Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעת הצהריים (נכון יותר 12:36), בצומת באור יהודה חתך אותי נהג אוטובוס.

אני המשכתי ישר ברמזור, היה פקקון קטן בנסיעה ישר, והשתלבות מצד ימין (שלי), משם בא אוטובוס של חברת 'קווים' ופשוט לא נתן לי זכות קדימה. עצרתי, צפצפתי, והוא המשיך לנסוע!! ז"א שאם הייתי ממשיך לנסוע (לפי החוק זכות הקדימה היא שלי) כל הכנף הימנית שלי הייתה נמעכת מהאוטובוס, אם לא יותר!! :evil: :evil: :evil:

פשוט נסע, ידע שהוא בעל הכלי הגדול, ושאין לי ברירה אלא לעצור ולתת לאדון עם האוטובוס לעבור, כי בתאונה כזאת רק בעל הפרייבט יכול להפגע.:evil:

אין לי את קו האוטובוס, רק אני יודע מאיזה כיוון הוא בא, באיזו שעה (מדויקת), ולוחית הרישוי של הרכב.

מקרים כאלה ממש מרתיחים אותי, זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי! נראה לי שזה הקש ששבר את גב הגמל.

איך מתלוננים עליו? מה התהליך? כמה הנהג עלול לקבל? מה התלונה דורשת ממני?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

welcome to the club/

לי זה קורה בערך פעמיים בשבוע :)

למי יש כח ללכת ולהתלונן. נכון שרגע אחרי שזה קורה אתה רותח מזעם ומוכן לעשות הכל כדי שהנהג החוליגן שאחרי שכמעט "גילח" לך חצי מהאוטו היקר שלך הפריח עליך בהתנשאות ענן סולר מסריח יחטוף וישלם על זה אבל אחרי כמה דקות אתה נרגע ולכתוב מכתב לשר התחבורה או ליו"ר "אגד" כבר לא בראש מעיניך.

:)

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

הם פשוט בני-זו***

זה ידוע.

אני נסעתי עם דוד שלי

חתך אותנו אוטובוס ועבר באדום מלא! באדום מלא!

רשמתי לאגד

ולא היה שום מענה

עד שעבר כמה שבועות וזה נשכח ולא קרה כלום..

מהיום, כלונו דופקים את האוטובוסים

אם יש לכם אפשרות.. שיש אור ירוק ויש אוטובוס מאחוריכם.. אל תעברו ישר שיש אור צהוב תעברו והוא ישאר עם האדום.. כמובן בלי שיש תנועה מאחוריו שלא תדפקו את שאר הנהגים הנחמדים.

חבר שלי עשה את זה

וזה היה כל כך טוב!

ילדותי או לא, זה פשוט מעצבן שלא אכפת!

פורסם
הם פשוט בני-זו***

זה ידוע.

אני נסעתי עם דוד שלי

רשמתי לאגד

ולא היה שום מענה

אם יש לכם אפשרות.. שיש אור ירוק ויש אוטובוס מאחוריכם.. אל תעברו ישר שיש אור צהוב תעברו והוא ישאר עם האדום.. כמובן בלי שיש תנועה מאחוריו שלא תדפקו את שאר הנהגים הנחמדים.

חבר שלי עשה את זה

וזה היה כל כך טוב!

זה מצויין.

כי הנהגים צריכים לעמוד בזמנים...

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
הם פשוט בני-זו***

זה ידוע.

אני נסעתי עם דוד שלי

רשמתי לאגד

ולא היה שום מענה

חבר שלי עשה את זה

וזה היה כל כך טוב!

חוץ מהעבודה שזה ילדותי ברמות, זאת חוצפה וטיפשות.

איך חשבת על דבר כזה?

חבר שלך גבר,גבר , ממש תותח!

חשבת על האנשים שבאוטובוס, שיאחרו לעבודה/לבית רק בגלל קטנונויות ומעשים טיפשיים של חבורת ילדים!?!

חשבת על כל הבעיות שתגרום?

חשבת בכלל לפני שכתבת את ההודעה ההזויה הזאת?

פורסם
חוץ מהעבודה שזה ילדותי ברמות, זאת חוצפה וטיפשות.

איך חשבת על דבר כזה?

חבר שלך גבר,גבר , ממש תותח!

חשבת על האנשים שבאוטובוס, שיאחרו לעבודה/לבית רק בגלל קטנונויות ומעשים טיפשיים של חבורת ילדים!?!

חשבת על כל הבעיות שתגרום?

חשבת בכלל לפני שכתבת את ההודעה ההזויה הזאת?

אז האנשים באוטובוס יאחרו מעט

אבל שהנהג יתעצבן זה הכי טוב..

שיראה קצת מזה.

פורסם
לא צריך לכתוב מכתב ליו"ר אגד.

יש מספר מיוחד לתלונות. ואפשר לשלוח תלונות לנציב תלונות הציבור:

http://www.egged.co.il/Publiccomplaint.asp

תודה, אבל אני מדבר על חברת "קווים" ולא חברת אגד.

היא אולי חברה בת של "דן" אבל אני לא בטוח (אם כן, אז אולי אפשר לדבר עם "דן").

בכל מקרה זה ממש מרתיח, ואם תלונות כאלה יכולות לעזור, אז במהרה אפשר להעיף את כל הנהגים האלה מהכביש!

לא אכפת לי, אם הוא איחר או בכמה זמן הוא איחר ובגלל זה היה חייב לחתוך. מצטער אבל לא על החשבון שלי!

