Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדשו ותהנו. 

אני בדעה שאת ׳חווית׳ הקנייה שוכחים כשיוצאים מהסוכנות, אבל מכיוון שבנקודות שתיהן הגיעו למקום הראשון עדיין אני חושב שעשית בחירה נכונה שקנית סקודה ובכל מקרה זו גם היתה הבחירה הראשונה שלי אם אלו היו האפשרויות.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

יש סיכוי שהם פשוט היו בהלם שמישהו בא לרכוש קורסה? :-) דווקא במותג שכן צריך את המגע הנוסף של איש מכירות, מסתבר שזה לא קיים אבל האמת היא שזה לא ממש מפתיע אותי שזה כך אצל לובינסקי, הם מעולם לא היו מוצלחים במיוחד בשירות מהיסטוריה ארוכה שהייתה לי ולמשפחה שלי איתם, היסטוריה שבסוף גרמה להחרמה של תוצרת היבואן. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בחירה טובה לשימושים האלה, תתחדשו. מניסיון אישי מצער יש לומר ברוב אולמות התצוגה מעטים אנשי השירות הטובים, יש המון מוכרים שלא מקצועיים ולא מכירים את המוצר ואת המתחרות לעומק. 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

מצויין, הלוואי וכל הישראלים לא היו שוכחים כמו @ArikB את חוויית השירות שהם מקבלים, אולי זה היה משפיע על נותני השירות בארץ וגורם להם להבין שלא יקנו בכל מחיר.

תתחדשו

עריכה אחרונה על ידי adi89
  • אהבתי 1
פורסם

אחרי שהוצאנו 4 רכבים מצ'מפיון והיום אני בעלים של VAGIT, אני אעדיף לחתום עסקה עם שטן מאשר לקנות מהם רכב נוסף.

הם סופר נחמדים במכירה, כשתרצה לנצל אחראיות - דבר ללמפה, כל דבר שלא רוויחי למוסך - תקבל תור בעוד 3 שבועות כי יש עומס.

קיבלת חווית קנייה שלילית מהיבואן הראשון, אבל זה לא אומר כלום על הרכב..

• מעניין 2
פורסם

תתחדש אחלה רכב בטוח שתהנה.

נשמח לקרוא סיכום שנתי.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, ArikB כתב:

תתחדשו ותהנו. 

אני בדעה שאת ׳חווית׳ הקנייה שוכחים כשיוצאים מהסוכנות, אבל מכיוון שבנקודות שתיהן הגיעו למקום הראשון עדיין אני חושב שעשית בחירה נכונה שקנית סקודה ובכל מקרה זו גם היתה הבחירה הראשונה שלי אם אלו היו האפשרויות.

לא כולם שוכחים. אני זוכר לרעה את השקרים שלובינסקי שיקרו לי במועד הזמנת הרכב החדש:
-- אמרו שמתקינים מצלמת רברס מקורית של סיטרואן, הסתבר אחרי שנתיים שהתקינו משהו של קוברה שמתפקד הרבה פחות טוב. כשמיד אחרי קבלת הרכב התקשרתי ושאלתי למה התיאור בספר הבעלים לא דומה למצלמה בפועל (הקוים שמצוירים על המצלמה לא עוזרים לנסיעה מדוייקת אחורה בפניה), אמרו ״אה, זה דגם חדש של מצלמה״;
-- ביקשתי שיותקנו חיישני נסיעה לאחור. כשקיבלתי את הרכב, לא ראיתי את התצוגה הקטנה שהייתי רגלי אליה מרכבים קודמים שנותנת את המרחק מעצם מאחור. שאלתי למה אין, אמרו לי ״זה דגם שמגיע בלי״. אחרי 6 שנים, כשבמקרה היה צריך לפתוח את הדאשבורד, התגלה שפשוט התעצלו להרכיב את התצוגה והיא היתה זרוקה בפנים. מי שפתח הרכיב אותה ב-30 שניות.

