Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות. 

אני צריך לפתוח אותו עם הדפוס כל פעם שזה קורה. מתחיל לעצבן אותי הקטע. 

תודה לעונים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נשמע תקין לגמרי. במכשירי סמסונג, לאחר הפעלה ופעם ב-24-48 שעות, צריך לפתוח עם סיסמה/PIN/דפוס. אחר כך טביעת האצבע חוזרת לפעול כרגיל.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

נשמע תקין לגמרי. במכשירי סמסונג, לאחר הפעלה ופעם ב-24-48 שעות, צריך לפתוח עם סיסמה/PIN/דפוס. אחר כך טביעת האצבע חוזרת לפעול כרגיל.

8 שנים עם מכשירים של סמסונג, מעולם לא נתקלתי בצורך להכניס סיסמא מכל סוג פעם ביום יומיים.. רק פעם אחת אחרי איתחול המכשיר, ואז תמיד רק טביעת אצבע

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אם תכנס להגדאות אבטחה, טביעת אתבע, אודות טביעת אצבע תקבל את ההסבר הבא, שבפירוש מציין את התכונה

Screenshot_20251022_124033_Settings.thumb.jpg.cf9eef58cc28619799a7c6ec50c26404.jpg

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

אם תכנס להגדאות אבטחה, טביעת אתבע, אודות טביעת אצבע תקבל את ההסבר הבא, שבפירוש מציין את התכונה

Screenshot_20251022_124033_Settings.thumb.jpg.cf9eef58cc28619799a7c6ec50c26404.jpg

כתוב שם 72 שעות, שהן לא 24 ואפילו לא 48. 

מרגיש לי שהברווז לא היה מגעגע אם זה היה קורה לו פעם ב3 ימים

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 25 דקות, sperial כתב:

שיחקת אותה ידידי. תודה רבה- בול בפוני. 

יגאלZ, כן, זה קורה אחת לכמה ימים... סתם מעצבן, קרה לי בדיוק תוך כדי גלישה בפורום (מנייח) כך שזכרתי גם לשאול על זה. תזמון טוב מה שנקרא... 

פורסם
לפני 17 דקות, Igalz כתב:

כתוב שם 72 שעות, שהן לא 24 ואפילו לא 48. 

מרגיש לי שהברווז לא היה מגעגע אם זה היה קורה לו פעם ב3 ימים

כתוב ״מפעם לפעם״. לא כתוב כל כמה זמן. ה-24-48 שעות זה הרושם שלי, מעולם לא טרחתי לרשום תאריך ושעה. זה מעניין אותי אפילו פחות מצריכת הדלק שלי (שהיא כחצי מיכל בחודש).

פורסם

אבל את הצריכה אתה יודע, אה?... :lol:

פורסם (נערך)

פעם ניהלתי פנקס צריכת דלק, אחרי כן קובץ Framework II

היום אני יודע כמה חשבוניות אני מוסר לרו״ח לדו״ח הדו חודשי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

כתוב ״מפעם לפעם״. לא כתוב כל כמה זמן. ה-24-48 שעות זה הרושם שלי, מעולם לא טרחתי לרשום תאריך ושעה. זה מעניין אותי אפילו פחות מצריכת הדלק שלי (שהיא כחצי מיכל בחודש).

Screenshot_20251022_142832_Settings.thumb.jpg.f159992adb92b27268c20863e3d1c495.jpg

יום טוב גם לך

פורסם

קיצר. 

איך אומר פו הדוב? 

"הו, מעצבן".

נו שוין. 

סתם מטרד עבורי, אבל מניח שאתרגל לזה. 

חשבתי שהטביעת אצבע היא סוג של "וזהו", שלא נדרש משהו אחר\נוסף אלא רק לגיבוי. במכשיר הקודם פשוט לא השתמשתי בפיצ'ר. בזה זו הפעם הראשונה שאני מנסה את זה. כנראה שהפיצ'אג (פיצ'ר? באג? שניהם) הזה נועד כדי למנוע ממך לשכוח את הדפוס של הגיבוי. 

תודה רבה.

• תוכן חדש...