נמאס לי להכנס למצבים של כמעט תאונות בגלל החולרות האלה. עד שבסוף זה יגמר בסוף מר! ולא יודע מה איתכם, אבל אני לא מחכה ליום שחצי אוטו שלי ימעך בגלל נהג שכזה! אני גם צריך למכור את האוטו שלי מתישהו. לא יודע, גם סתם לא בראש שלי לקבל מכה כזאת מנהג אוטובוס ולהגרר עם האוטו שלי כמה מטרים. לא שווה את הבלגאן.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי אתה צודק לגמרי.

אני מסכים איתך שצריך לדווח על כאלה דברים.

תחפש באתר של קווים, לכל חברה כזאת חייב להיות נציב פניות ציבור.

ו mastercool תתבגר.

הכביש הוא לא מגרש משחקים.

אתה לבד רואה מה קורה על הכבישים, בגלל אנשים שמתעצבנים.

הנקמה הילדותית שלך תביא רק ליותר נזק.

פורסם

מקרה בעצם זהה לשלך קרה לאמא שלי רק שהאוטובוס באמת נגע בה והשאיר לה פס יפה לכל אורך המכונית. הלכנו למשפט וניצחנו.

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

יוסי,

למיטב ידיעתי חברת "דן" לוקחת הערות כאלו ברצינות רבה. אם תתלונן - סביר להניח שהנהג יעמוד לדין משמעתי בחברה.

כדי להתלונן - אני ממליץ לבקר באתר של דן http://www.dan.co.il כנס לחלק של "כתוב לנו".

אם מדובר בחברת "קווים" - לא מכיר... מדובר בחברה פרטית לחלוטין, והאמת היא שאתה לא הראשון שמתלונן על יחס גרוע של הנהגים שלהם. קווים היא דוגמא טובה למה שקורה שמפריטים בצורה גרועה את התחבורה הציבורים בארץ.

בכל מקרה, נסה להתלונן אצלהם. לא יודע כמה זה יעזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אז האנשים באוטובוס יאחרו מעט

אבל שהנהג יתעצבן זה הכי טוב..

שיראה קצת מזה.

שהאנשים הללו יאחרו קצת לעבודה, ויפטרו אותם, ולא יהיה להם איך לקנות תרופות לילדים שלהם. אבל שהנהג יראה מה זה.

שהאנשים הללו יאחרו לקופת חולים, ויאבדו את התור שלהם. אבל שהנהג יראה מה זה.

שהאנשים הללו יאחרו את הרכבת שהאוטובוס מוביל אותם אליה, ויחכו שעה לרכבת הבאה. אבל שהנהג יראה מה זה.

שהאנשים הללו יאחרו לבנק, ולא יוכלו לפדות את קצבת הזקנה שלהם. אז הם יצטרכו לנסוע שוב מחר, ולהוציא עוד 10 ש"ח, שהם גם ככה סכום משמעותי בשבילם. אבל שהנהג יראה מה זה.

או שאתה תבין שאנחנו חיים במדינת חוק, ואתה לא יכול לעשות מעצמך שופט ותליין, אלא לפנות לגורמים המוסמכים. המילה הכי עדינה שאני יכול למצוא כלפיך וכלפי החבר שלך היא חוליגנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שהאנשים הללו יאחרו קצת לעבודה, ויפטרו אותם, ולא יהיה להם איך לקנות תרופות לילדים שלהם. אבל שהנהג יראה מה זה.

שהאנשים הללו יאחרו לקופת חולים, ויאבדו את התור שלהם. אבל שהנהג יראה מה זה.

שהאנשים הללו יאחרו את הרכבת שהאוטובוס מוביל אותם אליה, ויחכו שעה לרכבת הבאה. אבל שהנהג יראה מה זה.

שהאנשים הללו יאחרו לבנק, ולא יוכלו לפדות את קצבת הזקנה שלהם. אז הם יצטרכו לנסוע שוב מחר, ולהוציא עוד 10 ש"ח, שהם גם ככה סכום משמעותי בשבילם. אבל שהנהג יראה מה זה.

או שאתה תבין שאנחנו חיים במדינת חוק, ואתה לא יכול לעשות מעצמך שופט ותליין, אלא לפנות לגורמים המוסמכים. המילה הכי עדינה שאני יכול למצוא כלפיך וכלפי החבר שלך היא חוליגנים.

בכל מקרה, אצלינו יש רמזור שבא בדיוק אחרי התחנה, שם עשינו את זה

רק הנהג היה אולי עם עוד איש או שניים... בכל מקרה אל תגזים

רמזור זה רק עניין של כמה שניות (לפחות במקום שאנחנו היינו) אני לא מדבר על רמזור של דקות..

פורסם

אתה חלאה.

איפה שמר כשצריך אותו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה חלאה.

איפה שמר כשצריך אותו?

כנראה מתקן את האוטו... בכל זאת מוצר מצרפת...

ויוסי מצד אחד אתה יכול להתלונן וכדאי שתעשה את זה, אולי הוא יקבל נזיפה, אבל מצד שני אל תתרגש יותר מדי מזה... לי זה קורה כמעט בכל נסיעה בעיר (ומדובר על נסיעות של כ5 דקות פעמים), ככה שאין ממה להיות מופתע וצריך רק להיות זהיר יותר כדי שזה לא יגמר יותר גרוע...

• תוכן חדש...