אני גם זוכר את חוסר המקצועיות (אף בן אדם באולם התצוגה הראשי בת״א לא ידע להגיד לי את מירווח הטיפולים של הדגם, ולא מי שמסר את הרכב. ספר הבעלים מפנה לסיפרון שירות שלא מגיע עם הרכב לתדירות וזמן פעולות השירות -- אבל צריך לעמוד במה שכתוב בו כדי שהאחריות תתפוס)
מי שמסר את הרכב גם ממש לא הכיר אותו לפרטיו, אמר כמה דברים לא נכונים ולא הגיונים (״אין דרך להפעיל חימום למראות הצד״).

יהיה לי קשה מאד לקנות מהם רכב חדש.
10 שנים קודם קניתי סקודה מצ׳מפיון, הכל היה יותר מקצועי, ולא היו שקרים.

• מבאס 1
  • מעניין 1
פורסם

הכול יכול להיות גם ענין של נסיבות, היית מגיע בשעה אחרת יכל לזרום במקום הראשון, היית מגיע בשעה אחרת היה יכול להיות פחות מוצלח במקום השני.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, Guyrguyr כתב:

הכול יכול להיות גם ענין של נסיבות, היית מגיע בשעה אחרת יכל לזרום במקום הראשון, היית מגיע בשעה אחרת היה יכול להיות פחות מוצלח במקום השני.

מתייחס אלי? אז לא. כי זה היה תהליך של 4-5 פגישות, לא אחת. טיפל פי כל הזמן מנהל אולם התצוגה... רק במעמד ההזמנה עצמה הוא נעלם והעביר אותי לסוכן המכירות הכי זוטר, ורק אליו התייחסה אח״כ בקשת המשוב של החברה. יש הבדל בין ליפול חד-פעמית על זמן לחוץ (לא היה כזה באף אחת מהפעמים שהייתי) לבין רמאות ממש.
לא צריך לקחת שבוע לחזור אלי בתשובה האם אפשר להרכיב וו גרירה על הרכב רמאש, ואם כן אחד נשלף -- כשאני מראש שלחתי לאותו מנהל את המק״טים של סיטרואן מאתר סיטרואן אירופה של האביזרים המקוריים הרלוונטים (אחד נשלף ואחד לא). יום לפני שחזרו אלי בתשובה (״רק נשלף, אנחנו לא יודעים את המק״ט אבל מקורי״) גיליתי את המק״ט בעצמי באתר החברה בארץ, תחת רשימת החלפים.

היו גם שגיאות במפרט. למשל, שהכיסא ליד הנהג יכול גם להתקפל, כדי להוביל חפצים מאד ארוכים כמו אריזות איקאה. מסתבר שבאירופה זו אופציה בתשלום ברמות הגימור הגבוהות, בארץ לא יש יש רק רמת גימור אחת שהיבואן החליט עליה. אז זה לא היה משנה את ההחלטה שלי לקנות, אבל בכל אופן הערתי להם לאחר מכן כדי שיתקנו את המפרט באינטרנט לפחות (גם על עוד משהו שאני כרגע לא זוכר). כמובן שלא שינו גם בשנתיים שעוד המשיכו למכור את הדגם.
רכב זה מוצר מורכב. חברה שמשתמשת במודל הסוכנים אני מצפה שהם יכירו את מה שהם מוכרים.

• אהבתי 1
פורסם

בנוגע להתקנה, זה לא קשור ללובינסקי. למיטב ידיעתי, כל היבואנים עובדים עם חברות התקנה מקומיות שונות. כנראה שהרכב שלך נפל לידיו של עובד ממורמר במיוחד, שרק רצה לסמן V שהוא סיים את ההרכבה, והמנהל שלו לא טרח לבדוק את איכות העבודה.

בלי קשר לאירוע שתיארת, בשנת 2025 אני לא הייתי קונה רכב חדש שמגיע בלי מצלמות מקוריות מהמפעל. זה דבר כל כך בסיסי וזול, שקשה להבין מדוע חברות הרכב ממשיכות לשמור אותו לרמות הגימור הגבוהות בלבד.

פורסם

אני מעריך שאין קשר בין עלות פריטים להחלטה באיזו רמת גימור לשים אותה.

כנראה נעשה נסיון לגרום לאנשים לשלם על רמת הגימור העליונה בלי להפשיט לגמרי את הנמוכות יותר.

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...