Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפריצר סיאט

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, דניאל1983 כתב:

ממליץ גם למלא רק מים מזוקקים עם תוסף סבון מרוכז.

זהו, שאני תמיד קניתי את המים לניקוי שמשות בבקבוק של 4 ליטר  - ואף פעם לא היו בעיות. טפו טפו. 

עוד כשהיתה לי פאביה, ואז איביזה, ועכשיו עוד איביזה. 

מים מזוקקים - אפשר גם לשים בקבוק לאסוף את המים של המזגן. אלה מים מזוקקים. נוזל מרוכז קניתי לאחרונה מאמאזון. משהו שעם משאבה קטנה, וכל לחיצה מוציאה כמו שמספיקה לגאלון אחד (4 ליטר).

מקווה לנסות את זה מתישהו. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מקט היה זהה בכל אופן אפשרי גם לתמונות אבל היה קטן במילמטרים והתופסנים לא עבדו כמו המקורי וגם לא השפריץ טוב לא היה אפשר לכוון אותו למעלה מספיק

לפני 1 דקה, saar5555 כתב:

לניקוי שמשות בבקבוק של 4 ליטר

משתמש בנוזל שמשות שופרסל וכתוב ממיס שומנים ומונע אבנית וגם שומר על המגבים אבל כבר נקרעו הזמנתי גם חדשים

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הנוזלי שמשות הכחולים שמוכרים זה מי ברז עם קצת סבון וצבע.

לי זה עשה כול הזמן סתימות. זה בוודאות לא מונע אבנית.

לפני 3 שעות, saar5555 כתב:

זהו, שאני תמיד קניתי את המים לניקוי שמשות בבקבוק של 4 ליטר  - ואף פעם לא היו בעיות. טפו טפו. 

עוד כשהיתה לי פאביה, ואז איביזה, ועכשיו עוד איביזה. 

מים מזוקקים - אפשר גם לשים בקבוק לאסוף את המים של המזגן. אלה מים מזוקקים. נוזל מרוכז קניתי לאחרונה מאמאזון. משהו שעם משאבה קטנה, וכל לחיצה מוציאה כמו שמספיקה לגאלון אחד (4 ליטר).

מקווה לנסות את זה מתישהו. 

אפשר קישור לאמזון?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם
לפני 3 שעות, דניאל1983 כתב:

המק"ט זהה לשלך.

איך זה יכול להיות?

אני גם רכשתי לרכב שלי מתזים מאליאקספרס בכמה שקלים אחרי שהמתז החליט להיהרס ולהתיז לי זרם מים שוטף ולא רסס כמו שאמור

אותו מקט אבל השפריצר יושב נמוך יותר באיזה מילימטר או שניים ואז הוא לא עובר את הגובה  של המכסה מנוע במלואו וכתוצאה הוא משפריץ גרוע

בדברים כאלו שכל מילימטר חשוב לפעמים איכות סינית לא מספיק טובה..

פורסם
לפני 36 דקות, דניאל1983 כתב:

הנוזלי שמשות הכחולים שמוכרים זה מי ברז עם קצת סבון וצבע.

לי זה עשה כול הזמן סתימות. זה בוודאות לא מונע אבנית.

אצלי, אומנם מדובר ברכבים חדשים מהחברה, אבל לא היו אף פעם סתימות. אז לא יודע מה להגיד. לדעתי חשוב להקפיד על מים מזוקקים. 

זה מה שקניתי באמאזון. לא יודע אם זה עדיין נשלח. 

הזמנתי גם את זה, אבל לפתע נראה שאין משלוחים.. לא ברור לי מה שקורה באמאזון.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, guy11 כתב:

מקט היה זהה בכל אופן אפשרי גם לתמונות אבל היה קטן במילמטרים והתופסנים לא עבדו כמו המקורי וגם לא השפריץ טוב לא היה אפשר לכוון אותו למעלה מספיק

סתם זורק, אז למה אתה לא פשוט קונה את החלק המקורי?

האם החלק הסיני וההתעסקות והבלאגן איתו שווים לך את ה-300₪? כנראה שלא. דווקא בחלקים הקטנים האיכות נמדדת. לא צריך לחסוך בכל דבר, בייחוד בחלק שאתה כנראה תחליף רק פעם אחת לכל אורך הזמן שתחזיק את הרכב הזה (300₪ חלקי X שנים). החשיבה שלך מוטעית.  

מחיפוש מהיר בגוגל, מצאתי המון אתרים שמוכרים אותו ב-20£ או פחות. משלוח יעלה גם באיזור הזה כנראה. הרבה פחות מ-300₪.

אלא אם כן אתה רוצה להמשיך את הניסוי וטעייה מאליאקספרס, שזה כבר שלך. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 3

2016 BMW M235i.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...