Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדש באיזור השרון, פעם עשיתי טסט במכון טסטים שלא אציין את שמו והכשיל אותי על מגב יבש.

אשמח לקבל המלצה על מכון טסטים (באיזור השרון/גוש דן, עדיף שרון) שלא יכשיל אותי סתם.

כדי לא לגרום לבעיות והכפשות, נא לא להזכיר מכונים שהם בעייתים, רק כאלה שאתם ממליצים עליהם.

אם זה לא בקשה גדולה, גם שעה מומלצת להגיע שלא אבלה חצי יום בתור לטסט.

תודה.

פורסם (נערך)

דינמומטר ברעננה, איזור התעשיה.

מעביר אצלם כבר כמה שנים את הרכבים שלי וגם של קרובי משפחה וחברים.

אף פעם לא התעסקו עם שטויות ולא חיפשו 'השלמת הכנסה'.

בפעם האחרונה לפני כחודשיים הגעתי בסביבות 12 באמצ"ש ותוך חצי שעה הייתי עם טופס חתום בחוץ.

כשהייתי בתחילת ינואר עם רכב אחר, היה תור ארוך בחוץ, אבל זרם די מהר.

*לא בדקתי (אולי @kompy יודע), אבל נראה לי שיש הרבה רכבים יחסית שעלו לכביש בינואר,

לכן זה חודש עם תורים ארוכים במכוני הרישוי (מזמינים בסוף שנה ומחכים לרישום בתחילת שנה חדשה),

ואת הרכב הנ"ל עם טסט בתחילת ינואר, אני משתדל להקדים ולהעביר כבר בדצמבר כשיותר פנוי.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

דינמומטר ברעננה די בסדר
לפני חודש הכשילו על לוחית רישוי "דהוייה" לרכב בן 5 שחונה בחניה מקורה.
הבת שלי שהיתה איתי ברכב, התפלאה... הסברתי לה שזה מס אשכנזים.
גם התקינו עקום!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

במהלך השנים ביצעתי טסט גם בדינמומטר ברעננה וגם במבדק בהרצליה - בזמנו שניהם היו די עמוסים . לפעמים האוטו היה עובר חלק ולפעמים היו מכשילים על מגב יבש, לוחית רישוי דהויה וכו'.

בשנתיים האחרונות אני מעביר את האוטו טסט ב"איזי טסט" בחולון. ביצעתי שם כבר שני טסטים,עם שתי מכוניות שונות ובשתי הפעמים היה מאוד מהיר והיה נראה שלא חיפשו להכשיל על שטויות. הגעתי בשעות הבוקר המאוחרות.

עריכה אחרונה על ידי superb
פורסם (נערך)

מבדק בהרצליה, ולאחרונה טסט בשרון כפר סבא.
לשניהם אני בא לפני 8 ומחכה זמן סביר בתור.

בכפר סבא נכשלתי על בלימה בג'ימני (להכשיל ג'ימני בן 15 על בלימה זה בערך כמו להכשיל אותך שאתה נושם) ובמבדק נכשלתי פעם אחת על צמיגים בטויוטה (לא הפתיע. החלפה הייתה מתוכננת) ולפני כמה שנים על פנסים שהיו די דהויים והתעצלתי לשייף בעצמי.

מעולם לא נכשלתי על לוחית/ מגב/ פח / אפוד/ מס אשכנזים, עם מספר מכוניות בנות שנתיים ועד 16.
הפסקתי ללכת למבדק דווקא בגלל בוחן אחד אנטיפתי, דווקא בעמדת הבור, שממש הוציא לי את החשק לחזור לשם, אז עברתי לכפ"ס. 

שתי המכוניות שלי עוברות טסט בנובמבר, כך שבתוך שבועיים +- אני מבקר שם פעמיים, ממש חוויה 😁

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

מחזק
את הדאסטר של העבודה אני לוקח לשם  😁 (המשרד בראש העין)
מתקתקים, באים לעבוד ולא לחרטט

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 4 שעות, BoazB11 כתב:

אבל נראה לי שיש הרבה רכבים יחסית שעלו לכביש בינואר

כמובן שיש הרבה מכוניות שעולות בינואר, בחודשים נובמבר דצמבר אנשים מעדיפים לדחות את קבלת הרכב לינואר בשביל לקבל את השנתון הבא.

אז כל מה שלא עלה בנובמבר/דצמבר, עולה בינואר, לפעמים גם גולש לפברואר. 

ינואר זה חודש הכי עמוס במכוני רישוי, אולי גם סוף דצמבר עמוס שכבר ניתן לעשות את הטסט של ינואר.

נובמבר אמור להיות כי פחות עמוס. 

פורסם

אני לא יודע אם חולון רלוונטי, אבל אם כן אז אמליץ בחום על איזי טסט.

מקצוענים, זריזים ושירותיים 

ובעיקר זה  שלא צריך לצאת מהרכב

פורסם
לפני 8 שעות, BoazB11 כתב:

בפעם האחרונה לפני כחודשיים הגעתי בסביבות 12 באמצ"ש ותוך חצי שעה הייתי עם טופס חתום בחוץ.

כשהייתי בתחילת ינואר עם רכב אחר, היה תור ארוך בחוץ, אבל זרם די מהר.

*לא בדקתי (אולי @kompy יודע), אבל נראה לי שיש הרבה רכבים יחסית שעלו לכביש בינואר,

לכן זה חודש עם תורים ארוכים במכוני הרישוי (מזמינים בסוף שנה ומחכים לרישום בתחילת שנה חדשה),

ואת הרכב הנ"ל עם טסט בתחילת ינואר, אני משתדל להקדים ולהעביר כבר בדצמבר כשיותר פנוי.

קשה עד בלתי אפשרי לנחש/לדעת זמני המתנה.

לעתים התור זורם יחסית מהר ויש פעמים שהוא מזדחל עד עומד, וזאת על אותה כמות רכבים.

גורמים משתנים שיכולים לגרום לעיכוב - 1. חוסר בבוחנים באותו יום ו/או בוחן.ים שנמצאים בהפסקה 2. רכב שמתעכב בבד׳ פלטת מזהמים.

חודש ספטמבר - כרגע די רגוע אך עם כמות ממוצעת של רכבים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...