Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדקת שיש חשמל?  תבדוק עם מולטימטר במנוע עצמו, אם שם אין תלך ללפני הלחצנים וכן הלאה, תבודד את הבעיה.

המנוע מסתובב חופשי, או שהוא תקוע?

תמונות יעזרו לנו לעזור לך להבין מה הולך. 

עריכה אחרונה על ידי ELI001
פורסם
לפני 10 שעות, Ron Poh כתב:

ועכשיו, לאור התגובות הנ”ל ננצל את השרשור לשאלה שלי.

בעוד כחצי שנה בערך כוונתי להשכיר דירה עם כל מוצרי החשמל... כיריים, תנור, מקרר, מ. כביסה, מייבש כביסה, 4 מאוורי תקרה, ובנוסף ריהוט מושלם.

אין בכוונתי להוסיף שקל אפילו לא ישן, על שכר הדירה כפי שמקובל בשכונה, שיהנה השוכר. כל המכשירים עובדים תקין.

אבל, אם יוצא מהתגובות שלכם, שאתם מצפים שאני אתקן מכשיר תקול, אזי יצאתי פראייר. עדיף לי למכור הכל, איך שלא יהייה אקבל כמה מאות ש”ח טובים.

ונחזור לנושא, פות”ש קיבל אביזר שממש לא בכל דירה יש אותו, בניגוד לניאגרה שקיימת בכל דירה. אין גם כל חובה חוקית להתקין אביזר כזה או למסור דירה שאביזר זה קיים בה. 

ומשאלה על איזה אביזר להתקין, יש כאלה שקופצים על המשכיר כאילו פגע בזכויות השוכר.

המשכיר יצא לדעתי בסדר, ובסוף זה נהפך כאילו יצא ”רשע”.

אנחנו סוטים מהנושא, אולי כדאי לפתוח נושא חדש כדי לא לחטוף את השרשור.

קודם כל, כפי שנכתב, תגדיר היטב בחוזה ותספר בגלוי מהרגע הראשון, כדי שהיו לאף אחד טענות.

אבל מעבר לזה, אתה נכנס פה לאיזו פינה שאני לא בטוח שאתה לגמרי מודע אליה.
מי שיש לו מכשירי חשמל, לא מחפש דירה מצויידת, הוא לא צריך את הציוד שלך, זה רק מייצר לו בעיה. מי שמחפש דירה מצויידת כולל מכשירי חשמל (גדולים, כלומר מקרר, מכונת כביסה וכדומה, לא מיקרו וקומקום) לגמרי מצפה שהם יהיו תקינים וחלק מהדירה, אחרת לא היה מחפש דירה עם מכשירי חשמל מלכתחילה. כך שמה שאתה מציע זה לא פה ולא שם, זאת אומרת אתה אוחז את המקל בשני קצותיו. ככה זה נתפס.

יש שוק מסויים לדירות מצויידות, אתה יכול בהחלט (וצריך, לדעתי) לגבות על זה פרמיה. אבל להציע דירה מצויידת בלי שום אחריות על הציוד... לא, זה לא לעניין. במקרה כזה, לגמרי תפטר מהציוד.

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 5 שעות, wa11a כתב:

טוב עדכון,פירקתי, הקבל היה מפוצץ. החלפתי קבל עדיין לא עובד.

חבל שלא נתת כמה תמונות בהזדמנות זו.

אפשר לנסות סיעור מוחות של החברים פה.

הנה, מולטימטר ולבדוק עד איפה יש מתח, זה אחלה רעיון שכבר זרקו פה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

האם לפחות המאוורר מזמזם עכשיו? או שגם זה לא?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...