטרך לקדוח חור קטן ולהבריג את הסוויץ') והחוט היחיד שמתחבר לסוויץ' הוא הפלוס.

האופציה של שמר נשמעת לי הרבה יותר נקיה, שווה בדיקה.

מוטי.

פורסם
אם תעלה את הקובץ ברזולוציה שאפשר גם לראות משהו אני אנסה להסתכל שוב... זה נורא קטן.

בעקרון זה פשוט לאללה, המינוס מגיע מהשילדה (אתה כנראה תצטרך לקדוח חור קטן ולהבריג את הסוויץ') והחוט היחיד שמתחבר לסוויץ' הוא הפלוס.

האופציה של שמר נשמעת לי הרבה יותר נקיה, שווה בדיקה.

מוטי.

שלום.

נידמה לי שיש טעות בידך!

אים תחבר + לסוויץ יהיה שמח (קצר מלא) לדעתי התכונתה שהחוט סוגר מעגל מינוס.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני צודק

פלוס ראשי (ב90 אחוז מהרכבים) מגיע למנורה, מינוס מהגג להדלקה קבועה ומינוס ממותג מהלחצנים

מתג NORMALLY CLOSE פשוט שמקבל מינוס ומחבר ומנתק אותו לסירוגין

אגב חבל לחורר ולהתקין דברים חאפרים כאלו או אחרים, נסה להשיג מנגנון זה עדיף

אם לא אז תעשה ככה, אגב בשביל זה רצית סכמה חשמלית?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

שלום.

וכול מה שיש לי להגיד זה :wink::-P:-D:roll: .

לפעמים גם הזקנים צודקים!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אמממ בירור קצר מול פירוקיות, מעיד על מחיר ממוצע נדרש של בין 300 ל450 שקל....והם בכלל לא אחראים לתקינות המיקרו סוויץ' (מחלה ידועה...) אם מישהו יכול להפנות אותי למקום שימכור לי מנעול ב30 שקל אני אשמח...אפילו יותר מזה, אבל 300 שקל לדעתי זה מוגזם....

פורסם
אמממ בירור קצר מול פירוקיות, מעיד על מחיר ממוצע נדרש של בין 300 ל450 שקל....והם בכלל לא אחראים לתקינות המיקרו סוויץ' (מחלה ידועה...) אם מישהו יכול להפנות אותי למקום שימכור לי מנעול ב30 שקל אני אשמח...אפילו יותר מזה, אבל 300 שקל לדעתי זה מוגזם....

אם כך אתה צודק ובאמת אין צורך להביא פרה בשביל כוס חלב, תעשה מה שכתבנו לך

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יש למישהו מושג איפה אני יכול להעלות קובץ PDF כדי שתוכלו לגשת אליו ?

מוטי אני שולח לך למאייל את הPDF של הסכימה, עמוד 22 זה העמוד המדובר : תודה מראש

פורסם

ישנה אפשרות תיאורטית נוספת - להשתמש במעגל הגברה.

אם המתג לא פגום לחלוטין אלא מתקשה לשאת את זרם ההפעלה הדרוש לנורה (לא עברתי על הסכמה, מניח שאין מעגל הגברה כזה ואם קיים, שכח מההצעה) ניתן להרכיב ממסר שיפוקד ע"י המתג ומצידו ידליק את הנורה. אם אתה משתמש בממסר רגיש, מקם אותו כך שקפיצה של הרכב לא תפעיל רגעית את המגע שלו.

יוסי

• תוכן חדש...