Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטוח רכב ללא עבר בטוחי רציף

פוסטים מומלצים

שלום,

בסוף יוני 2024 הסתיים הבטוח של הרכב שלי, סוזוקי ג׳ימני 2020 שאני הוצאתי מהחברה.

סוכן הבטוח שהייתי לקוח אצלו עדכן אותי שלא יהיה ניתן לחדש את הבטוח כי כל חברות הבטוח שהוא עובד איתן הפסיקו לבטח רכבים מהסוג הזה (רכב גניב).

נסיתי בעצמי לדבר ישירות עם כמה חברות בטוח וקיבלתי אותה תשובה: לא מבטחים את הרכב הזה.

לאחרונה הבנתי שחברת מגדל התחילו לבטח רכבים מהדגם הזה בתנאי להתקין מערכת מיגון פעילה, אחרי שיצרתי איתם קשר אמרו שבנוסף צריך לבצע גם בדיקת SafeCar, וגם אז לא בטוח שיסכימו לבטח את הרכב בגלל שאין עבר בטוחי רציף.

היה לי עבר בטוחי של 5 שנים עם אפס טביעות לפני הבלגן הזה.

בכל מקרה אני מתקין את מערכת המיגון מחר ואעשה גם את הבדיקה, אבל עכשיו אני תקוע בלי בטוח וממה שהבנתי סיכוי קטן שיסכימו לבטח לי את הרכב.

אשמח לכל עזרה או הכוונה למישהו שיכול לעזור לי למצוא פתרון ואוכל לבטח את הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, Mustali כתב:

שלום,

בסוף יוני 2024 הסתיים הבטוח של הרכב שלי, סוזוקי ג׳ימני 2020 שאני הוצאתי מהחברה.

סוכן הבטוח שהייתי לקוח אצלו עדכן אותי שלא יהיה ניתן לחדש את הבטוח כי כל חברות הבטוח שהוא עובד איתן הפסיקו לבטח רכבים מהסוג הזה (רכב גניב).

נסיתי בעצמי לדבר ישירות עם כמה חברות בטוח וקיבלתי אותה תשובה: לא מבטחים את הרכב הזה.

לאחרונה הבנתי שחברת מגדל התחילו לבטח רכבים מהדגם הזה בתנאי להתקין מערכת מיגון פעילה, אחרי שיצרתי איתם קשר אמרו שבנוסף צריך לבצע גם בדיקת SafeCar, וגם אז לא בטוח שיסכימו לבטח את הרכב בגלל שאין עבר בטוחי רציף.

היה לי עבר בטוחי של 5 שנים עם אפס טביעות לפני הבלגן הזה.

בכל מקרה אני מתקין את מערכת המיגון מחר ואעשה גם את הבדיקה, אבל עכשיו אני תקוע בלי בטוח וממה שהבנתי סיכוי קטן שיסכימו לבטח לי את הרכב.

אשמח לכל עזרה או הכוונה למישהו שיכול לעזור לי למצוא פתרון ואוכל לבטח את הרכב.

תנסה לדבר עם הסוכנות שאני עובד איתה אולי יעזרו לך (אני עובד איתם מעל ל20 שנה)
אין לי נסיון עם הסיפור שלך אבל השירות שלהם מעולה והם זמינים תמיד
השיטה ביטוחים
תנסה לדבר עם הדר 04-6532684

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...