Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם חוזרים לציין את האפליקציות.

מוצר שבנוי ואופטם כדי למשוך ממך כמה שיותר תשומת לב וכסף. 

זה מתוכנן לזה,אין שם אינטרס להקל עליך או לעזור לך למצוא פרטנר לחיים.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 35 דקות, ברווז כתב:

אל תתייאש. 

1+

במשך הרבה שנים עבדתי בעיצוב אירועים, בעיקר חופות ופרחים.

ישבתי עם מאות זוגות (אם לא יותר...) ואם יש לי מסקנה אחת ברורה, היא:

אין אדם שהוא בלתי "חתין"...

ראיתי אני חושב את כל השילובים האפשריים מבחינת נראות, גובה, אופי, גיל, מוצא, מין וכו'.

חלק גדול היו מקטגוריית ה"בלתי מרוצים" בעליל, וגם אותם הצלחתי לרצות בסופו של דבר.

ראיתי כאלה שהתנהגו כמו זוג גרוש רע עוד לפני שהתחתנו,

כאלה סטלנים שהחתן קורא לזוגתו "אחי" ונותן לה כאפות כמו לחבר מהצבא...(אמיתי!)

כאלה שעושים חשבון לכל העולם סביבם חוץ מאשר לעצמם, כאלה ששמים Z על כולם, ואת כל המנעד שבאמצע.

לגבי איך ואיפה לפגוש 'קהל יעד' רחב יותר, לא שאני מחפש, אבל כשעשיתי 'דוג סיטר' לכלבה של קרובי משפחה,

אחרי שבוע-שבועיים של טיולים במסלול קבוע,

כבר הכרתי כמה בעלות כלבים באותו מסלול ונוצרה אינטראקציה בלתי מחייבת,

ובתחושה שלי, אם הייתי מחפש סטוץ או היכרות מסויימת, אז היו שם כמה קצות חוט למשוך.

כשעשיתי קורס NLP לפני כמה שנים, רוב המשתתפות היו בנות, ונוצרו שם קשרים של פתיחות וכנות

שגם מהם אם הייתי בעניין, היה אפשר להמשיך ישירות או להיכרות עם 'צד שלישית'.

גם בקבוצות ספורט של ריצה, רכיבה וכדו', נוצרים קשרים חברתיים שיכולים לייצר כיוון.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

ועדיין, זה מוצר שעובד.

מכיר לפחות עשרה זוגות שהכירו שם, והיום נשואים פלוס.

כמו כל דבר, הטכנולוגיה בסדר, השאלה איך משתמשים.

בזמן הקצרצר שהייתי באפליקציה, הכרתי בלי בעיה.

גם אין בעיה לעשות שיחה ראשונית, ולהגיע לדייט עם אדם סביר. 

הבעיה שאני מזהה אצל רב אלו שאני מדבר איתם קשורה יותר לאיך הם מציגים את עצמם ואיך מתנהלים בדייט.

למשל, אישה חמודה שלא מבינה למה תיבת הדואר באפליקציה תמיד מלאה, שאי אפשר לסנן.

התמונה: עושה גלגלון בבקיני זעיר בים.

התיאור: לא זוכר את המילה, אבל מתאר מישהי שלא מתייחסת בכלל למראה חיצוני, רק הפנימיות רלוונטית.

אממה, בתשאול קצר: לא תצא עם מישהו נמוך, שמנמן, מעדיפה שרירי, וכו'.

מה שרוצה: משפחה.

אחותי... מה שאת מוכרת לא יביא לך את הקונים שאת רוצה...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

ועדיין, זה מוצר שעובד.

מכיר לפחות עשרה זוגות שהכירו שם, והיום נשואים פלוס.

(אחת השאלות היא מתי..)

זה מוצר שעובד בשביל חברת הבת מאצ' גרופ.

כול השאר זה צירוף מקרים ואנקדוטות. אני מצטער, לחשוב שהם אלטרואיסטים ולא מנסים למקסם רווחים על חשבון המשתמש זה נאיבי.

תגיד לי אתה שאתה מאמין בזה שהם לא מנסים לסחוט ממך כול שקל שהם יכולים.

