Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שמתי לב לשם אבל היום לך תדע.  אם היום לבנים קוראים נטע ולבנות עומר אז למה לא לקרוא לבדואי חננאל?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחזרה לדוגמא שאיתה התחיל השרשור, אתמול ראיתי את ״זמן אמת״ על הדורס נחמן חורי, ועורך דינו.

לא ברור איך השופטת פשוט משחררת לביתו עבריין מורשע עם היסטוריית עבירות מרשימה.  

עורך הדין שלו מתפאר איך הוא הולך להוציא אותו לחופשי אחרי שבבירור הרג בן אדם, ואיכשהו, אני גם מאמין שזה לגמרי יכול לקרות. פשוט הזיה.

פורסם
לפני 18 שעות, Night Driver כתב:

זה לא מה סביר בעיני השופט אלא מה סביר בעיני מערכת החוקים.

זה לא נכון

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 18 שעות, פינדר כתב:

בית המשפט לא שולט. אין לו חיילים ואין לו שוטרים שסרים לפקודתו ואוכפים את הפסיקות.

הוא תלוי ברצון הטוב של הרשות המבצעת לקיים ולאכוף. זה חלק מובנה באיזונים שיש בדמוקרטיה.

בית המשפט כן שולט. מי שלא יודע לשלוט זה הימין שממשיכים לשחק לפי הכללים ולכן גם כל הגופים כולל המשטרה נשמעים לכללים,

בנימין נתניהו צריך ללמוד מיאיר לפיד ויצחק רבין איך מדברים ’בכבוד’ לבית המשפט.

או שהוא מנוע מלדבר עליהם כי הוא באמצע תהליך שמי גרר אותו לזה כדי להשתיק אותו? (ניחוש 1)

בנוסף לבית משפט יש גוף חזק מאוד קוראים לגוף הזה פרקליטות...

לפני 18 שעות, פינדר כתב:

אני לא רואה הרבה טעם בהמשך הדיון, כי הפער גדול.

הפעם (כמעט) לראשונה אני מסכים איתך.

הפער ביניינו הוא גדול, מה שחיובי בעייניך אצלי הוא יכול להיות שלילי וכן להיפך, זה כמו למשל להתווכח עם קניבל על מוסריות ברצח, אני לא מתכוון חס חלילה שאתה בן אדם רע אלא פשוט שאין טעם להתווכח עם מישהו כשבסיס הערכים מה טוב ומה רע מה חיובי ומה שלילי שונה לגמרי.

בכל אופן אני לא רואה טעם בדיון ומפסיק להגיב וכנראה גם לא להיכנס לקרוא בשרשור זה כמו שאני מתנזר לאחרונה מהשרשור הפוליטי הארוך.

• רעיון גרוע 3
  • רעיון טוב! 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
בתאריך 20.12.2024 בשעה 01:36, GREEN. כתב:

או שהוא מנוע מלדבר עליהם כי הוא באמצע תהליך שמי גרר אותו לזה כדי להשתיק אותו? (ניחוש 1)

שרה נתניהו?

• תוכן חדש...