Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שבוע שעבר קיבלתי למלא את הטופס הזה, ביקשו לדווח על גובה המשכורת, איפה אני גר ואיזה רכב יש לי.

מה הסיבה שהם שלחו לי את הטופס?

אני עובד כשכיר ואין לי שום מקורות הכנסה אחרים.

פורסם

לדעתי מדובר בנסיון של מס הכנסה לאתר מעלימי מס.

לפני שנים גם נדרשתי למלא טופס, לא זוכר את מספרו. גם לי לא היו הכנסות נוספות פרט למשכורת לא גבוהה.

שלחתי ויותר לא שמעתי מהם.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, דניאל1983 כתב:

שלום,

שבוע שעבר קיבלתי למלא את הטופס הזה, ביקשו לדווח על גובה המשכורת, איפה אני גר ואיזה רכב יש לי.

מה הסיבה שהם שלחו לי את הטופס?

אני עובד כשכיר ואין לי שום מקורות הכנסה אחרים.

כמוני כמוך. לא ידעתי שזה נקרא טופס 5328. בכל אופן, שלחו לי באיזור המקוון. ותכלס בדקתי אצלם, יש את כל טופסי 106 למשל. וכתוב "דרישה שנשלחת לאזרחים".

להערכתי, ולהבנתי, הם מצליבים מידע ומבחינת הנתונים אתה לא כמו כולם. אז הם בודקים. כתוב למטה "מבצעים סריקה תקופתית על עשרות מאגרי מידע ממשלתיים, ציבוריים, פיננסיים ומסחרים במטרה לאתר חריגות בין הצהרות הנישומים לנתונים בפועל". ואם תשים לב, כתוב "הרשות רשאית לבחון באופן יסודי את הכנסות הנישום, על פי מאגרי מידע אלו עד עשר שנים אחורה". 

לי יש תיאוריה, אולי בגלל שאני קונה המון באמאזון.. אז אולי בגלל זה. 

שאלו גם אם יש לך חשבונות בנק בחו"ל או מטבע זר או מטבע קריפטו? 

Screenshot 2025-06-15 152826.png

Screenshot 2025-06-15 152912.png

עריכה אחרונה על ידי saar5555
מידע.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לפני המון שנים קיבלתי דרישה מסוג זה. הטענה ששמעתי היתה שמחפשים מורים שנותנים שיעורים פרטיים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, saar5555 כתב:

כמוני כמוך. לא ידעתי שזה נקרא טופס 5328. בכל אופן, שלחו לי באיזור המקוון. ותכלס בדקתי אצלם, יש את כל טופסי 106 למשל. וכתוב "דרישה שנשלחת לאזרחים".

להערכתי, ולהבנתי, הם מצליבים מידע ומבחינת הנתונים אתה לא כמו כולם. אז הם בודקים. כתוב למטה "מבצעים סריקה תקופתית על עשרות מאגרי מידע ממשלתיים, ציבוריים, פיננסיים ומסחרים במטרה לאתר חריגות בין הצהרות הנישומים לנתונים בפועל". ואם תשים לב, כתוב "הרשות רשאית לבחון באופן יסודי את הכנסות הנישום, על פי מאגרי מידע אלו עד עשר שנים אחורה". 

לי יש תיאוריה, אולי בגלל שאני קונה המון באמאזון.. אז אולי בגלל זה. 

שאלו גם אם יש לך חשבונות בנק בחו"ל או מטבע זר או מטבע קריפטו? 

Screenshot 2025-06-15 152826.png

Screenshot 2025-06-15 152912.png

כן שאלו על קריפטו ומטבעות זרים, נראה לי זה טופס סטנדרטי.

האמת אני גם מזמין הרבה מחו"ל, ועוזר גם לכול המשפחה להזמין, ככה שכול ההזמנות והשחרורים ממכס עוברים דרך התעודת זהות שלי.

אולי זה מה שהדליק אצלהם נורות אדומות.

כי מבחינת הכנסות/הוצאות אין אצלי שום דבר חריג.

• מעניין 1
פורסם

תיאורטית זה יכול להדליק אצלם נורה אדומה, במיוחד אם אתה מזמין שוב ושוב את אותה קטגוריה של מוצרים. אבל רוב הסיכויים שנבחרת באקראי.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 15 שעות, hans כתב:

תיאורטית זה יכול להדליק אצלם נורה אדומה, במיוחד אם אתה מזמין שוב ושוב את אותה קטגוריה של מוצרים

אותה קטגוריה, התכוונת נגיד לכלי עבודה? או חומרי ניקוי לאוטו? 

או בגדים? 

אני חשבתי שזה הולך לפי כמויות.. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם וגם.

אם תקנה למשל 8 מצלמות לאוטו בו זמנית, מיצרנים שונים - המכס יתעורר.

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...