(וכן, לפני שמגיני החברות יקפצו, אני לא שופט אותם על הניסיון להרוויח - רקמצביע על המוטיבציה שלא מתלכדת עם הצורך של המשתמש)

לפני 12 דקות, falou כתב:

כמו כל דבר, הטכנולוגיה בסדר, השאלה איך משתמשים.

זה מתברר כלא נכון במקרה של הרשתות החברתיות. 

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, BoazB11 כתב:

לגבי איך ואיפה לפגוש 'קהל יעד' רחב יותר, לא שאני מחפש, אבל כשעשיתי 'דוג סיטר' לכלבה של קרובי משפחה,

אחרי שבוע-שבועיים של טיולים במסלול קבוע,

כבר הכרתי כמה בעלות כלבים באותו מסלול ונוצרה אינטראקציה בלתי מחייבת,

ובתחושה שלי, אם הייתי מחפש סטוץ או היכרות מסויימת, אז היו שם כמה קצות חוט למשוך.

כשעשיתי קורס NLP לפני כמה שנים, רוב המשתתפות היו בנות, ונוצרו שם קשרים של פתיחות וכנות

שגם מהם אם הייתי בעניין, היה אפשר להמשיך ישירות או להיכרות עם 'צד שלישית'.

גם בקבוצות ספורט של ריצה, רכיבה וכדו', נוצרים קשרים חברתיים שיכולים לייצר כיוון.

אתה מציין פתרון מעולה, אבל הוא חלק מהבעיה. 

רוב הגברים שמצויים חזק באפליקציות האלה, הם כמעט ולא נמצאים בעולם האמיתי. 

ועד שהם כן עושים מאמץ וכן יוצאים לשם, היכולת החברתית די התדרדרה+ יש לחץ אטומי להכיר לזוגיות, וזה ניכר בסביבה הקרובה. 

לא מזמן הייתי במעין מפגש בתור משקיף( להביא פידבק למארגנת על איך זה ניראה מהצד) שיעודו היה היכרות ורוב המשתתפים היו בני 35-45, הלחץ שם "לזרז עניינים" היה ניכר ברמות אחרות. 

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

(אחת השאלות היא מתי..)

זה מוצר שעובד בשביל חברת הבת מאצ' גרופ.

כול השאר זה צירוף מקרים ואנקדוטות. אני מצטער, לחשוב שהם אלטרואיסטים ולא מנסים למקסם רווחים על חשבון המשתמש זה נאיבי.

(וכן, לפני שמגיני החברות יקפצו, אני לא שופט אותם על הניסיון להרוויח - רקמצביע על המוטיבציה שלא מתלכדת עם הצורך של המשתמש)

מעבר לזה שין פסול בלמקסם רווח זה מוצר שעובד עבור חלק מהאנשים. זה שאנשים קונים מוצר שלא מתאים להם זה סיפור אחר אבל לא המוצר אשם בזה.

לפני 2 דקות, David32 כתב:

דוגמא מעולה למוצר שבשימוש נכון יכול להיות אחלה כלי ובשימוש לא נכון יכול להיות הרסני. די דומה לאופנוע כבד.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

זה נכון תמיד.

גם סמים קשים, אפשר לצרוך בחכמה ואפשר להתמכר. 

אם כל מי שהיה מנסה סמים היה מכור, הייתה לך מגיפה...

לפני 8 דקות, David32 כתב:

מה שנאיבי זה לחשוב שאם לחברה שמפעילה את המוצר יש אינטרס, זה בהכרח אומר שאתה הופך לשפוט.

זה קצת גובל בפרנויה, לחשוב שאפליקציית דייטים יכולה לגרום לך לצאת לעוד דייטים, במקום למצוא זוגיות.

לפני 7 דקות, davemustaine87 כתב:

רוב הגברים שמצויים חזק באפליקציות האלה, הם כמעט ולא נמצאים בעולם האמיתי. 

זו אמירה נטולת בסיס.

לפני 7 דקות, davemustaine87 כתב:

ועד שהם כן עושים מאמץ וכן יוצאים לשם, היכולת החברתית די התדרדרה+ יש לחץ אטומי להכיר לזוגיות, וזה ניכר בסביבה הקרובה. 

