Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהיום, כלונו דופקים את האוטובוסים

אם יש לכם אפשרות.. שיש אור ירוק ויש אוטובוס מאחוריכם.. אל תעברו ישר שיש אור צהוב תעברו והוא ישאר עם האדום.. כמובן בלי שיש תנועה מאחוריו שלא תדפקו את שאר הנהגים הנחמדים.

חבר שלי עשה את זה

וזה היה כל כך טוב!

ילדותי או לא, זה פשוט מעצבן שלא אכפת!

מהיום כולנו מפוצצים את האוטובוסים

אם יש לכם אפשרות.. יש לכם חגורת נפץ על הגוף ויש אוטובוס בקרבתכם.. אל תמשיכו ללכת תכנסו לתוך האוטובוס ותפוצצו אותה.. כמובן בלי שיש אנשים באוטובוס שלא תפוצצו את האנשים הנחמדים.

חבר של חבר של דוד של חבר של זה שגנב לדודה שלי את הרכב עשה את זה

וזה היה כל כך טוב! (שעכשיו הוא מז**ן משו כמו 70 בתולות..)

טרוריסטי או לא, זה פשוט מעצבן שלא אכפת!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שהייתי בצבא היה לי פטור ממדים-כן יש דבר כזה הייתי הולך יום יום לקריה עם סנדלים ושורץ' עם חולצה קצרה :). היה לי טופס מיוחד לאוטובוס אישור על אזרחי שמ"צ הנפיקו לי.

הפטור היה לשבועיים-בשבוע הראשון הכל היה בסדר-בשבוע השני באתי לעלות לאוטובוס הנהג עושה לי בזלזול "מה זה"?? השבתי לו זה אישור נסיעה באזרחי. הנהג התחיל לצעוק שאני שקרן וזה מזוייף ואו שאני יישלם או שאני יירד. לא נשארתי חייב שאלתי אותו מה הפרטים שלו והוא אמר בבקשה והצביע על הפורט כספים של כל המטבעות שעליו היה רשום שמו. לקחתי את השם ירדתי מהאוטובוס לקחתי את המ"ס קו מ"ס אוטובוס פנימי ומ"ס לוחית רישוי.

טלפנתי לעו"ד של החברה של אבא שלי והוא רשם להם מכתב תלונה שהם נפלו! הראיתי לו מאיפה משתין הדג. האישור היה אמיתי חתום ע"י אל"מ. הנהג נשפט בביהמ"ש הפנימי של חברת דן וקיבל עונש לא לקבל חודשיים משכורת-אולי הוא יילמד שאנשים הם לא זבל ויתנהג יפה. המקרה גם תוייק בתיק האישי שלו.

יוסי מצאתי בשבילך את הכתובת של חברת קוים:

http://www.kavim-t.co.il/contact_us/application.asp

אתה יכול להתלונן-זה לינק ישיר. חובה להתלונן על נהגים אגרסיביים ובהמות כאלו-אגב בשבוע שעבר אוטובוס קרע חצי אוטו של אמא של חבר שלי כמובן שהם שילמו על הכל אבל האוטו בחיים לא יחזור להיות מה שהיה....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הפתרון היעיל ביותר זה להתלונן למשרד התחבורה לא לחברה האוטובוסים שכן להתלונן לחברה זה לתת לחתול לשמור על השמנת.

במקרה שלי היה התלוננתי במשרד התחבורה אומנם זה לקח כשנתיים אבל לבסוף נערך משפט ובו החברה והנהג ניקנסו.

אומנם לקח קצת זמן אבל כמו שאומרים נקמה זה תבשיל שיש לאכול אותו קר ואצלי הוא היה קפוא.

• תוכן חדש...