Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

1. נוסע כ 5-6 אלף ק"מ בשנה, 90% עירוני, לא הררי מדי (צור יצחק).
2. מחפש רכב עם מערכות בטיחות מתקדמות (תיקון סטייה אקטיבי ובלימה אוטונומית).
3. רכב אמין, מעדיף בלי טורבו ותיבת הילוכים אוטומטית או רציפה מטעמי אמינות (אני תמיד עושה טיפולים בזמן ולפי הוראות היצרן, בתקווה להגיע למוסך רק לטיפולים אלו).
4. רכב שאפשר להסיע בו 2 ילדים עם כסאות במושב האחורי ותא מטען סביר לעגלה, כך שרכבי מיני לא באים בחשבון (ובכללי מעדיף רכב כמה שיותר גדול "?SUV?" במסגרת התקציב)
5. רכב עם חלונות אחוריים גדולים מספיק (מאזדה 3 למשל קלסטרופובי מדי).

יש חיות כאלו?

עריכה אחרונה על ידי tawwy2
פורסם

תעלה תקציב לאיזור 60 אלף, כדי שתוכל לרכוש קיה ספורטאז' 2017 אורבן מנוע 1600 אטמוספרי 132 כ"ס במצב שמור מטופל בזמן . 

• מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על המענה.

1. האם שני הדגמים (1600 ו2000) באותה האמינות?
2. למה בעצם לא 2016? הדור הרביעי הוא מ2016 לא?
3. אם אין ברירה אז אני אחכה קצת ואעלה את התקציב (למרות שממש קיוויתי שהתקציב שלי "50" יספיק), ואם כבר עולה ל60, האם כדאי לי לשכול את:
קיה ריו 2018 GX 1.4
קיה סטוניק 2018 URBAN 1.4
יונדאי אלנטרה 2019 INSPIRE SR 1.6
האם הרכבים האלו עונים על הדרישות?
איך הרכבים האלו בהשוואה לספורטאז' (לתוואי והצרכים שלי)?

פורסם (נערך)

לדגם 2000 סמ"ק של ספורטאז' יש יותר כוח ופחות סיכויים להצטברות בוצה במנוע. 

אבל הוא עוד יותר יקר.

רצית תיקון סטיה מהנתיב ובלימה אוטונומית.

ב 2016 נמכרו שתי הצורות.

בצורה החדשה יש את המערכות שביקשת. אפשר להתמקד בצורה החדשה בלבד של אותו השנתון, עם העדפה למנוע 2000. אבל גם כאן התקציב לא מספיק לרכב עם נתונים טובים.

סטוניק רכב יותר קטן, יותר חלש ( 1.4 אטמוספרי ) , אבל יכול להתאים ( לדעתי, גם יחרוג קצת מ 60 אלף₪)

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איך קיה נירו 2017 בהשוואה לספורטאז' 2017 מנוע 2000?
בתוואי שלי אין חשיבות רבה לצריכת הדלק, הכוונה איזה רכב מבין השניים יותר אמין ופחות יקר לתחזוקה, ובכללי מה החוזקות של אחד מול השני?

פורסם

אם צריכת דלק לא מהותית עבורך - לך על הספורטאז'. הנירו חסכוני בהרבה אך עם פוטנציאל לתקלות (ולא רק סוללה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...