זה שהיכולת החברתית התדרדרה לא קשורה לאפליקציית הדייטים. למעשה, לא קשורה לאפליקציות. היא קשורה להורים שלא דואגים להתפתחות התקינה של ילדיהם ולמבוגרים שלא דואגים לעצמם.

פורסם
לפני 25 דקות, falou כתב:

זה קצת גובל בפרנויה, לחשוב שאפליקציית דייטים יכולה לגרום לך לצאת לעוד דייטים, במקום למצוא זוגיות.

לא ,אבל אם יש לה בהכרח בעיות מובנות מאוד ברורות- למשל- פרדוקס הבחירה, אין שום אינטרס לטפל בהם, אלא רק להציג מצג שווא שאם תשלם קצת יותר ותהיה מנוי פרימיום, תמצא את הזוגיות. יש גם המון טענות על פרופילים מזוייפים שנועדו להעצים את האשלייה, אבל אני לא יודע כמה זה באמת הוכח.

לפני 29 דקות, falou כתב:

זו אמירה נטולת בסיס.

התכוונתי לגברים שלא חוו כמעט זוגיות/ הרבה זמן לא חוו אחת כזאת. מן הסתם, לא כול משתמש רנדומלי באפליקצית הכרויות. 

לפני 31 דקות, falou כתב:

זה שהיכולת החברתית התדרדרה לא קשורה לאפליקציית הדייטים. למעשה, לא קשורה לאפליקציות.

לא טענתי שכן. 

פורסם
לפני 35 דקות, falou כתב:

לחשוב שאפליקציית דייטים יכולה לגרום לך לצאת לעוד דייטים

זה לא לצאת לעוד דייטים. זה להמשיך לשלם, זה מצגי שווא. ממליץ לתת מבט בגוגל בנושא.

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

הבעיה שאני מזהה אצל רב אלו שאני מדבר איתם קשורה יותר לאיך הם מציגים את עצמם ואיך מתנהלים בדייט.

כן, זה חלק מהסיפור. סתם לצאת לדייטים דרך אפליקציה זה לא כזה קשה. לבנות קשר זה כבר משהו אחר.

לפני כשעה, David32 כתב:

ול השאר זה צירוף מקרים ואנקדוטות. אני מצטער, לחשוב שהם אלטרואיסטים ולא מנסים למקסם רווחים על חשבון המשתמש זה נאיבי.

אני לא מייחס להם אלטרואיזם, כמו שאני לא מייחס ל״טבע״. אבל אדוויל עדיין מעביר לי כאב ראש.

אם הפלטפורמה מצליחה במספרים גדולים לעזור לבני אדם למצוא זוגיות? לא יודע, לא בדקתי, לא חקרתי. למי שאומר באופן גורף שהיא לא - אומנם האנשים שאני מכיר הם לא בהכרח מדגם מייצג לשום דבר, אבל הם גם מלמדים שזה כן אפשרי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 53 דקות, falou כתב:

המטרה המקורית של טינדר לא היתה למצוא זוגיות אלא למצוא סטוצים זמינים עכשיו בקרבתך.

מעולם לא השתמשתי באפליקציות האלו, אבל בתקופתי היו אתרי הכרויות כמו קופידון וכו׳. כבר אז היו תלונות על מצגי שווא שנועדו לגרום לאנשים לעשות מנוי בתשלום.

מי שיצא לדייט ופגש שם בת זוג לקשר שנמשך יותר מכמה ימים, כבר לא יעשה מנוי בתשלום...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

מעולם לא השתמשתי באפליקציות האלו, אבל בתקופתי היו אתרי הכרויות כמו קופידון וכו׳. כבר אז היו תלונות על מצגי שווא שנועדו לגרום לאנשים לעשות מנוי בתשלום.

נו, אז?!

חסרים אנשים שעושים מצגי שווא במציאות?!

אם זה על המסך אז המשתמש פטור מלהפעיל את השכל?

