Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכונית ישנה (ניסאן אלמרה 2006) ולה ביטוח חובה וצד ג' בלבד (ללא מקיף שגם לא ניתן לעשות בגיל המכונית), הביטוח מוגבל לנהגים מעל גיל 40.
אני רוצה למכור את המכונית, ולצורך כך כנראה אצטרך לתת לנהגים צעירים יותר לנסוע בה נסיעת מבחן. אם היה לי מקיף ניתן היה לעשות הרחבה יומית לנהגים מזדמנים בפחות מ50 שח ליום,
אבל כיוון שאין לי מקיף לא ניתן לעשות זאת (או לפחות הסוכן שלי לא מכיר דרך).

מישהו יכול להציע מוצא?

פורסם (נערך)

היה לי מצב כזה כשמכרתי את הרכב הישן לפני כמה חודשים, ספציפית זה היה בפניקס היה אפשר להוסיף באתר נהג זמני ל24 שעות זה ביקש רק תאריך לידה שלו ועלה 30 שקל ליממה.

מניח שזה קיים בעוד חברות, בדוק באתר שלהן או ישירות מול נציג השירות.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

בטל את הצד ג' הקיים, ותרכוש פוליסה חדשה עם כיסוי לכל נהג.

החובה בכל מקרה תקף לנהגים מזדמנים.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש חברות ביטוח שמאפשרות ויש חברות ביטוח שלא, או שזה תלוי בסוג הפוליסה.

נכנסתי השבוע לאתר של חברת הביטוח בה מבוטחים שניים מתוך הרכבים שלי, והייתה אפשרות להוסיף באופן זמני, בלחיצת כפתור, נהג צעיר וחדש לרכב שמבוטח בחובה וצד ג' בלבד לנהגים מעל גיל 50.

חוץ מזה, אתה יכול לנסות להסביר לקונה את המצב. אני לא הייתי מסכים אבל ייתכן שנהג חדש יסכים לנסיעת הדגמה שלך, או שיביא איתו נהג מעל גיל 40.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

אתה רוצה לעשות לנהג מזדמן מקיף או חובה וצד ג'?

חובה וצד ג' (הביטוח שיש לך) רוב החברות מאפשרות ובכל מקרה אפשר לעשות בליברה (צ'יק).

אם אתה רוצה לעשות מקיף לנהג מזדמן, הפיתרון היחיד למיטב ידיעתי הוא מה שהציע zvit.

עריכה: אני שם לב שאתה כותב שאי אפשר מקיף בכל מקרה, אז כפי שכתבתי אתה יכול בליברה.

אם תכתוב באיזו חברה אתה מבוטח אוכל לבדוק אם אפשר גם בחברה שלך.

עריכה אחרונה על ידי itzik123
פורסם
לפני כשעה, itzik123 כתב:

בכל מקרה אפשר לעשות בליברה (צ'יק).

צ'יק לא מכסה נהגים שאינם צעירים (מעל 24)  ובכל מקרה הם צריכים להרשם באפליקציה מה שמסבך את התהליך, וזה מוגבל ל-3 נהגים ביממה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...