לפני כשעה, David32 כתב:

זה לא לצאת לעוד דייטים. זה להמשיך לשלם, זה מצגי שווא. ממליץ לתת מבט בגוגל בנושא.

אני יכול גם לחפש בגוגל למה אנחנו עושים ג'נוסייד בעזה, מה אני אלמד מזה?!

מישהו מכריח מישהו להמשיך לשלם על שירות שהוא לא צריך?

אולי גם נאשים את תעשיית הפורנו שאנשים מאוננים לבד בבית בקום למצוא בנות זוג?!

לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

לא ,אבל אם יש לה בהכרח בעיות מובנות מאוד ברורות- למשל- פרדוקס הבחירה, אין שום אינטרס לטפל בהם, אלא רק להציג מצג שווא שאם תשלם קצת יותר ותהיה מנוי פרימיום, תמצא את הזוגיות. יש גם המון טענות על פרופילים מזוייפים שנועדו להעצים את האשלייה, אבל אני לא יודע כמה זה באמת הוכח.

אוקי, ו...

זה העולם.

שיתמודדו.

פורסם
לפני 3 דקות, falou כתב:

מישהו מכריח מישהו להמשיך לשלם על שירות שהוא לא צריך?

אולי גם נאשים את תעשיית הפורנו שאנשים מאוננים לבד בבית בקום למצוא בנות זוג?!

כרגיל הגענו לאיזה מבוי סתום.

מה ההאשמה ומה אתה רושם. המצאת לעצמך משהו ואתה רץ איתו. 

• רעיון טוב! 1

- By lifting money bags

פורסם

אחוז מאד גבוה מהעסקים בעולם, כולל שירותים, נובע מלקוח עם מצוקה ומישהו שרוצה "לעזור לו לפתור אותה" בתשלום.

כך העולם עובד. היוצאי דופן בגדול הם העסקים שממציאים מצוקה, ומשווקים אותה יחד עם הפתרון שלהם. 

אפליקציות ההיכרויות (ולפני כן, שירות שידוכים בוידאו. ולפני כן, וואלה לא יודע) לא יוצאות דופן בקטע הזה. 

לא יודע לומר באחוזים- כמה מתוך אלו שמגיעים למקומות האלו זה מתוך מקום של ייאוש כי לא הסתדרו עוד קודם, אבל זה מצב שמייצר תלות כלשהי. 

מה שפאלו פותר כלאחר יד ב"שיתמודדו", במקרים לא מעטים מצריך עזרה חיצונית להתמודדות הזו. 

לאנשים יש נטיות כאלו ואחרות להגיב לדברים שונים- יש כאלו שיתמכרו ממש לאפליקצית הזו, כמו להימורים או למשקאות משכרים. יציאה עצמונית מהמצב הזה לא תמיד אפשרית.  

ברוב המוחלט של המקרים, הבעייה היא לא באפליקציה עצמה- כלי די בנאלי, שעושה את העבודה שלו כמתוכנן, אלא במשתמשים. בצד האחד של הסקאלה יש דרישות מאד גבוהות לצד חששות שחלקן מוצדקים, בצד השני של הסקאלה יש יהירות ואולי גם לא מעט נסיונות ניצול אני מאמין. 

תוסיף על האווירה הנפיצה הזו עיזים נוספות, כמו חוסר ביטחון עצמי, חסך ביכולת לפתח שיחה קלילה, "לא לדעת איך לדבר עם המין השני", אישיות מופנמת וביישנית, ועוד כל מיני דברים בקו הזה- וקיבלת תלות שלא נגמרת ללא התערבות חיצונית. 

אז אולי לא מכריכים אף אחד לשלם, אבל כמו עם אתר של מודעות דרושים שאני מנוי (חינמי) אליו, אם אתה מנוי משלם, הסיכויים שלך גודלים- אולי. אין לי איך לדעת שאין פתיונות ("מודעה זו זמינה רק לגולשים בתשלום"-אמיתי או מודעה מומצאת?), אבל לפחות אני נתקל בפחות חומות וזה מרגיש כמו התקדמות. מקווה שהסברתי את עצמי, וכן, מודה שנפלתי לתשלום מנוי לאיזה אתר דרושים בעבר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...